diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Diman, aleś się rozhulał... Ciekawe czy to sprawka chipsa :gwizdanie: czy był to przypadek, przyznaj się ile popierdzielałeś jak uderzyłeś astre? Ale normalnie respect dla B7, wogóle nic prawie nie widać po nim, a astra będzie miała szkodę całkowitą. B7 cięższe no i fakt, że pojazd najeżdżający zawsze jest górą i przeważnie najechany ma większe szkody. Z tyłu dostałeś matizem, ale matizem dostać to jak by z muchą się zderzyć. Co do soboty to dziś nie dałem rady zadzwonić i zarezerwować nic, bo w sumie dopiero teraz wszedłem do chaty i zajrzałem na forum. No więc jest jeszcze jedno ale, musimy się zdecydować do jutra rana ile domków, jeden czy dwa. Bo jutro rano dzwonię i ostatecznie rezerwuję, wątpię żeby potem można było na szybko wynająć dodatkowy domek. Żeby potem się nie okazało, że więcej osób by nagle chciało, a nie ma miejsca. Więc może od razu 2 wynająć i mieć zapas, sam nie wiem. Co wy na to?? Bo tak to szczerze to będzie ciasno. Mam nadzieję, że jutro da radę jeszcze zarezerwować :gwizdanie: wlasnie chodzi o to ze nie mialem wiecej niz 40km/h bo dopiero ominelismy czyszczarke do ulic i babka zahamowala bo wysraszyla sie wyjezdzajacej z prawej strony koparki no i ja juz nie zdarzylem zahamowac az strach pomyslec co byloby z tej astry jakibym mial 100km/h [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 20:40_________________________________________________a i co do domkow to moze wezmy te dwa domki i tak to nie wyjdzie wiecej niz 50zł na osobe wiec chyba nie ma tragedi
Skydiver Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Dzisiaj u Aligatora została zcipowana moja furmanka i posiada nowa moc Z mocy 117,8 przeszła na 141,6
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Dzisiaj u Aligatora została zcipowana moja furmanka i posiada nowa moc Z mocy 117,8 przeszła na 141,6 no to pogratulowac pewnie wrazenia z jazdy zaj.....ste co?
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 dzieki rudi nie ma co sie przejmowac to tylko wozidlo moze fajne ale tylko wozidlo jutro sie wyceni i bedziemy cos z tym robic
Maxito Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siemacie co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie: no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________ a tu moj tyl po matizie luzik no a tu foty astry no a matiz tez luzik diman współczucia wiem jak to boli ja miałem troche gorzej ale powiem ci tą astre to ładnie potraktowałeś
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no szkoda chwila nieuwagi z mojej strony i trach no coz a jutro bede ich gnebil o kase zeby malo nie dali[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:36_________________________________________________a mialem na liczniku nie wiecej niz 40km/h [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:37_________________________________________________rudi wrzuc jakies fotki poogladamy
MAJKI Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 @Majki : w którym centrum handlowym to a5 stoi może zrobimy pod nim spota ??? @Diman : Krolu A5 stoi w naszym "zimowym" centrum handlowym FORUM
egon0407 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siemacie co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie: no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________ a tu moj tyl po matizie luzik no a tu foty astry no a matiz tez luzik diman cholera jasna co za szkda naprawde bardzo szkoda fajana fura ;( ;( u to niemilo szkoda samochodu i wspolczucia niby nic ale zawsze jest szkoda wiem jak rok temu audi tylko przyrysowalem dzwi:( jak Ci malo wycenia to jedz do prywatnego rzeczoznawcy i z wycena do adwokata mialem juz takie cos w PZU wyliczyli ojcowi za passka 1750zl a adwokat wyszarpal od nich ponad 6 tys
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no to cza jutro sie do forum przeniesc ze spotem :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siemacie co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie: no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________ a tu moj tyl po matizie luzik no a tu foty astry no a matiz tez luzik diman cholera jasna co za szkda naprawde bardzo szkoda fajana fura ;( ;( u to niemilo szkoda samochodu i wspolczucia niby nic ale zawsze jest szkoda wiem jak rok temu audi tylko przyrysowalem dzwi:( jak Ci malo wycenia to jedz do prywatnego rzeczoznawcy i z wycena do adwokata mialem juz takie cos w PZU wyliczyli ojcowi za passka 1750zl a adwokat wyszarpal od nich ponad 6 tys no narazie zobaczymy co mi zasadza
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 nie spokojnie rudi jeszcze nie czas na forum jutro ma byc fajna pogoda
egon0407 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 a ja chyba jutro odpadam bo kumpel robi kawalerskie
Pucek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 no to jak to robimy z tym weekendem? dla mnie to jest jedno, a opijemy Dimana szkodę odrazu Diman, wariacie jednak co chińskie opony to chińskie
diman Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 wynajmijcie cos co wypijamy za te moje smutki jo pojada rozwalonym dobre dziewczyny jo spadom spac jutro cza miec swiezy umysl do negocjacji z rzeczoznawca dozobaczenia na spocie
kalkan Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 siemacie co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie: no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________ a tu moj tyl po matizie luzik no a tu foty astry no a matiz tez luzik Witam, Szkoda autka, szkoda Ale jakbyś potrzebował dobrego lakiernika to Jerzy Paja z Rudy Śląskiej - polecam robiłem u niego Saaba i naprwde super robi. Ma też podpisane z ubezpieczalniami takze looz.
czester Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Powiedzcie mi, kto zabiera ze soba kobity ?
MAJKI Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam z rana mnie nie liczcie na domek bo zaraz jedziemy rodzić a moja jest marudna jak nigdy :gwizdanie: także jak mi sie uda to tylko tam wpadne na jednego jak już ochłąne po tym wszystkim
gregory Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Witam! Zarezerwowałem dwa domki od soboty do niedzieli. A więc zbiórka w sobotę do południa. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze.
Rekomendowane odpowiedzi