Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ?
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Pucek napisz coś - przestań już płakać - przeca żartowałem chciałbyś :gwizdanie: no................ to myślę, że docinek na dziś wystarczy
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ? Przekazanie kluczy do miasta było wporzo ten ich prezydent miasta spoko koleś w sumie ...
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Diman ile Ci lecę za gnojówkę, myślę, że moja masa wywarła znaczny wpływ na spalanie ... no i na przyśpieszenie ... dlatego sie przesiadłęś do B7 , bo tam było więcej ludzi i podział na pare osób zapamiętam także tą kase co mi wisisz to se już pomnóż razy dwa :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ? slabo strasznie slabo
krolu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Diman ile Ci lecę za gnojówkę, myślę, że moja masa wywarła znaczny wpływ na spalanie ... no i na przyśpieszenie ... dlatego sie przesiadłęś do B7 , bo tam było więcej ludzi i podział na pare osób zapamiętam także tą kase co mi wisisz to se już pomnóż razy dwa :gwizdanie: ja po prostu nie chciałem się czuć jak przyzwoitka :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dobrze ze sie do mnie przeniosl bo jakby widzial jak anie za kolano lapiesz to musialby ci w ryja dac a tego by nie chcial :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Piszcie Pany jak sie szlachta w Krk 'u bawi ? slabo strasznie slabo Czyli w porównaniu do Gliwickich cieniutko było ?
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dobrze ze sie do mnie przeniosl bo jakby widzial jak anie za kolano lapiesz to musialby ci w ryja dac a tego by nie chcial :gwizdanie: jakby mi dał w ryja to troche jakby odruch samobójczy (zwłaszcza że prowadziłem )a poza tym sam mnie swata z Anią, bo powiedział że jak będe chciał być sam u nich w domu to mu musze kluczyki dać do fury
diman Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dobrze ze sie do mnie przeniosl bo jakby widzial jak anie za kolano lapiesz to musialby ci w ryja dac a tego by nie chcial :gwizdanie: jakby mi dał w ryja to troche jakby odruch samobójczy (zwłaszcza że prowadziłem )a poza tym sam mnie swata z Anią, bo powiedział że jak będe chciał być sam u nich w domu to mu musze kluczyki dać do fury :polew:
miron78 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2009 dzięki wszystkim za wspólny wyjazd ( kolejny udany ) Diman - dzięks
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 trzymajcie się [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________nie chcę nic mówić ale 1000 postów przekroczyłem
keżor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 trzymajcie się [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________nie chcę nic mówić ale 1000 postów przekroczyłem w tym 1000 bezsensownych
SoMeS Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 jakich bezsensownych kolego wszystko w dziale technicznym
MAJKI Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No Somes trzymamy sie ja sie trzymam ale ledwo tak piłem zdrowie mojej małej że dopiero do domu zjechałem
Rekomendowane odpowiedzi