Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z zaistniałą pogodą w dniu jutrzejszym obowiązują UMYTE furmanki :patrzy:

Kierowcy którzy przyjadą brudnymi furmankami stawiają piwko kierowcom którzy się poświęcili i umyli :punk:

Kontrola opon letnich odbędzie się w przyszłym tyg :baseball:

ahhahahaahhaahhaha jaki żart, ja bedę brudną strzała na zimówkach :D

to że opuszczam zajęcia mnie usprawiedliwia :kox:

Usprawiedliwiają cię zimowki aczkolwiek wstyd przy takiej pogodzie :nabijasie:

Dziś mają być UMYTE jedynym usprawiedliwieniem jest browar :gwizdanie:

Ps. Możesz się zrzucić z Guruguru :laghing2:

Zobacz reszta nie ma czasu na forum tylko pucują :audi:

Więc sie jeszcze zastanów ;)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Panowie

Mam nadzieje ze ja nie zaczne tej 150 strony :D , zreszta dzisiaj i tak nie dam rady wbic - praca do 23 , mimo ze fura umyta , a za godzine jade wymieniac zimowki na stalowych na letnie na alu :D . Za tydzien tez chyba nie dam rady - bo podobna sytuacja w robocie , ale za 2 tyg juz powineiniem sie pojawic :)

i taka anegdota z rana - wczoraj wracalem z pracy (pyrzowice lotnisko) godzina 23.30 , w sumie puste drogi i zaczalem sie scigac z BMW E46 , wyjebalem go (sory za wyrazenie) i nagle kontrola .... hamowalem z 200 metrow za nimi czy cos , bo szybciej sie nie dalo , radar wykazal 154km/h na ograniczeniu do 40km/h - szybka matematyka 114 km/h za szybko .... koles odrazu mi gada cos takiego "k**wa mac panie , rekord w tym roku" , odrazu mowil 500 zeta i 10pkt i sie pyta czy TVN Turbo - Uwaga Pirat ogladam :) - ja mu ze moj ulubiony :D , sa jakies punkty - ja mu ze ani jednego ze moja pierwsza kontrola w zyciu (prawie 7 lat prawko) , gadka gadka , bankomat - 150 zeta na kolacje :) Staneli w za***istym miejscu bo co doslownie 4min kogos mieli , ale widzialem ze wypisywanie mandatow odrazu i chyba tylko mi sie upieklo...czasem gadane tez trzeba miec :)

Pozdro wszytskim i udanego Spociku dzisiaj !!

P.S -> moze niebawem wyjdziemy juz z podziemi przy tej pogodzie ?? :)

Opublikowano

Witam Panowie

Mam nadzieje ze ja nie zaczne tej 150 strony :D , zreszta dzisiaj i tak nie dam rady wbic - praca do 23 , mimo ze fura umyta , a za godzine jade wymieniac zimowki na stalowych na letnie na alu :D . Za tydzien tez chyba nie dam rady - bo podobna sytuacja w robocie , ale za 2 tyg juz powineiniem sie pojawic :)

i taka anegdota z rana - wczoraj wracalem z pracy (pyrzowice lotnisko) godzina 23.30 , w sumie puste drogi i zaczalem sie scigac z BMW E46 , wyjebalem go (sory za wyrazenie) i nagle kontrola .... hamowalem z 200 metrow za nimi czy cos , bo szybciej sie nie dalo , radar wykazal 154km/h na ograniczeniu do 40km/h - szybka matematyka 114 km/h za szybko .... koles odrazu mi gada cos takiego "kurfa mac panie , rekord w tym roku" , odrazu mowil 500 zeta i 10pkt i sie pyta czy TVN Turbo - Uwaga Pirat ogladam :) - ja mu ze moj ulubiony :D , sa jakies punkty - ja mu ze ani jednego ze moja pierwsza kontrola w zyciu (prawie 7 lat prawko) , gadka gadka , bankomat - 150 zeta na kolacje :) Staneli w za***istym miejscu bo co doslownie 4min kogos mieli , ale widzialem ze wypisywanie mandatow odrazu i chyba tylko mi sie upieklo...czasem gadane tez trzeba miec :)

Pozdro wszytskim i udanego Spociku dzisiaj !!

P.S -> moze niebawem wyjdziemy juz z podziemi przy tej pogodzie ?? :)

Hahahaha :polew: prawie spadlem z krzesla :> ladnie zapier... na 40-stce. A co z ta bejca ?

Na dwor jak najbardziej, tylko bedzie trzeba przeniesc spoty na stara godzine.

Opublikowano

ryzyk fizyk... [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 11:59_________________________________________________e nie otworzyłem 150...

Opublikowano

co z Beta ?? - nic zostala z tylu i chyba wychamowala , bo jej juz nie zatrzymali ... no nic , pech , ale w sumie "wrazenia - bezcenne" -> no moze nie do konca , 150zeta , ale lepsze to niz 500 i 10pkt :> dzisiaj juz na spokojnie jazda :)

Opublikowano
  • Autor

Miro...ale fotyyyyy buhahhaha ta małpa jest the best! ale zauważyłem że to chyba nie aktualne foto...bo tam jesteś bardziej koks, a teraz ten basior piwny odstaje

racja Pucek racja - troche sie opuściłem kondycyjnie - te foto to z czasów gdzie jeszcze dzieciaka nie było i więcej czasu można było poświęcić na siłke :confused4:

Ale jestem w trakcie odbudowania tego co zanikło, myślę że jeszcze jakieś 5/6 miesięcy ( bo 3 już za sobą ) i wróci dawny wygląd ( chyba że zaczniecie rozpijać na zlotach ludzi ) :decayed:

A co do 150 strony to pamiętajcie że stawiamy przy stronie 200 - więc luzik, możecie pisać baz obaw :wink4:

Pucek Twoją przyszłą fure chcą kupować na część - dziś miałem propozycje sprzedania felunku za 3 tyś , ale chyba się nie skuszę ( przeglądałem już 2 razy allegro, rozmiary 18/19 i do 3,5 tyś zł i tak chyba nic bym nie kupił ciekawszego ) tak więc chyba odmówię kolesiowi :)[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 12:25_________________________________________________Ja mam furke na letnich a myta była we wtorek - od tego czasu nie padało więc rozumiem w takim stanie mogę pezyjechać :)

a teraz , na koniec zła wiadomość ( przykro mi Pucek )

w środę mojego rodzynka ( 100% bezwypadkowe B6 ) trafił fiat 126 w tyłek ;( w Gliwicach koło politechniki ).

Osobiście stałem ( prędkość 0 ) za mną zatrzymał się fiat 126 a za fiatem nie zatrzymał się VW Bora i klik klak - jak domino skończyło się na mojej furce.Oczywiście Gliny były ( maluszek do kasacji , bora - maska , zderzak , lampy , grill do wymiany ) u mnie w sumie delikatnie.Nic nie pękło, nic nie wgniecine ani przesunięte - wysztko na swoim mijescu. Zderzak do malowania i praktycznie to wszystko, najlepsze jest to że z 10 metrów nawet zbytnio nie widać że coś jest nie tak. I tyle przygód z tego tygodnia, jakieś fatum ostatnio nad naszymi furkami wisi :)

We wtorek przychodzi koleś z Hesti - ciekawe na ile mi wyliczy :mysli:

Opublikowano

To ja nawet nie wiem czy przyjeżdżać nie dość że na zimówkach (i to sie prędko nie zmieni) to jeszcze uświniony niemiłośiernie :gwizdanie:

a tak na poważnie to jeszcze nie wiem czy będe, może się uda ale z lekkim poślizgiem

Miron o ile to nie jest prima aprilis'owy żart to szczerze współczuje. No i tym sposobem już wszystkie :audi: gliwickiej ELYTY są niebite :decayed:

Opublikowano
  • Autor

żaden żarcik - niestety - choć u mnie bardziej przerysowanie niż wypadkowość - zresztą ocenicie sami :wink4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:09_________________________________________________Najlepsze jeszcze jest to że 40% śladów stłuczki zejdzie po samym przepolerowaniu i umyciu ale narazie nie chcę nic dotykać do przyjazdu pracownika hesti - lepiej jak to będzie wyglądało groźnie :decayed:

Opublikowano

żaden żarcik - niestety - choć u mnie bardziej przerysowanie niż wypadkowość - zresztą ocenicie sami :wink4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 13:09_________________________________________________Najlepsze jeszcze jest to że 40% śladów stłuczki zejdzie po samym przepolerowaniu i umyciu ale narazie nie chcę nic dotykać do przyjazdu pracownika hesti - lepiej jak to będzie wyglądało groźnie :decayed:

w takim razie na spocie poprawimy/poprawicie tak żeby na pakiet zewnętrzny S-line starczyło :decayed:

Pelex chwal sie jak wyglada klima po odszczurzaniu zaczeło znów "pachnieć" :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

w takim razie na spocie poprawimy/poprawicie tak żeby na pakiet zewnętrzny S-line starczyło :decayed:

Pelex chwal sie jak wyglada klima po odszczurzaniu zaczeło znów "pachnieć" :gwizdanie:

hehe - pierwsze co mi do głowy przyszło to zew. s-line właśnie - ale chyba mimo wszystko za wielki koszt żeby cały pakiet walnąć, a tylko sam przód czy tył to chyba bez sensu - sie zobaczy :wink4:

Opublikowano

hehe - pierwsze co mi do głowy przyszło to zew. s-line właśnie - ale chyba mimo wszystko za wielki koszt żeby cały pakiet walnąć, a tylko sam przód czy tył to chyba bez sensu - sie zobaczy :wink4

wiesz :gwizdanie: rób co chcesz pamiętaj tylko żeby pucek był zadowolony z nowego paździocha :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe - pierwsze co mi do głowy przyszło to zew. s-line właśnie - ale chyba mimo wszystko za wielki koszt żeby cały pakiet walnąć, a tylko sam przód czy tył to chyba bez sensu - sie zobaczy :wink4

wiesz :gwizdanie: rób co chcesz pamiętaj tylko żeby pucek był zadowolony z nowego paździocha :polew: :polew: :polew:

:decayed:

w morde co jest z reszta Sparki - dzień zlotu a tu cisza jak nie powiem gdzie........ , chyba wszyscy na poważnie zlota traktują i pastują a pastują :decayed:

Opublikowano

sie pilnują żeby 150 nie stuknąć ja sie nie boje :cool1:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 14:36_________________________________________________i chyba mi się udało :decayed: może teraz zaczną pisać

Opublikowano
  • Autor

ja też się nie boję :decayed: bać się będę jak będzie 199 :)

Opublikowano

to jak panowie wyjezdzamy dzis z parkingu na powietrze?? Ja bede ale tak 19,30 i nie wiem gdzie przyjechać, jak cos bede Miron do Ciebie dzwonił gdzie jestescie ok??

Opublikowano

:decayed:

w morde co jest z reszta Sparki - dzień zlotu a tu cisza jak nie powiem gdzie........ , chyba wszyscy na poważnie zlota traktują i pastują a pastują :decayed:

Fury lekko bite -czytaj "troszkę z tyłu porysowane" również obowiązuje zachowanie wiosennej czystości ....... :lol1:

No chyba że dołącza do Guguguru.... Krola..... :gwizdanie:

Jak tak dalej pójdzie to się spijemy :drinks:

Opublikowano

Będę koło 19 uj....ym samochodem i co mi zrobicie :tongue4: z klubu mnie wyrzucicie :cygaro:

Opublikowano

Będę koło 19 uj....ym samochodem i co mi zrobicie :tongue4: z klubu mnie wyrzucicie :cygaro:

My nic ..... Ty wyciągniesz pifko z bagażnika i gra ......... :gwizdanie:

A my w sumie się napijemy :beer1:

Opublikowano

No to panowie dzisiaj tam nie szalejcie za bardzo z :drinks::drunk: , bo wiadomo bezpieczenstwo przedewszytskim :)

no i spokojnego dojazdu tez zycze , co by bez mandatow sie obylo !! ja po wczoraj juz zdjalem teroche noge z gazu :D

Pozdro :a4fan::banan2:

Opublikowano

buuu Miro ale pech, cóż, będe miał najwyżej lekko bite auto :>

felgi felgami, można kupić inne... :tongue4:

no a co z tym wypadem do BB?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.