Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rudi tylko gdzie teraz to zapodasz do swojego profilu :mysli:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak pasuje :good: ciekawe co reszta na to :mysli:

Opublikowano

Arek logo super :good: tylko mysle, ze trzeba to jakos unormowac, tzn rozmiar i miejsce.[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 01:18_________________________________________________Ja wymyslilem cos takiego, zeby mozna bylo normalnie awatara wrzucic.

Opublikowano

Witam z samego rana, co prawda, zdążyłem już napisać pw do Gregora, ale to nic

cały i zdrowy po robocie, to jest ważne, no i dzisiaj zaświeciła mi się ta pomarańczowa szmata w kształcie dystrybutora z BP :polew:

na budziku 510 km przy 53 zatankowanych do full litrach czyli jest dobrze, było by więcej gdyby Mirosław mnie nie podpuszczał w drodze powrotnej z windsufringu :polew:

powoli muszę iśc spać, bo z rana niestety jadę kupować garnitur - głupie wesele :angry:

i znów kasa na mody idzie na garniak :polew:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Pucek ja ostatnio na 49l zrobilem 840km :polew:

Chyba nie bedzie tych 900 do piatku

Opublikowano

Bo się słabo staracie :thumbdown: patrzcie jak Krolu się stara :polew: :polew:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:46_________________________________________________Tylko chciał zrobić tak żeby każda z emotikonek była w osobnym poście :decayed:

Opublikowano

poczatek tygodnia przyszedl i skonczylo sie spamowanaie :>

Opublikowano

Spokojnie daj nam się rozkręcić :naughty:

Opublikowano

wierze w was bo wiem na co was stac :decayed:

Opublikowano

Nas :mysli::kox:

Opublikowano

no was :>

Guru co oni tak narzekaja na twoje czarne lampki, ja ostatnio za toba jechalem i ladnie bylo wszystko widac w nocy

Opublikowano

Guru ty to sie rozkrecisz, ale chyba w robocie :tongue4:

Opublikowano

no was :>

Guru co oni tak narzekaja na twoje czarne lampki, ja ostatnio za toba jechalem i ladnie bylo wszystko widac w nocy

Bo słońce mi nie świeciło na zadek :naughty:

Guru ty to sie rozkrecisz, ale chyba w robocie :tongue4:

:decayed:

Opublikowano

bylem zobaczyc na mazowieckich, fajne obrazki tam z rana mozna zobaczyc :naughty:

Opublikowano

A potem się dziwić ze mają 3069 stron :polew: :polew:

Opublikowano

dokladnie tak :>

ja juz sam nie wiem czy mam wkoncu wymieniac ten termostat u siebie czy nie ;(

bylem dzis podlaczyc VAG to zadnych bledow mi nie pokazalo, wskaznik na blacie pokazuje dokladnie 90 stopni, a na climatroniku na kanale 49 jest 80 stopni :mysli:

Opublikowano

A potem się dziwić ze mają 3069 stron :polew: :polew:

Guru nadrobimy :>

dokladnie tak :>

ja juz sam nie wiem czy mam wkoncu wymieniac ten termostat u siebie czy nie ;(

bylem dzis podlaczyc VAG to zadnych bledow mi nie pokazalo, wskaznik na blacie pokazuje dokladnie 90 stopni, a na climatroniku na kanale 49 jest 80 stopni :mysli:

Arek wymieniaj, wskaznik na blacie od 80stopni pokazuje 90, czyli oklamuje o te 10, jak na klimatronicu masz 80 to na 100% padniety termostat. Koszt niewielki, i roboty tez chwile, a zbliza sie zima i bedziesz jezdzic ciagle na niedogrzanym silniku.

Opublikowano

no to w najblizszym czasie wezme sie za wymiane[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 11:23_________________________________________________ja spadam do pracy wiec milego dnia wam zycze :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.