Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc:))

Mam do was pytanie, bo 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna z audi a4 1.9 tdi kombi, chccielibysmy sie was zapytac w sprawie ciezkiego odpalania gdy jest zimny. Bylem juz u wielu mechanikow i kazdy mowi co innego. Moze ktos z was mial cos takiego i bedzie w stanie nam cos doradzic. A 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna i powiedzieli jej ze najlepiej jak przyjedzie za 2 tygodnie czyli teraz bo bedzi eodpowiednia osoba ktora moze to sprawdzic :-)) i chcialbym sie upewnic czy bedzie :-)) i razem moze cos wymyslimy z moim samochodem :-))) z gory dziekuje za odpowiedz

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

niestety dziś tej osoby nie będzie.

A kontaktowałeś się z serwisem, który ostatnio Ci polecałem ?

Bo jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to właściciel serwisu ( i największy mózg warsztatu ) od jutra ma urlop do 11.07 :wink4:

Opublikowano

A kontaktowałeś się z serwisem, który ostatnio Ci polecałem ?

Bo jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś to właściciel serwisu ( i największy mózg warsztatu ) od jutra ma urlop do 11.07 :wink4:

niech zgadne , mowa o Panu Daneckim :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:)

dokładnie

Opublikowano

U nas już teraz o motoryzacji się nie rozmawia :decayed:

Opublikowano

siema bylem wlasnie u kontroli i mam do 16lipca L4;/ musze kupic taki specjalny but i w nim chodzic :wallbash: widze ze dlugo nie zagoszcze na zlocie autem swoim :confused4: sie zalatwilem :confused4:

Opublikowano
  • Autor

siema bylem wlasnie u kontroli i mam do 16lipca L4;/ musze kupic taki specjalny but i w nim chodzic :wallbash: widze ze dlugo nie zagoszcze na zlocie autem swoim :confused4: sie zalatwilem :confused4:

doceniamy że chciałeś mi dorównać ale skakać trzeba umieć - dla jednych zeskoczenie z krawężnika kończy się gipsem dla innych skok na główkę do piwnicy lekkim zadrapaniem :decayed: :decayed:

Opublikowano

doceniamy że chciałeś mi dorównać ale skakać trzeba umieć - dla jednych zeskoczenie z krawężnika kończy się gipsem dla innych skok na główkę do piwnicy lekkim zadrapaniem :decayed: :decayed:

hahha dokladnie Miron jednak do Koksa mi daleko :polew:

Opublikowano

no ja się chyba do Was dziś wybiorę :good:

Opublikowano

Miszka to jak będziesz na pewno dzisiaj u nas to daj mi znać wcześniej na kom. to zabiorę z soba kompa... Najlepiej jak byś dam mi znać do 16:45

Opublikowano

Miszka to jak będziesz na pewno dzisiaj u nas to daj mi znać wcześniej na kom. to zabiorę z soba kompa... Najlepiej jak byś dam mi znać do 16:45

no właśnie Ci posłałem PW - to weź kompa :kox:i dobrą wtyczkie

Opublikowano

Siema z Rana... :hi:[br]Dopisany: 25 Czerwiec 2010, 03:18_________________________________________________Ala nie wali mu pały (nie ma pan peniska) Full Version + NAPISY PL

Nieźle ktoś musiał być zjarany, żeby takie coś przetłumaczyć :polew: :polew:

Opublikowano

siemano nareszcie wczesniejszy powrot z roboty :zemdlal:

Opublikowano

:hi: Czyli na spota możesz spokojnie wpaść :)

Opublikowano

:hi: Czyli na spota możesz spokojnie wpaść :)

no mysle ze dzisiaj sie pojawie bo juz w kotowicach nie bylem bo nie zdarzylem ;(

Opublikowano

niestety po raz kolejny nie jestem w stanie zajechać na spota :wallbash:

no cóż życze miłej atmosfery i udanego spota i szkoda że nie usłysze streszczenia wydażeń z Zatoru :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

a co z tą kiełbasą ? zabierać ?

Majki - Dorota nie wie czy pojedzie - zadzwoni jeszcze do Ewy :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.