Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale na pomysł, aby na koniec grupowe pamiątkowe zdjęcie zrobić to wpadła tylko Rudi, brawo!! :good:

Grupowe zdjęcie wyszło nawet.... nawet :)

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ten mój bojler :polew: oj, zimą muszę się tego pozbyć :gwizdanie:

zdjęcia fajne, Rudi dała popis :naughty:

:good:

Opublikowano

ja tez pysk mam czerwony, a Kasia mówiła mi "Pucek, ściąg ta pianka" teraz mam, opalenizna kończy się na dole karku :polew:

Opublikowano

A ja smaków nałapałem i nic wiecej nie było, siedze i sie nudze w domu :(

Pucek co to sie stało bo widziałem że stałeś na poboczu na A4?

Opublikowano

przy wyjeździe jak Guru i powiedział że nie świeci mi OKO to otworzyłem maske, wyszedłem, ale powiedział żebym spróbował włączyć i wyłączyć lampy, więc zrobiłem, ale zapomnialem zamknąć maski :kwasny:

no i jechałem sobie prawie 2 paki a tu spryskuje szybke i lampy i widze że maska prawie odlatuje:/ szybki zjazd na pobocze i dziękowanie że sie nie otwarła

potem już przy zjeździe na rybnicką zapaliło mi sie ostrzeżenie z ciśnienia oleju, zamigało 3 razy i zgasło, więc też zjechałem, zobaczyłem, posprawdzałem temperatury, chwile postalem no i uspokoiło się, coś mi sie zdaje że przesadziłem z tą szybkością :wallbash:

to nic spadam bo jade po starych :) rano giełda - MODLIĆ SIĘ!!!!

Opublikowano

przy wyjeździe jak Guru i powiedział że nie świeci mi OKO to otworzyłem maske, wyszedłem, ale powiedział żebym spróbował włączyć i wyłączyć lampy, więc zrobiłem, ale zapomnialem zamknąć maski :kwasny:

no i jechałem sobie prawie 2 paki a tu spryskuje szybke i lampy i widze że maska prawie odlatuje:/ szybki zjazd na pobocze i dziękowanie że sie nie otwarła

potem już przy zjeździe na rybnicką zapaliło mi sie ostrzeżenie z ciśnienia oleju, zamigało 3 razy i zgasło, więc też zjechałem, zobaczyłem, posprawdzałem temperatury, chwile postalem no i uspokoiło się, coś mi sie zdaje że przesadziłem z tą szybkością :wallbash:

to nic spadam bo jade po starych :) rano giełda - MODLIĆ SIĘ!!!!

No spryski to masz ekstra aż my musieliśmy włączyć wycieraczki bo nic nie było widać tylko twój płyn.

Kontrolka ciśnienia powiadasz to wszystko przez nabijanie sie z naszych BLB, widać nie tylko u nas może sie zapalić :polew: tylko pewnie u Ciebie bedzie inna przyczyna tego

Opublikowano
No i zawody jak zawody, ale dziś padła pierwsza ósemka w Polsce, czyli rekord Polski

i to nie jedyna na calych zawodach :good:

no pozazdroscic wam udanego wypadu, gartulacje

Opublikowano

Witak :hi:

Strasznie żałujemy z moja starą że nas tam nie było :(

Opublikowano
No i zawody jak zawody, ale dziś padła pierwsza ósemka w Polsce, czyli rekord Polski

i to nie jedyna na calych zawodach :good:

no pozazdroscic wam udanego wypadu, gartulacje

To prawda jeszcze blacha zrobił ósemkę :wink4:

Opublikowano

Bry :hi:

Wszyscy odsypiaja wczorajszy dzien :naughty: Jak tam zakwasy, bo mnie wszystko boli :>

Opublikowano

Witam po kilku dniach nie obecności :hi: :hi:

Widzę że piątkowy spocik bardzo udany + dobra frekfencja :good:

Żałuję że mnie w sobotę nie były na pławkach , ale auto odebrałem dopiero koło 17 od lakiernika + spałem do 16 po piątkowej imprezie :gwizdanie:

Co do oznaczenia , ogolnie chyba dobry pomysł , tylko żeby jakieś "podziały" się z tego przypadkiekm nie porobiły ...

W piątek już jestem napewno - poranna zmiana wkońcu :decayed:

Lakiernik się spisał na medal , wogóle nie widać że auto było robione(cały bok) + polerka :good:

Opublikowano

Rudi cos ty pierwszy raz na sloncu byla w tym roku ? :tongue4:

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 12:28_________________________________________________Ps. Adam prośbę mam zgraj mi (wszystkie) zdjęcia na płytkę (oczywiście płytkę oddam a chcę wszystkie bo wybiorę sobie te które mi się podobają) :notworthy:
Opublikowano

:hi: no ja tez sie przywitam w ta piekna niedziele zakwasy mam jak cholera wszystko nie boli

ty a z tymi ledami to chyba cie wyprzedzili jednak miron :(

Opublikowano

Witam...

ogólnie było super :)

dziś mam zakwasy w dziwnych miejscach ... np nad kostkami albo na karku... no i spaloną twarz i kark :D ogólnie było super

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 12:28_________________________________________________Ps. Adam prośbę mam zgraj mi (wszystkie) zdjęcia na płytkę (oczywiście płytkę oddam a chcę wszystkie bo wybiorę sobie te które mi się podobają) :notworthy:

Ok zgram ci wszystkie jak leci

Witam...

ogólnie było super :)

dziś mam zakwasy w dziwnych miejscach ... np nad kostkami albo na karku... no i spaloną twarz i kark :D ogólnie było super

Krolu na karku tez mam zakwasy :> karki z nas :polew:

Opublikowano

Jak tak was czytam to zaczynam się cieszyć że nikt się nie utopił :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2009, 12:46_________________________________________________Ps. Adam dasz radę dziś je zgrać to bym sobie po nie podskoczył :)

Opublikowano

Diman sie tylko zalamal, ale wszystko szczesliwie sie skonczylo :>

Opublikowano

:hi:

Witam serdecznie musieliśmy sie z moją wcześniej zmyć i przypuszczam że wiele straciliśmy

ale coż chrześniakiem sie musiałem zająć:(

dzięki za świetna zabawe i czekam na kolejne,p.s zdjęcia rewelacyjnie powychodziły,kto chetny pisać ponagrywam płytki na piątek pozdrawiam

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.