Polko_V Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki za party :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siemanko. Miron mówił mi, że cienko u niego z dostepem do neta, więc daję znać, że dotarliśmy. Byliśmy też na stacji wyrównać rachunki, przed wejściem ustalone było, że robimy wjazd z opierdolem Pan ze stacji przeprosił Mirona i powiedział, że to była wina kasjera :naughty: Pozdro dla całej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siemanko.Miron mówił mi, że cienko u niego z dostepem do neta, więc daję znać, że dotarliśmy. Byliśmy też na stacji wyrównać rachunki, przed wejściem ustalone było, że robimy wjazd z opierdolem Pan ze stacji przeprosił Mirona i powiedział, że to była wina kasjera :naughty: Pozdro dla całej ekipy potwierdź fotkamyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siemanko.Miron mówił mi, że cienko u niego z dostepem do neta, więc daję znać, że dotarliśmy. Byliśmy też na stacji wyrównać rachunki, przed wejściem ustalone było, że robimy wjazd z opierdolem Pan ze stacji przeprosił Mirona i powiedział, że to była wina kasjera :naughty: Pozdro dla całej ekipy ważne, że wróciliście cali bo Miron to wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja tez na chacie i powiem Wam że jakoś tak nudno bez Waszego towarzystwa i %% Sciepa na kase musi być hehe i dupsko wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja tez na chacie i powiem Wam że jakoś tak nudno bez Waszego towarzystwa i %% Sciepa na kase musi być hehe i dupsko wyżej A mało tego ta jedna d*pa była fajno z ryja ... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja tez na chacie i powiem Wam że jakoś tak nudno bez Waszego towarzystwa i %% Sciepa na kase musi być hehe i dupsko wyżej A mało tego ta jedna d*pa była fajno z ryja ... :polew: A Ty żryj gruz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja tez na chacie i powiem Wam że jakoś tak nudno bez Waszego towarzystwa i %% Sciepa na kase musi być hehe i dupsko wyżej A mało tego ta jedna d*pa była fajno z ryja ... :polew: A Ty żryj gruz Nie musza .... moja antykoncepcja cały czos działo .... :polew: no chyba że jest bardzo ciemno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielom Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzieki wszystkim za konkretny spot P.S. Dimek ,Twój synuś jest :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubtychy Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 dzięki za wspólne imrezowanie koledzy i Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki za łogyń przez te 3dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Z rana Nie wiem jak wy, ale mnie jeszcze chyba trzyma po tym weekendzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi