Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Guru co ci sie z kapeluszem stalo ? :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zamienil na copka :witch1:

Opublikowano

już odwiedziłem warsztat- podpieli kompa - i co wybiło: wtryskiwacz na cylindrze 5- przerwa.

Odpowiedź była prosta: nie zapięli do porządku kostki do wtrysku. Auto odrazu zaczęło po odpaleniu chodzić normalnie-i eSa wróciła do życia. Prócz tego nie było żadnych błędów.

Co do tego 1400zł:pompka spryskiwacza, filtry powietrza, oleju,kabiny, paliwa, olej do skrzyni, do silnika, do dyfra, diagnostyka, uszczelnienie w jednym miejscu układu chłodzącego+wymiany.

Pięknie prawda :>

Ps. Olejki wszystko Motul...

Opublikowano

w sumie jak wymienili to co napisałeś to cena nie aż taka straszna bo wymieniłeś ponad plan, czyli olej w skrzyni i dyfrze, jak oleje Motula to wcale nie są tanie, no więc nie jest źle, ale w tej kwestii niech wypowie się nasz TurboRezacz Gregor :decayed:

a ja wczoraj tzn. dzisiaj rano z roboty wracałem na śniegu, na letnich no i nie ma to jak napęd na 4 kółka :>

szkoda że nie hamuje tak jak rusza :gwizdanie:

Opublikowano

no ja też dziś pierwszy raz w życiu miałem okazje przjechać się quattro na śniegu rano do pracy i niestety też jeszcze na letnich- hamowanie naprawde ciężkie- ale rozpędzanie się i jak w zakręcie dodawałem więcej gazu eSa lekko bokiem poszła leciutka kontra i jedziemy dalej- coraz bardziej kocham ta markę :wink4:

Opublikowano

Dogi, bo to jedna jedyna słuszna marka :decayed:

ja tam raczej nie szaleje, jeszcze, bo nie wyczaiłem tego auta, będą zimowe (za tydzień) będzie śnieg to będzie jazda :naughty:

narazie to staram się nie rozwalić auta :polew:

Opublikowano

Rozmawiałem z siostrą bo oni sobie organizują imprezę w Brennej... w długi weekend 11-14 listopad czy jakoś tak - koszt wynajęcia domku 100-120 zł 8 osobowy...

Domek przystosowany do przebywania tam w zimie... :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

10.11.2009 Mayday Polska

11.11.2009 wracam do świata żywych

12,13.11.2009 II zmiana

ODPADAM :gwizdanie:

Opublikowano

Guru co ci sie z kapeluszem stalo ? :polew:

A proszę :hi:

zamienil na copka :witch1:

Dziwne :mysli: użyłeś :witch1: i Lukaszr się nie pojawił :mysli:

Krolu nie kuś :chytry: ale fajnie by było tak oblać 1000 stronę :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie pytanie za 100 punktów- kto z okolic Knurowa potrafił by mi zVAGować autko?

Pan mechanik do mnie: Ale to auto nie chodzi tak jak należy, szarpie i tak jakby nie pali na jeden gar

A ciekawe kiedy zdołali zaobserwować, że jeden gar nie pali. Z tego ci piszesz to mieli tylko wymienić oleje, płyny itp... Żeby zauważyć że jeden gar nie pali w V6 to trza się przejechać i to nie emerycką jazdą, a więc musieli autem jeździć(ktoś z warsztatu).

Jak chcesz to mogę ci zdiagnozować auto w piątek na spocie bo zawitam.

Opublikowano

gregory nie wiem czy doczytales ale kolega ma rozwiązany problem...A jak tam u Ciebie kiedy bedziesz z tym dlubal? moze masz tak samo jak kolega??

Opublikowano

zeby daleko nie szukac to moze cos z naszego podworka :cool1:

Corrado i Corsa A z Czerwionki :naughty:

To Corrado to stroił GTO, wiem o które chodzi, a shrek też fajnie zapitala, szkoda że ten licznik tak skacze :confused4:

[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 19:48_________________________________________________

gregory nie wiem czy doczytales ale kolega ma rozwiązany problem...

No właśnie nie doczytałem, dopiero teraz. To spoko że już dobrze. A ja będę się swoim problemem zajmował w weekend, chce to wkońcu doprowadzić do końca żeby auto śmigało tak jak należy bez żadnych zadyszek :rolleyes:[br]Dopisany: 04 Listopad 2009, 19:55_________________________________________________

niezly filmik, a ten prwie 4 calowy wydech zrobil na mnie wrazenie :blink:

No przy tym rozmiarze turbo to raczej taki jest odpowiedni :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

już odwiedziłem warsztat- podpieli kompa - i co wybiło: wtryskiwacz na cylindrze 5- przerwa.

Odpowiedź była prosta: nie zapięli do porządku kostki do wtrysku. Auto odrazu zaczęło po odpaleniu chodzić normalnie-i eSa wróciła do życia. Prócz tego nie było żadnych błędów.

Co do tego 1400zł:pompka spryskiwacza, filtry powietrza, oleju,kabiny, paliwa, olej do skrzyni, do silnika, do dyfra, diagnostyka, uszczelnienie w jednym miejscu układu chłodzącego+wymiany.

Pięknie prawda :>

Ps. Olejki wszystko Motul...

Jak na tyle roboty to jednak nie dużo, bo np wymiana olej w skrzyni w ASO to już wydatek prawie 700zł wiec u Ciebie te 1400zł to była jednak promocja :naughty:

Myslałem ze 1400 za olej w silniku +filtry+pompka

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam z rana :hi:

Ladna cisza nastala :shocked: Wiedzialem, ze jak dobijemy do 1000 to skonczy sie spamowanie po 10 stron dziennie :decayed:

Opublikowano

Zawsze tak jest że jak okrągła liczba to się wszyscy cieszą i dzień później jest 20 stron w 30 minut a później znowu się ciągnie jak gluty z nosa do następnej X00 :thumbdown:

Opublikowano

Tylko teraz kazdy chcial do1000 dobic, a ze nastepny 1000 jeszcze daleko to juz nie ma takiej motywacji :)

Opublikowano

Spokojnie pierwsze 100 było w pół roku a następne w 3 tygodnie to może jak teraz 1000 było w ponad rok to 2000 powinno być w 2 miesiące :naughty:

Opublikowano

:hi: z rana

To Corrado to stroił GTO, wiem o które chodzi

tak dokladnie, to wiesz tez pewnie ze teraz ten silnik siedzi w VW Golf II :naughty:

Spokojnie pierwsze 100 było w pół roku a następne w 3 tygodnie to może jak teraz 1000 było w ponad rok to 2000 powinno być w 2 miesiące

no moze sie tak zdarzyc bo zbliza sie okres zimowy wiec czesciej przesiaduje sie przed kompem :gwizdanie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.