Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy na szczęście :mysli: Ja zamiast się uczyć na kolosa siedzę na forum :wallbash:

Będziesz pracował to będziesz się cieszył że masz co robić w robocie :wink4:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 22:37_________________________________________________Nic nie piszecie to idę sobie zapalić czyli nie będzie mnie jakieś 5 do 7 minut :> jak będę miał do nadrobienia 10 stron to dostaniecie wszyscy kropka :przebiegly::evil:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka :hi:

chwilkę nie zaglądałem , a tu w kilka godzin stron tyle co przez cały tydzień hehe , czyżby każdy dorwał się do browara po pracy i kompa - niema nic w TV ?? :gwizdanie: :decayed:

Czy ja wiem czy na szczęście :mysli: Ja zamiast się uczyć na kolosa siedzę na forum :wallbash:

ja podobnie , a już w sobotę sesja się zaczyna , ale coś bardzo niemam weny ...

Opublikowano

Cześć Kris :hi: Dzisiaj wszyscy chyba na trzeźwo :> Guru tylko coś tam przypala :naughty:

Opublikowano

siemacie panowie trochę mi to czytanie zajelo jakieś 15 stron jesteście nieźli ja będę musiał chyba na robotę kompa zabierać zeby byc na bieżąco bo potem mi wieczoru brakuje

a co do tego vaga Majki to bede go zabieral na spociki to pokombinujemy nie ma problemu

Opublikowano

Guru tylko coś tam przypala :naughty:

:piroman::sarcastic:

Opublikowano

heheh . oby se chaty nie spalił :gwizdanie:

wszyscy na trzeźwo powiadasz , i taka wena , czy serio ciśnienie na darmowe browary od Krola na 500 stronę ?? :decayed:

SoMeS - hehe , czy ty wogóle robisz coś innego w ciągu dnia , czy tylko rezasz ?? :wink4: dziennie coś innego :good: :>

Ja uciekam już do domu wkońcu , do jutra

Pozdro Czester :hi:

Podczas wysyłania wiadomości, pojawiły się następujące błędy:

Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

Opublikowano

czy serio ciśnienie na darmowe browary od Krola na 500 stronę ?? :decayed:

Krisu 400 setną i zapamiętaj tą liczbę :gwizdanie:

Opublikowano

Krisu chciał napisać, że on stawia na 500 stronę :>

Opublikowano

Krisu chciał napisać, że on stawia na 500 stronę :>

Aaaaaa no tak to wiele wyjaśnia :kox: dobra Krisu to możesz postawić na 500 stronę :good::naughty:

Opublikowano

Pobawię się w gurego :

Cześć Majki :hi:

Opublikowano

Pobawię się w gurego :

Cześć Majki :hi:

:chytry::polew: :polew: :decayed:

Ps. Cześć Majki

Opublikowano

Chyba zwątpił Majki :polew:

Opublikowano

Chyba tak jak zobaczył ile czytania :polew:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 23:37_________________________________________________Dobra nikt nic nie pisze to ja spadam narazka :hi:

Opublikowano

Czesc czesc nie bede tu przeklinał ale tez mi troche zajeło zanim nadrobiłem zaległości, rano zagladałem to cisza a teraz żescie sie rozpisali :>

Auto odebrałem od lakiernika z założonymi imitacjami sprysków, coś wspomniał że powstała w komendzie specjalna komórka do zwalczania xenonów Hidów ciekawe ile w tym prawdy?? słyszał ktoś coś??

Opublikowano

Już myślałem, że coś rozwaliłeś :tongue4: Może dołączysz się do grupowego zamawiania sprysków, a nie robił jakieś imitacje :thumbdown:

Ja jak na razie nie spotkałem się z żadną komórką od xenonów, ale od przeciw mgielnych owszem :decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 00:11_________________________________________________Dobranoc guruduru :hi:

Opublikowano

Już myślałem, że coś rozwaliłeś :tongue4: Może dołączysz się do grupowego zamawiania sprysków, a nie robił jakieś imitacje :thumbdown:

Ja jak na razie nie spotkałem się z żadną komórką od xenonów, ale od przeciw mgielnych owszem :decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 00:11_________________________________________________Dobranoc guruduru :hi:

Nie no dopiero teraz malowałem zderzak i błotnik po małej kolizji co miałem z Hondą jakies 2 miechy temu, a co do sprysków to raczej nie chce mi sie ich montować, jak juz to bym ori chciał ze zderzakiem ale te imitacje tak źle nie wygladają, a poza tym mam teraz inne wydatki córka w drodze to kasa juz nie bedzie szła w auto

Życze udanej pogody na spociku ja z rana do Wawy lece a pozniej do rodzinki ale jak zdarze to moze sie pokaze na Arenie. :hi:

Opublikowano

Majki ponoć oryginały http://www.allegro.pl/item642736497_xenon_hid_nowe_spryskiwacze_reflektorow_kpl.html jedyny problem w twoim wypadku to zderzak.

Narazie, szerokości i pustych fotoradarów :hi:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 00:46_________________________________________________Aaaa właśnie somes, już prawie poszedłem spać, ale tak sobie pomyślałem jak zmienisz podświetlenie climatronika, jeżeli takowy posiadasz ? :gwizdanie:

Opublikowano

witam wszystkich w ten deszczowy poranek :hi:

daliście czadu

jakaś kumulacja stron

czy wybuch weny twórczej :decayed:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 07:28_________________________________________________no i fajnie że Krisu zadeklarował się z tym pifkiem na 500 stronę :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:hi:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 08:05_________________________________________________zna ktoś suchą droge do areny :polew:
Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 08:05_________________________________________________zna ktoś suchą droge do areny :polew:

Ciężarówka + kontener :decayed: :decayed: :polew:[br]Dopisany: 29 Maj 2009, 08:13_________________________________________________dobra spylam spać

żeby nie zaspać na spota :polew: :polew:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.