Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie akurat nie z tego powodu

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To co teraz? Mebelki?

Opublikowano

si

Opublikowano

:hi:

Tomek, a z zawiasem coś robisz? żeby nie wyglądało jak koza :wink:

Diman, a co za oponki kupiłeś? bo też szukam czegoś na lato w 17" i bije się z myślami co wziąć, czy nisko budżetówe, ale nowe, czy coś lepszego w dobrym stanie i dot >2011 :whistling:

Widzieli? Leon szybszy od R8...:facepalm: kuniec świata :polew:

Na racing forum zastanawiają się czy ten nowy leon będzie FWD bo jak na FWD to mega szybki czas.

Jeśli kogoś interesuje trochę historii to jest dobry filmik:

Zabójcze rajdy - grupa B (BBC Knowledge) - BESTOFRALLY.pl - Najgrubiej w sieci - sporty samochodowe, rajdy, Robert Kubica, wypadki

czym taniej , tym lepiej - moim zdaniem to pozornie zaoszczędzone piniądze:decayed: :wink:

Fakt jest taki, że nigdy raczej pewnego auta nie kupisz, ale warto chyba zmniejszyć prawdopodobieństwo wtopy :wink:

Można kupić doinwestowane auto, a i tak się coś wysra - złośliwość rzeczy martwych,

możesz kupić furę, nad, którą poprzedni właściciel specjalnie się nie spuszczał- ale technicznie jest w miae ok i jeszcze sporo pojeździ :whistling:

Ja mam taką może niegłupią zasadę, jak szukałem auta dla siebie, to zawsze ustawiałem wg ceny, od najwyższej. Właśnie po tom aby zmniejszyć prawdopodobieństwo wtopy :wink:

Ja bym tez nie dyskwalifikował auta z powodu wad lakierniczych/blacharskich ( nie mam na myśli tutaj jakiś dzwonów).

Te tematy są akurat najłatwiejsze i najtańsze do poprawy. Za 2-3 koła odjebiesz auto lakierniczo jak ta lala :decayed:

Wyszukasz najdroższą sztukę na otomoto auta co cię interesuje bo chcesz mieć pewność a okaże się, że sprzedawca miał taki kaprys że taką cenę se dał a auto jest w średnim stanie mechanicznym tak na prawdę i za auto wydasz sporo, a potem i tak będziesz musiał sporo dołożyć.

Kupno auta jak chce się kupić dobre auto to tak na prawdę nie prosta sprawa i trza mieć oczy w d*pie i się znać na autach. Miron na przykład był na studiach magisterskich allegro i szkolił sokole oko aby zauważyć najdrobniejszy szczegół przy oględzinach :naughty:

Opublikowano

Gregory, zrozumiałeś mnie chyba zbyt dosłownie. Myślę, że mniejsze jest prawdopodobieństwo zaliczenia wtopy - to tyle. Wiadomo, że oczy trzeba mieć w doopie.

Daj sobie np na allegro B5 od najtańszej i B5 od najdroższej. Zobaczysz różnicę w tych samochodach :wink:

Opublikowano

Panowie, tak zapytam gwoli informacji bo w koncu sie i ja wybiore na spotkanie w piatek do Forum. W którym dokladnie miejscu zbiorka ? A miewa ktos przy sobie VCDSa zeby co przy okazji mozna bylo sprawdzic czy odblokowac ? Chodzi o zielone menu w MMI 3G i Video In Motion - dało by rade ?

Opublikowano
Panowie tak zapytam gwoli informacji bo w koncu sie i ja wybiore na spotkanie w piatek do Forum. W którym dokladnie miejscu zbiorka ? A miewa ktos przy sobie VCDSa zeby co przy okazji mozna bylo sprawdzic czy odblokowac ? Chodzi o zielone menu w MMI 3G i Video In Motion - dało by rade ?

wjeżdżając od lipowej, druga alejka w prawo i na jej końcu bedziesz widział parę Aczwórek (ewentualnie jednego focusa i leona) :decayed:

Opublikowano
Panowie, tak zapytam gwoli informacji bo w koncu sie i ja wybiore na spotkanie w piatek do Forum. W którym dokladnie miejscu zbiorka ? A miewa ktos przy sobie VCDSa zeby co przy okazji mozna bylo sprawdzic czy odblokowac ? Chodzi o zielone menu w MMI 3G i Video In Motion - dało by rade ?

:hi: zapraszamy ,......co do vcds'a to wszelkie info na spocie można dostać :decayed:.....

Opublikowano
  • Autor

na spota wpadaj - zapraszamy - ale szans na sprawdzenie i podpięcie kompa raczej nie ma (osoba z kompem wpada średnio raz na kwartał) a była tydzień temu :decayed:

Opublikowano

na spota wpadaj - zapraszamy - ale szans na sprawdzenie i podpięcie kompa raczej nie ma (osoba z kompem wpada średnio raz na kwartał) a była tydzień temu :decayed:

:grin::grin::grin:

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcSgXWqmWBfezdG6QvQnG41jqMVH6vvqtaGuXA5VzgK0d1uM342D:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

:kawa:

Opublikowano

Bry

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:polew:

:hi::hi:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Budowlaniec - jak tam domek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.