Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :evil:

:polew: :polew: :polew::decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

noo ja na tych 215 jeżdze od początku, jest okej, ale jak bym zapodał 225 to obawiam się że 75 tdi i 1.6 by mnie brało

teraz gdybym założył 225 to musiały by być na tył, a na przód te tylne 215...

niechce kombinować, jak już nie kupię to będe skazany na te szersze...

a pozatym mam taką glebe, że zdarza się przytrzeć nadkola, a nie mówie nawet o jeździe w w koleinach, iskry pod autkiem :polew:

i obiecałem sobie że jednak go podwyższe, bo jak by to powiedzieć, jest za nisko :naughty::polew: :polew: :polew:

zresztą zobaczycie :>

Opublikowano
  • Autor

osobiście w B5 też miałem 215/45/17

przy okazji Diman tu masz moją furke starą - powinieneś ją kojarzyć

http://www.a4-klub.pl/smf/moje_a4_18t-t1877.0.html[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 21:23_________________________________________________Czester co do zlotu nie mogę nic więcej na tą chwilke powiedzieć - do piątku napewno będzie temat na zlotach ogólnopolskich gdzie będzie wszystko jasne przedstawione no i oczywiście będzie możliwość zapisu :)

Opublikowano

Miron, ciekawe ile polecisz. Ja ostatnio powtórzyłem swoje kozactwo. Jakby tego było mało, że zamknąłem licznik w tak mało bezpiecznym aucie jak B5 to jeszcze pstryknąłem fotkę :decayed: :> Co prawda rozmazana, ale nieźle bujało. Ogólnie świr ze mnie bo to było na zwykłej drodze, nie autostradzie.

resizeofp4090010.jpg

Opublikowano
  • Autor

Gregory - masakra, ja nie mam najmniejszych szans takiego wyniku, przy V-max waga niestety to kluczowy parametr - jak dojde do granic 240 to chyba to będzie koniec :confused4: Jedyne co mnie cieszy to fakt że 220 pokazuje się bezproblemowo i nawet w miarę szybko :):wink4:

Opublikowano

Miron, ciekawe ile polecisz. Ja ostatnio powtórzyłem swoje kozactwo. Jakby tego było mało, że zamknąłem licznik w tak mało bezpiecznym aucie jak B5 to jeszcze pstryknąłem fotkę :decayed: :> Co prawda rozmazana, ale nieźle bujało. Ogólnie świr ze mnie bo to było na zwykłej drodze, nie autostradzie.

resizeofp4090010.jpg

szalony :kox:

Opublikowano

Gregory :good: jesteś the best szalony ale the best :good: też bym chciał żeby tak u mnie dało się zamknąć budzik :naughty::good:

Choć niewiele brakowało może jakieś 12 km u mnie :> i to na płaskim a nie z górki :>

Opublikowano

1.8T więcej jak te 260 chyba nie poleci, bo jak widać jest koniec obrotomierza praktycznie 6700Rpm. Chyba że ze skrzynią 6-tką. Przy tych 260 bardzo szybko wszystko migało, za szybko jak na to autko. Jak zwolnisz z 260 tak do 140-150 to wydaje ci się że jedziesz 60/h.

Miron bez względu ile polecisz to i tak masz fajne wygodne autko z kopytkiem :good:

Opublikowano
  • Autor

Miron bez względu ile polecisz to i tak masz fajne wygodne autko z kopytkiem

już mnie tak nie pocieszaj - jakby do tego leciał z 250 to już byłoby fajnie :decayed:

Opublikowano

jeszcze inni mają 75 koni w klekocie :evil:

:polew: :polew: :polew::decayed:

Musiał musiał ....

@gregory boże szacunek :D chce zobaczyć tego twojego potwora, bo wszyscy ciągle o nim mówią, jak o jakieś legendzie :D

Opublikowano
  • Autor

@gregory boże szacunek :D chce zobaczyć tego twojego potwora, bo wszyscy ciągle o nim mówią, jak o jakieś legendzie

bo śmiga jak legenda B5 :decayed:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2009, 22:24_________________________________________________Dobra - ja spadam w kimono bo 2.30 pobudka i kierunek Pyrzowice :)

Jak dostane mandacik 500zł ( bo na mniejszy niema co liczyć :decayed: ) to zapomnijcie o piwku w piątek :polew:

będzie za miesiąc z następnej wypłaty :polew:

Opublikowano

hehe dobranoc :kox:

Opublikowano

a tam 260... mój też tyle poleci!!!

z przepaści z dwoma szynami :polew: :polew: :polew:

tak na serio to gratulacje takiego wozu, to musi jechać :kox:

może się załapie na w najgorszym przypadku na przejażdzke obok kierowcy :gwizdanie:

to Miro, uważaj na sarny, bo mi się śnią po nocach, taka jedna która mi ląduje na masce :blink: teraz mam oczy nawet w d*p.. jak jade!

Dobranoc, jutro jadę na polowanie, na opony :naughty:

bajoooo :)

Opublikowano

Witam wszystkich z rana :hi: co tu tak słabiutko :blink:

Opublikowano

witam spamerów z OBERSCHLESIEN :hi:

Opublikowano

A no witojcie panocku :hi:

Opublikowano

Bry :hi:

Cos im bliżej tego naszego szybkiego grilla na Arenie to gorsza pogoda, mam nadzieje ze jutro bedzie słoneczko i udany spoto-grill :)

Opublikowano

Bry :hi:

Opublikowano

pogoda masakra

[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2009, 10:19_________________________________________________hej krolu i jak z tą fakturą

Opublikowano

Witam panowie z rana

Kurde , człowiek ma jeden dzień wolnego , a tu telefony od 9 rano , ehh

Miron - jak tam wypad na pyrzowice i testowanie Vmax ?? - mam nadzieję że obyło się bez punkcików :gwizdanie:

Co do grila w piatek , mam nadzieję że dopisze nam pogoda , w sumie to byłby pierwszy mój grill w tym sezonie :naughty:

Do zobaczenia w piątek , teraz sniadanie szybkie i do Krakowa na chill :decayed:

jeszcze inni mają 75 koni w klekocie
:polew: :polew: :polew: - sie usmialem z rana :decayed:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.