Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK Mirek sie zobaczy jak dotre na 18,30 :)

Piter i jak jedziesz też ??

Aha bedziesz u mnie po 16 po ten red spray ?? :naughty:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pitek - siedzę na ogłoszonkach i kurna nic ciekawego nie widzę tak na szybko :( same jakies przeciętne furacze :confused4:

Opublikowano

OK ja spadam spać bo jakiś niewyraźny jestem do juterka :hi:

Opublikowano
  • Autor

Kurna ja to mam pecha do mandatów - za często nie dostaje ale jak już dostane to same takie dziecinne i ciotowate :wallbash::decayed:

Dziś przyszła mi fota :wallbash: jechałem corsą 500m od domu, z prędkością 66km/h na ograniczeniu do 40 :wallbash: - kurna nie ma to jak dostać mandat na własnym podwórku, przy prędkości 66 i w aucie żony :wallbash: [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:13_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:14_________________________________________________acha - i mam nadzieje że wynik ankiety się zmieni bo jak narazie to łeb w łeb :confused4: bez wyraźnej przewagi czego kolwiek :)

Opublikowano

Majki będę dzwonił przed 16 do Ciebie

bo teraz jeszcze nie wiem czy do kato pojadę

Opublikowano

mam nadzieje że wynik ankiety się zmieni bo jak narazie to łeb w łeb :confused4: bez wyraźnej przewagi czego kolwiek :)

A myślisz, ze te 7-7-7 to przypadek? :>

Opublikowano
  • Autor

a nie :mysli:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:20_________________________________________________jak tak dalej z pogodą będzie to coś czuję że w ten piątek będziemy mieć 1 zlota na Forum :)

Opublikowano

dobra

jakby co to jutro będę dzwonił do Ciebie Mirek

spadam narka

Opublikowano

Dobrej nocy, spadam już.

Opublikowano
  • Autor

dobra

jakby co to jutro będę dzwonił do Ciebie Mirek

spadam narka

ok - narka :wink4:

Opublikowano

Kurna ja to mam pecha do mandatów - za często nie dostaje ale jak już dostane to same takie dziecinne i ciotowate :wallbash::decayed:

Dziś przyszła mi fota :wallbash: jechałem corsą 500m od domu, z prędkością 66km/h na ograniczeniu do 40 :wallbash: - kurna nie ma to jak dostać mandat na własnym podwórku, przy prędkości 66 i w aucie żony :wallbash:

Zwal na żonę :naughty::decayed:

jak tak dalej z pogodą będzie to coś czuję że w ten piątek będziemy mieć 1 zlota na Forum :)

Tak ma niestety być :confused4:

mam nadzieje że wynik ankiety się zmieni bo jak narazie to łeb w łeb :confused4: bez wyraźnej przewagi czego kolwiek :)

A myślisz, ze te 7-7-7 to przypadek? :>

:mysli:

No to widzę że niezła ekipa może się jutro zebrać pod Go Sportem :)

Opublikowano
  • Autor

:hi: wszystkim

:hi:

Guru - naszczęście mają tam podziemny :wink4:

Opublikowano

:hi: wszystkim

:hi:

Guru - naszczęście mają tam podziemny :wink4:

Ja mówiłem niestety o piątku :confused4:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:38_________________________________________________Ale spoko wybaczam :polew: :polew:

Opublikowano

Dajcie znać jak będziecie na wysokości rudy... to do Was dołączę... że niby z SG jestem :gwizdanie:

Opublikowano

Tak Krolu taka ściema :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dajcie znać jak będziecie na wysokości rudy... to do Was dołączę... że niby z SG jestem :gwizdanie:

i zmień ramki na jutro na PL :polew:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:46_________________________________________________Krolu zadzwoń do mnie o 18.45 to Ci powiem gdzie jesteśmy :wink4:

Opublikowano

Dziś przyszła mi fota :wallbash: jechałem corsą 500m od domu, z prędkością 66km/h na ograniczeniu do 40 :wallbash: - kurna nie ma to jak dostać mandat na własnym podwórku, przy prędkości 66 i w aucie żony :wallbash: [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:13_________________________________________________

:hi:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:14_________________________________________________acha - i mam nadzieje że wynik ankiety się zmieni bo jak narazie to łeb w łeb :confused4: bez wyraźnej przewagi czego kolwiek :)

miron a twarz widać ??? jak nie to spox [br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:49_________________________________________________

krolu ty zdrajco :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

Zapraszam do galerii, jeszcze gorace zdjecia z Zielonej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Krolu jak to niby :mysli:

ja myślałem że Ty nasz jesteś i nic tego nie zmieni :naughty:

Opublikowano

krolu ty zdrajco :baseball: :baseball: :baseball:

A co zdrajco.... ja zawsze będę należał do ELYTY spotów Gliwickich.... :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 12 Październik 2009, 22:54_________________________________________________Miron mnie wyprzedził ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.