Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no szkoda że nie jadę, cóż

te moje auto tak mnie dołuje.............pełno na nim rys :( mam takie nerwy że znów kupiłem padło, dlatego następne musi być super mega pewne!!!

i spocik na wolnym powietrzu....extra, ja końcówki drążków wymieniałem, i przymierzałem się do wymiany wahaczy - teraz to dam radę!

ehhh już niedługo i się pokażę :wink4:

fotosy jakieś są???

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no szkoda że nie jadę, cóż

te moje auto tak mnie dołuje.............pełno na nim rys :( mam takie nerwy że znów kupiłem padło, dlatego następne musi być super mega pewne!!!

i spocik na wolnym powietrzu....extra, ja końcówki drążków wymieniałem, i przymierzałem się do wymiany wahaczy - teraz to dam radę!

ehhh już niedługo i się pokażę :wink4:

fotosy jakieś są???

no ktoś tam fotki strzelał wiec pewnie wrzuci na forum

czester ja tutaj wyczytałem gdzie nalepkę nakleić http://www.a4-klub.pl/smf/faq_dzialu_gadgety_klubowe-t33999.0.html więc chyba moje na wierzchu zresztą vice prezes też się kłócił :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście jak jest ktoś kto chce pojechać nie swoją furką ( jako pasażer w jednej z jadących furek ) to zapraszamy :good:

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi: Co tu taka cisza ? Popili wszyscy wczoraj :tongue4: ?

Opublikowano
  • Autor
:hi: Czester - też się zastanawiam gdzie wszyscy - napewno na działki pojechali pogode wykorzystać - siedzą na słoneczku i na swoje fury patrzą godzinami :decayed:
Opublikowano

buhhehe ja już nie patrze, teraz będę uważał te auto tylko jako środek transportu, bo cała lewa kasa idzie w to autko :gwizdanie:

zrobie to co chciałem zrobić i koniec :)

już coraz bardziej nienawidze te auto:/ dopiero 19 stopni ciepła na dworze, a w środku piekarnik...BRAK KLIMY i zaraz będę jak tost się piekł:/

ale to tak jest jak się kupuje auto bez oleju w głowie, na szybko wrrr

a co ktoś znów stawiał???????? oj ja widzę że serio się rozpijacie :polew:

Opublikowano

:hi: Czester - też się zastanawiam gdzie wszyscy - napewno na działki pojechali pogode wykorzystać - siedzą na słoneczku i na swoje fury patrzą godzinami :decayed:

NIE ZGADŁEŚ ROBOTA :bicz: a na ulicach pewnie sie panie porozbierały :travolta: a ja sie tutaj kisze w 4 scianach ;(

Opublikowano

noo sparki żebyś wiedział...panny pokazały już dzisiaj ciała, strzeliłem se rundke przez miasto żeby pooglądać :naughty:

niezłe ciałka łażą :>

Opublikowano

noo sparki żebyś wiedział...panny pokazały już dzisiaj ciała, strzeliłem se rundke przez miasto żeby pooglądać :naughty:

niezłe ciałka łażą :>

nawet mnie nie wku..iaj wyjde stad po zmroku wiec pewnie sie wezmą i poubierają :gwizdanie:

Opublikowano

noo nie żebym Cie dołował, ale będzie tak jak piszesz :polew:

wieczorem to jedynie pozostaje CI odwiedzić jakiś dobry klub, i tam sobie też pooglądasz/zarwiesz/zabawisz - do wyboru :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pucek współczuję - bez klimy to naprawdę na dzisiejsze czasy można się ugotować - aż się nie chce do auta wchodzić :confused4:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 14:58_________________________________________________Jedyny plus to taki że jak stopowiczke zgarniesz to do 15 min jest rozebrana ( sama ) :naughty:

Opublikowano

noo nie żebym Cie dołował, ale będzie tak jak piszesz :polew:

wieczorem to jedynie pozostaje CI odwiedzić jakiś dobry klub, i tam sobie też pooglądasz/zarwiesz/zabawisz - do wyboru :naughty:

fajnie fajnie ale jutro też arbajt ;( więc kapa już dzisiaj skorzystałem z usługi KZK GOP bo chuch był jakiś podejrzanie alkoholowy :kox:

Opublikowano
  • Autor

balowało się wczoraj :decayed:

Opublikowano

No jakoś mnie twoje PW nastroiło do wyjścia w miasto :wink4::polew:

i będąc precyzyjnym to już raczej dzisiaj było :decayed:

Opublikowano

czester ja tutaj wyczytałem gdzie nalepkę nakleić http://www.a4-klub.pl/smf/faq_dzialu_gadgety_klubowe-t33999.0.html więc chyba moje na wierzchu zresztą vice prezes też się kłócił :gwizdanie:

:tongue4:

Jeżeli chodzi o miejsce eksponowania to wiadomo, że zostaje nam tylko sprawa naklejki na tył auta, która (żeby to ustandaryzować) powinna być naklejona w takich miejscach. Jest to oczywiście tylko zalecenie Takze jak widzisz nie ma zadnego przymusu :tongue4:

Ja po ciezkim poranku spedzonym na porzadkach wiosennych ide sie walnac na sloneczko :> niestety auto w garazu wiec nie ma na co patrzec. Pozdrowienia dla dzialkowcow :good:

Opublikowano
  • Autor

No jakoś mnie twoje PW nastroiło do wyjścia w miasto :wink4::polew:

i będąc precyzyjnym to już raczej dzisiaj było :decayed:

:polew: to już Ci nigdy takiego PW nie wyślę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no stary gratki - można już kupić na necie :good: ciekawe od kiedy i ciekawe czy to nie ten koleś z Warszawki sprzedaje a cena widzę taka sama prawie 40+10 ( ja ostatnio chyba za 45 kupowałem ) ciekawe jak teraz :mysli:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 20:58_________________________________________________ale preparat identyczny :)

Opublikowano

Witam serdecznie jest taki pomysł moze byśmy sie jutro gdzies wybrali ?? Jakąs ekipka ??

Opublikowano

Mironku :cool1: znów się słodzenie zaczyna :decayed:

Pisz co z tą środą z twojej strony wiesz już coś :?: :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.