Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy............. nadszedł wielki dzień, nie liczyłem że nadejdzie on tak szybko..............ale cóż - nic tylko się cieszyć, powiem krótko........WRESZCIE STAĆ MNIE NA RS4 B7 - jutro jadę oglądać

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7331123[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 09:21_________________________________________________jak wszystko pójdzie ok to małe sprzątanko wnętrza i w piątek jestem na zlocie nową furką :naughty:

Hmm no fajne :polew: :polew: też bym sobie takie sprawił ale w tym jakoś kształt przodu mi nie odpowiada :slina: możecie mówić że mam dziwny gust no ale poprostu nie podoba mi się ten przód :wink4::polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Prezes - a Ty gdzie nam tu zaglądasz :decayed:

Koledzy............. nadszedł wielki dzień, nie liczyłem że nadejdzie on tak szybko..............ale cóż - nic tylko się cieszyć, powiem krótko........WRESZCIE STAĆ MNIE NA RS4 B7 - jutro jadę oglądać

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7331123[br]Dopisany: 29 Grudzień 2008, 09:21_________________________________________________jak wszystko pójdzie ok to małe sprzątanko wnętrza i w piątek jestem na zlocie nową furką :naughty:

Miron tu się nie ma co zastanawiać, tylko brać w "CIEMNO" :kox: :kox:

ta fura to unikat,

żadne AUDI nie ma takiego megapakietu "MEGA-STRACH"

to chyba wersja Concept tego pakietu

ja Ci pomogę z tym przodem

myślę że to będzie jakieś 5 minut roboty

:vaglogi: i po kłopocie

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew:

a co do Q5 to niestety od soboty dopiero będę ja miał - a w piątek jadę w góry więc na zlociku mnie nie będzie :disgust:

Opublikowano

a mi dziś w nocy ktoś kołpaczki zajumał :wallbash: w dodatku dwa połamane zostawił koło fury normalnie chciałbym takiego w łapy złapać :baseball:

Jak już sobie poklołem troche i obdrapałem fure to sie okazało że akumulator to trup normalnie co za dzień

Opublikowano
  • Autor

ok - te 2 kołpaki oddam Ci przy okazji :decayed:

Opublikowano

coś tak czułem ze to ty tylko po co ci taki rozmiar do tej Q5-tki a i ostatnio czester coś gadał ze se chce takie kupić :gwizdanie:

Opublikowano

To mendy.Myślałem,że kołpaki nie są takie chodliwe.Bo fury zostawione na klockach po zakoszeniu alumek to się zdarzają.

No i wszystkiego dobrego wszystkim z okazji Nowego Roku. :hi:

Opublikowano
  • Autor

do siego roku wszystkim :hi:

Opublikowano

Udanego Sylwka :wink4: i do siego :naughty:

Opublikowano

W Nowym 2009 Roku życzę wszystkim pomyślności, potęgi miłości,

siły młodości, samych spokojnych, pogodnych, cudownych i wzniosłych dni.

I Abyśmy wszyscy zdrowi byli.

Od ekipy z Bielska-Białej i okolic

Opublikowano

Ile w Chinach Chińczyków,

Ile w Indiach koralików,

Ile w Polsce bocianów,

Ile w Turcji dywanów,

Ile piasku w Maroku

Tyle szczęścia w Nowym Roku!

Wszystkim Życzę

no i oczywiście brak kaca :kox:

Opublikowano

wszystkiego naj naj naj bo mi życie nie sprzyja...

Opublikowano

wszystkiego naj naj naj bo mi życie nie sprzyja...

znowu piłeś :shocked:

Opublikowano

ahhahahaha a wiecie co??? u mnie dalej ekipa i wcinamy pozostałości po wczoraj...a CO ZA TYM IDZIE???

LESZKI i Bols i jedziemy dalej z after party :> :> :> :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

hahhhahhaha ale kapa :kox:

Opublikowano

Witam wszystkich w nowym roku prawie trzeźwy :decayed: kto melduje się na jutrzejszy spocik? :>

Opublikowano

Witam wszystkich w nowym roku prawie trzeźwy :decayed: kto melduje się na jutrzejszy spocik? :>

ja 50/50

a tu coś fajnego

http://www.autokrata.pl/ogien/5169/rozbilem_porsche/

Opublikowano

Ja też nie jestem pewien ale myśle że sie uda :naughty:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2009, 21:01_________________________________________________Panowie niewiem czy wy to widzicie :shocked: ale pada śnieg więc może dzisiaj sie uda na ARENE skoczyć troszkę potańczyć z Audicami :polew: jak sie na to zapatrujecie :naughty:

Opublikowano

Panowie niewiem czy wy to widzicie :shocked: ale pada śnieg więc może dzisiaj sie uda na ARENE skoczyć troszkę potańczyć z Audicami :polew: jak sie na to zapatrujecie :naughty:

Obadamy obadamy :decayed:

Opublikowano

Panowie właśnie przed chwilą byłem na ARENIE i musze powiedzieć że jest za***iście ślisko aż za bardzo troszkę lipa bo prędkości nie idzie nabrać odpowiedniej, tutaj panowie z Q mogą sie popisać :naughty: GURUGURU zwłaszcza ty :good:

Opublikowano

a mnie nie będzie...

szkoda no, chyba że coś mnie skłoni i pojade ale niewiem bo słabo z czasem...

śnieg pada i pada więc extra by było, ale akurat dzisiaj jak znowu nie będzie całej ELYTY...

ehhh no niewiem, jak będe to będe a jak nie to nie :confused4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.