Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diman, aleś się rozhulał... :kwasny: Ciekawe czy to sprawka chipsa :gwizdanie: czy był to przypadek, przyznaj się ile popierdzielałeś jak uderzyłeś astre? Ale normalnie respect dla B7, wogóle nic prawie nie widać po nim, a astra :shocked: będzie miała szkodę całkowitą. B7 cięższe no i fakt, że pojazd najeżdżający zawsze jest górą i przeważnie najechany ma większe szkody. Z tyłu dostałeś matizem, ale matizem dostać to jak by z muchą się zderzyć.

Co do soboty to dziś nie dałem rady zadzwonić i zarezerwować nic, bo w sumie dopiero teraz wszedłem do chaty i zajrzałem na forum. No więc jest jeszcze jedno ale, musimy się zdecydować do jutra rana ile domków, jeden czy dwa. Bo jutro rano dzwonię i ostatecznie rezerwuję, wątpię żeby potem można było na szybko wynająć dodatkowy domek. Żeby potem się nie okazało, że więcej osób by nagle chciało, a nie ma miejsca. Więc może od razu 2 wynająć i mieć zapas, sam nie wiem. Co wy na to?? Bo tak to szczerze to będzie ciasno. Mam nadzieję, że jutro da radę jeszcze zarezerwować :gwizdanie:

wlasnie chodzi o to ze nie mialem wiecej niz 40km/h bo dopiero ominelismy czyszczarke do ulic i babka zahamowala bo wysraszyla sie wyjezdzajacej z prawej strony koparki no i ja juz nie zdarzylem zahamowac az strach pomyslec co byloby z tej astry jakibym mial 100km/h :shocked: [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 20:40_________________________________________________a i co do domkow to moze wezmy te dwa domki i tak to nie wyjdzie wiecej niz 50zł na osobe wiec chyba nie ma tragedi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj u Aligatora została zcipowana moja furmanka i posiada nowa moc :evil:

Z mocy 117,8 przeszła na 141,6 :cicho:

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj u Aligatora została zcipowana moja furmanka i posiada nowa moc :evil:

Z mocy 117,8 przeszła na 141,6 :cicho:

no to pogratulowac pewnie wrazenia z jazdy zaj.....ste co?

Opublikowano

dzieki rudi nie ma co sie przejmowac to tylko wozidlo moze fajne ale tylko wozidlo jutro sie wyceni i bedziemy cos z tym robic

Opublikowano

siemacie :hi:

co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie:

no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe :( w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra :blink: pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________1e899be3c5f92789m.jpg

fc9a276d95be2251m.jpg

a tu moj tyl po matizie luzik

182da968abd86d5fm.jpg

no a tu foty astry :shocked:a1e6f0cc39026202m.jpg

0b77ffb83a1c362dm.jpg

no a matiz tez luzike786a7009574ccafm.jpg

diman współczucia wiem jak to boli ja miałem troche gorzej ale powiem ci tą astre to ładnie potraktowałeś :vava:

Opublikowano

no szkoda chwila nieuwagi z mojej strony i trach no coz a jutro bede ich gnebil o kase zeby malo nie dali[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:36_________________________________________________a mialem na liczniku nie wiecej niz 40km/h

[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 21:37_________________________________________________rudi wrzuc jakies fotki poogladamy

Opublikowano

bym rzekl standarcik jakis

Opublikowano

@Majki : w którym centrum handlowym to a5 stoi może zrobimy pod nim spota ???

@Diman : :(

Krolu A5 stoi w naszym "zimowym" centrum handlowym :tongue4: FORUM

Opublikowano

co do wyjazdu to mysle ze jak jest te 6 czy 7 osob to bierz jeden domek sie pomiescimy bez problemu a tym bardziej ze bedziemy dziabnieci :gwizdanie:

no i druga sprawa duzo gorsza dzisiaj rano moja padlina dodam bezwypadkowa stala sie niestety wypadkowa ;( piznolem w astre ale musze przyznac ze audi to mocny woz astra niestety bedzie skasowana no i sie na tym nie skonczylo za mna jechala babka w matizie ona tez nie wychamowala i zapiola mnie w dupe :( w matizie lekkie uszkodzenia do z zrobienia samemu no u mnie zderzak z grilem pas przedni i maska ale ta astra :blink: pare fotek zara przygotuje[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 16:22_________________________________________________1e899be3c5f92789m.jpg

fc9a276d95be2251m.jpg

182da968abd86d5fm.jpg

0b77ffb83a1c362dm.jpg

diman cholera jasna co za szkda naprawde bardzo szkoda fajana fura ;( ;(

u to niemilo szkoda samochodu i wspolczucia niby nic ale zawsze jest szkoda wiem jak rok temu audi tylko przyrysowalem dzwi:( jak Ci malo wycenia to jedz do prywatnego rzeczoznawcy i z wycena do adwokata mialem juz takie cos w PZU wyliczyli ojcowi za passka 1750zl a adwokat wyszarpal od nich ponad 6 tys :)

Opublikowano

no to cza jutro sie do forum przeniesc ze spotem :gwizdanie:

Opublikowano

fc9a276d95be2251m.jpg

182da968abd86d5fm.jpg

0b77ffb83a1c362dm.jpg

diman cholera jasna co za szkda naprawde bardzo szkoda fajana fura ;( ;(

u to niemilo szkoda samochodu i wspolczucia niby nic ale zawsze jest szkoda wiem jak rok temu audi tylko przyrysowalem dzwi:( jak Ci malo wycenia to jedz do prywatnego rzeczoznawcy i z wycena do adwokata mialem juz takie cos w PZU wyliczyli ojcowi za passka 1750zl a adwokat wyszarpal od nich ponad 6 tys :)

no narazie zobaczymy co mi zasadza

Opublikowano

nie spokojnie rudi jeszcze nie czas na forum jutro ma byc fajna pogoda

Opublikowano

a ja chyba jutro odpadam bo kumpel robi kawalerskie :evil:

Opublikowano

no to jak to robimy z tym weekendem?

dla mnie to jest jedno, a opijemy Dimana szkodę odrazu :)

Diman, wariacie :decayed: jednak co chińskie opony to chińskie :naughty:

Opublikowano

wynajmijcie cos co wypijamy za te moje smutki jo pojada rozwalonym

dobre dziewczyny jo spadom spac jutro cza miec swiezy umysl do negocjacji z rzeczoznawca dozobaczenia na spocie

Opublikowano

fc9a276d95be2251m.jpg

182da968abd86d5fm.jpg

0b77ffb83a1c362dm.jpg

Witam,

Szkoda autka, szkoda :( Ale jakbyś potrzebował dobrego lakiernika to Jerzy Paja z Rudy Śląskiej - polecam robiłem u niego Saaba i naprwde super robi. Ma też podpisane z ubezpieczalniami takze looz.

Opublikowano

Powiedzcie mi, kto zabiera ze soba kobity ? :decayed:

Opublikowano

Witam z rana mnie nie liczcie na domek bo zaraz jedziemy rodzić a moja jest marudna jak nigdy :gwizdanie: także jak mi sie uda to tylko tam wpadne na jednego jak już ochłąne po tym wszystkim

Opublikowano

Witam z rana :hi:

Opublikowano

Witam! Zarezerwowałem dwa domki od soboty do niedzieli. A więc zbiórka w sobotę do południa. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.