Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałem pw... i wszystko ok ale nie mam kajaku... ;( co zamiast tego - iść na rower i odpychać się wiosłem podwójnym ? :kox:

w zamian:

podciaganie sztangi w opadzie tułowia :)

ale pewnie musiał bym pokazać :wink4:

:blink: ale chyba kumam, pytam bo zaraz idę :cool1:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

poszło PW

Opublikowano

poszło PW

:notworthy: :notworthy:
Opublikowano

:hi: :hi:

dobry panowie

Opublikowano
:hi: witam po robocie
Opublikowano

siemacie :hi:

Opublikowano
  • Autor

co się rozgadaliście :decayed:

Opublikowano

:siema: KOKSY :cool1:

...krolu to tak na poważnie widze z pakerchalą :cool1:

:decayed:

Opublikowano

Siema :hi:

Jak tak dalej pojdzie to bedziecie musieli zmienic auta na BMW :decayed:

Opublikowano

Jak tak dalej pojdzie to bedziecie musieli zmienic auta na BMW :decayed:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Witam, Servus :hi:

:hi: po tym męczącym weekendzie.

Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka :wallbash:

Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju?

Sprawdź czy nie wypadła pojedyńcza wtyczka kompresora co idzie do pasa przedniego.

Opublikowano

Mirek załatwiaj mi namiary ne tego Twojego mechaniora bo wczorajsza podróż w tym upale bez klimy to porażka :wallbash:

Sprawdziłem tylko klima nie ma żadnych błędów ale nie słychać wentylatora jak stoi na postoju i klima jest włączona u Was tez jest tak na postoju?

Sprawdź czy nie wypadła pojedyńcza wtyczka kompresora co idzie do pasa przedniego.

siema jak tam w pracy nie mecza cie za mocno :cool1:

Opublikowano

siema jak tam w pracy nie mecza cie za mocno :cool1:

Hejka!

Po pierwszym dniu za wiele nie można wywnioskować, ale z mojego przeczucia wynika, że aż tak źle w samej robocie nie będzie. Po prostu trza robić, nie można się opierdzielać... :confused4:

:polew:

Jedyne co to hotel mam niby fajny bo nowo wybudowany, ale warunki do wypoczywania "idź pan w h*j" :disgust: Zobaczymy jak długo będzie mi się tu chciało zostać. Trza się coś odkuć za brak roboty w ostatnim czasie i kryzys :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 19:51_________________________________________________Mirek, zadałem sobie trud aby znaleźć tego Lotusa co tak wymiatał w Kamieniu. Nie łatwo było go znaleźć, bo projekt nie jest jako tako opisany. Lotus ma moc na dzień dzisiejszy 500KM i wagę ~800kg. Silnik Hondy(czyli wysoko kręcący się) o pojemności 2.4L + T (Garrett GT35r). Kiedyś Lotus był wolnossakiem z mocą 240KM i już robił czasy 12,1 ET i czas na torze Poznań 1,47s. Lotus ma napęd na tylnią oś. Jak widać RWD rullez, bo i przy mocy 500KM i napędzie na jedną oś wymiata i robi 11,081. Ja słyszałem nawet o 10-tce Lotusa. Tutaj kilka fotek lotusa:

http://maciekevo.carbonmade.com/projects/2143457#6

Filmik:

Nie ma więc dziwne, że przejechał koło ciebie jakbyś stał w miejscu.

Opublikowano

fajne ma ten lotus tablice :decayed:

Opublikowano

Lepiej by wyglądał na tablicach np. S3 MARIO ... :evil: :evil:

Opublikowano

a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem :mysli::decayed:

Opublikowano

a ty lepiej sie fachura chwal co tam ze wspolnikiem ustaliles z moim fonem :mysli::decayed:

Spokojnie fachowa robota wymaga czasu.... bądź cierpliwy... musimy go dokłądnie sprawdzic żeby nie było tak że wymienimy częsc za 50 albo 70 zł a sie okaże że jeszcze coś padło bo to wtedy już nie bardzo będzie się opłacac.... daj nam troche czasu...

Opublikowano

Spokojnie fachowa robota wymaga czasu.... bądź cierpliwy... musimy go dokłądnie sprawdzic żeby nie było tak że wymienimy częsc za 50 albo 70 zł a sie okaże że jeszcze coś padło bo to wtedy już nie bardzo będzie się opłacac.... daj nam troche czasu...

spoko diagnozuj spokojnie tak pytam czy go juz szukac na allegro :tongue4:

Opublikowano

spoko diagnozuj spokojnie tak pytam czy go juz szukac na allegro :tongue4:

Nie szukaj.... sprawdzałem i nie opłaca się sprzedawac..... Wał nie warty świeczki.... :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.