Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pucek napisz coś - przestań już płakać - przeca żartowałem

:polew: chciałbyś :gwizdanie:

no................ to myślę, że docinek na dziś wystarczy :wink4:

Opublikowano

Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ?

Przekazanie kluczy do miasta było wporzo ten ich prezydent miasta spoko koleś w sumie ...

Opublikowano

Diman ile Ci lecę za gnojówkę, myślę, że moja masa wywarła znaczny wpływ na spalanie ... no i na przyśpieszenie ... :przebiegly:

dlatego sie przesiadłęś do B7 , bo tam było więcej ludzi i podział na pare osób :chytry: zapamiętam :przebiegly:

także tą kase co mi wisisz to se już pomnóż razy dwa :gwizdanie:

Opublikowano

Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ?

slabo strasznie slabo

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Diman ile Ci lecę za gnojówkę, myślę, że moja masa wywarła znaczny wpływ na spalanie ... no i na przyśpieszenie ... :przebiegly:

dlatego sie przesiadłęś do B7 , bo tam było więcej ludzi i podział na pare osób :chytry: zapamiętam :przebiegly:

także tą kase co mi wisisz to se już pomnóż razy dwa :gwizdanie:

ja po prostu nie chciałem się czuć jak przyzwoitka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

dobrze ze sie do mnie przeniosl bo jakby widzial jak anie za kolano lapiesz to musialby ci w ryja dac a tego by nie chcial :gwizdanie:

Opublikowano

dobrze ze sie do mnie przeniosl bo jakby widzial jak anie za kolano lapiesz to musialby ci w ryja dac a tego by nie chcial :gwizdanie:

jakby mi dał w ryja to troche jakby odruch samobójczy (zwłaszcza że prowadziłem :polew: )

a poza tym sam mnie swata z Anią, bo powiedział że jak będe chciał być sam u nich w domu to mu musze kluczyki dać do fury :naughty:

Opublikowano

jakby mi dał w ryja to troche jakby odruch samobójczy (zwłaszcza że prowadziłem :polew: )

a poza tym sam mnie swata z Anią, bo powiedział że jak będe chciał być sam u nich w domu to mu musze kluczyki dać do fury :naughty:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no to ja spadam :hi:

Opublikowano

dobra pany ja spadam do jutra nara

Opublikowano

dzięki wszystkim za wspólny wyjazd ( kolejny udany ) :hi:

Diman - dzięks :wink4:

Opublikowano

no 3mcie sie :wink4:

Opublikowano

trzymajcie się :wink4:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________nie chcę nic mówić ale 1000 postów przekroczyłem :kox::decayed:

Opublikowano

trzymajcie się :wink4:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________nie chcę nic mówić ale 1000 postów przekroczyłem :kox::decayed:

w tym 1000 bezsensownych :polew:
Opublikowano

jakich bezsensownych kolego :cool1:

wszystko w dziale technicznym :przebiegly:

Opublikowano

No Somes trzymamy sie :polew: ja sie trzymam ale ledwo tak piłem zdrowie mojej małej że dopiero do domu zjechałem