Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisze jutro rano jak będę wiedział na 100%, nie chce robić potem zamieszania i rezygnować :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

abstynenci :tongue4:

sam se kupie :drinks:

a i sam se je wypije :decayed: :decayed:

pseudo :spam:

rozczarowanie i tyle

a może jeszcze wszyscy do tej pory :a4fan: pucują

że Miron jeszcze pucuje to nie jestem zdziwiony

Opublikowano

Witam Panowie z rana :hi:, niestety niezbyt słonecznego

Jak tam pogoda w GL , bo w Kato mrzawka , tak zamo w Zabrzu było z rana.Z tego co czytałem , to czekacie do 13 pod arena , i dobrze , czekajcie :) ja się pewnie pojawie jakaś chwilkę przed 13,bo teraz w robocie , później na sekunde na uczelnie i prosto na urodzinki :decayed:

Pitterra , a co , ty przed wypłatą jesteś , że takl zabiegasz o darmowe browary ?? spokojnie , spokojnie , napewno cię nie ominą :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Panowie wstawac :> deszcz nie pada oby tak bylo caly dzien to pogode mamy idealna na paintballa

Opublikowano

Dobra panowie pogoda taka sobie KTO UMYŁ AUTO :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :decayed: ja nie myję (wiem żadna nowość :kox:) bo jak będzie deszcz to :bicz::decayed:

Opublikowano

heheh , ja specjalnie usyfionym już od tygodnia jeżdżę - tak się poświęcam dla tych urodzin :naughty:_________________________________________________

Guregoru , Czester - będę dawał znaka po 12 , o której dojadę pod arenę , mam nadzieję że nie zapominicie o nowicjuszu z Zabrza :gwizdanie:_________________________________________________

p.s.

co do filmiku DC kena , wstawiłem linka jakies 3-4tyg temu na forum , a wy się dopiero teraz nim jaracie (albo i nie) :tongue4:

Opublikowano

No to jak sie spotkamy z modelami to sie go troche podreguluje :) Zrobi sie jeszcze jakiegoś kunia :naughty:

jak się ma model ustawiony że się nie przegrzewa to nie trzeba przerwy robić, a jak się za mocno grzeje to wystarczy ustawić troche więcej paliwa i już można dalej śmigać :)

Zuch chłopak :kox::)

Ja będę zdziebko po 12-tej, ale niestety nie swoim bolidem :confused4: Znów innym... Do zobaczenia.

Opublikowano

Dzień dobry w ten "piękny" poranek :hi: U mnie mrzawka....

Opublikowano

Gracjan będziesz czy nie będziesz bo musimy wiedzieć :)

Opublikowano

Będę :naughty:

Opublikowano

:hi:

Jadę do Was, trzymajcie miejscówkę dla mnie :) Mam nadzieję, że trafię bez problemów.

U mnie trochę pada niestety :(

Opublikowano

Panowie do 13 bedziemy na arenie napewno paintball zaczyna sie o 14 takze spokojnie

Opublikowano

Witam Panowie z rana :hi:, niestety niezbyt słonecznego

Jak tam pogoda w GL , bo w Kato mrzawka , tak zamo w Zabrzu było z rana.Z tego co czytałem , to czekacie do 13 pod arena , i dobrze , czekajcie :) ja się pewnie pojawie jakaś chwilkę przed 13,bo teraz w robocie , później na sekunde na uczelnie i prosto na urodzinki :decayed:

Pitterra , a co , ty przed wypłatą jesteś , że takl zabiegasz o darmowe browary ?? spokojnie , spokojnie , napewno cię nie ominą :gwizdanie: :decayed:

no przed wypłatą jestem

ale na browary mnie stać tak że spokojnie

sprawdzam tylko co się dzieje z tymi spamerami

chciałem tylko z kimś pospamować ale okazało się że wszyscy spali w swoich WOZIDŁACH :polew: :polew: :polew:

pozdro

idę do bankomatu i

wsiadam do mojej czerwonej strzały i kierunek ARENA

Opublikowano

siemano panowie ja juz przygotowany na szczelanie bede lekko po 12.00 no to do zobaczenia na urodzinkach

Opublikowano

Urodziny spotów Gliwickich :good:

4eb1cc1a93168031m.jpg

jeszcze raz dzięki :notworthy:

Opublikowano

i jestem, po urodzinkach jest extra!

pogoda dała d*py ale na paintball wsam raz, bo gdybyśmy latali tam w +30 stopni C to było by to nie ciekawe :polew:

postrzelaliśmy się, zjedliśmy, wypiliśmy i znów udane spotkanie na śląsku :naughty:

organizatorzy się postarali, a ja znów mam pomysł żebyśmy w te wakacje jeszcze zrobili sobie imprezke, ale gdzieś w budynku, np. wynająć domek na Piniowcu w Rybniku, tam gdzie Prezes Miron bywał, grill i te sprawy no i potem imprezka w domku ze SZKŁEM :decayed:

bo dzisiaj ta noc mogła się przedłużyć, no ale ale...ale Miron jedzie po sline :tongue4:

dzięki wielkie za mega spoto-urodziny no i jak zawsze ELYTA NIE ZAWIODŁA! :wink4:

Opublikowano

witam serdecznie mam tez audice a4 kochana moja . chialabym przyjechac moge? jesli mozna to wpadne napewno.pozdro dla fanów audi

Witam, zapraszamy w każdy piątek pod Arene... wszystko masz w pierwszym poście, wstęp wolny :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

pogoda dała d*py ale na paintball wsam raz, bo gdybyśmy latali tam w +30 stopni C to było by to nie ciekawe :polew:

postrzelaliśmy się, zjedliśmy, wypiliśmy i znów udane spotkanie na śląsku :naughty:

organizatorzy się postarali, a ja znów mam pomysł żebyśmy w te wakacje jeszcze zrobili sobie imprezke, ale gdzieś w budynku, np. wynająć domek na Piniowcu w Rybniku, tam gdzie Prezes Miron bywał, grill i te sprawy no i potem imprezka w domku ze SZKŁEM :decayed:

bo dzisiaj ta noc mogła się przedłużyć, no ale ale...ale Miron jedzie po sline :tongue4:

dzięki wielkie za mega spoto-urodziny no i jak zawsze ELYTA NIE ZAWIODŁA! :wink4:

:)

Pucek jadę za 5 godzinek :)

zobaczymy co tam te niemcy wiedzą o A4 :decayed: i na ile ogłoszenie jest zgodne z prawdą :wink4:

A co do imprez ta miałbym jeszcze myślę fajny pomysł ale na typowo letni dzień.

np. wynajmujemy dużego grilla z zadaszeniem i ławeczkami nad brzegiem zalewu Rybnickiego, obok plac zabaw dla dzieci a dodatkowo jako atrakcja dla wszystkich, wynajmujemy 2-3 może nawe 4-5 zestawy windsurfingowe które mamy do dyspocycji od 10.00 do 18.00 i na zmianę sobie pływany ( albo staramy ustać ) :decayed: - przerabiałem to już kiedyś, miejscówka jest boska, impreza za***ista a śmiechu przy tym tyle że HOHO :good:

Opublikowano

:)

Pucek jadę za 5 godzinek :)

zobaczymy co tam te niemcy wiedzą o A4 :decayed: i na ile ogłoszenie jest zgodne z prawdą :wink4:

A co do imprez ta miałbym jeszcze myślę fajny pomysł ale na typowo letni dzień.

np. wynajmujemy dużego grilla z zadaszeniem i ławeczkami nad brzegiem zalewu Rybnickiego, obok plac zabaw dla dzieci a dodatkowo jako atrakcja dla wszystkich, wynajmujemy 2-3 może nawe 4-5 zestawy windsurfingowe które mamy do dyspocycji od 10.00 do 18.00 i na zmianę sobie pływany ( albo staramy ustać ) :decayed: - przerabiałem to już kiedyś, miejscówka jest boska, impreza za***ista a śmiechu przy tym tyle że HOHO :good:

Ekstra pomysł - jestem za, ciekawe jak będzie z próbą ustania :)

Opublikowano

:hi: No Panowie takich spotów nie ma nikt w tym kraju :good:

jestem tego pewien jak niczego na Świecie :naughty:

Posprawdzajcie wszyscy czy nie macie kleszczy bo ja dzisiaj córce już jednego wyciągałem :(

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2009, 13:54_________________________________________________Kilka fotek ze spotu

8d532eee77248cb6m.jpg

a285abdddbda6bf4m.jpg

05c8d521d3ca8293m.jpg

e1d7b50ba7399bb0m.jpg

f2b3af08324b03e2m.jpg

c7eebef651af5756m.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.