miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Prezes a ty byś coś napisał a nie tylko się śmiał widzisz że wpada taki z Katowic nie wychowany, słoma z kołpaków wystaje i nawet się nie przywita a już zaczyna się mądrzyć to i tak lepsze niż "niby żartobliwe" docinki "niby elity"
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Prezes a ty byś coś napisał a nie tylko się śmiał widzisz że wpada taki z Katowic nie wychowany, słoma z kołpaków wystaje i nawet się nie przywita a już zaczyna się mądrzyć to i tak lepsze niż "niby żartobliwe" docinki "niby elity" :polew: :polew:
A-rek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to i tak lepsze niż "niby żartobliwe" docinki "niby elity" pijesz do mnie
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie, do guru bo ja to rozumiem tak, że keżor się nie przywitał, guru go pojechał a Miron powiedział: "to i tak lepsze niż "niby żartobliwe" docinki "niby elity" Wie piję do pseudo elyty guru :decayed: A na poważnie to wrzuciłeś już logi na forum chce rzucić okiem
A-rek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A na poważnie to wrzuciłeś już logi na forum chce rzucić okiem tak wrzucilem, temat w odpowiednim dziale Krolu, a mozesz mi pomoc, bo ty masz ETKE http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_czujnik_poziomu_oleju-t107296.0.html
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A na poważnie to wrzuciłeś już logi na forum chce rzucić okiem tak wrzucilem, temat w odpowiednim dziale Krolu, a mozesz mi pomoc, bo ty masz ETKE http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_czujnik_poziomu_oleju-t107296.0.html Odpisałem
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 to i tak lepsze niż "niby żartobliwe" docinki "niby elity" pijesz do mnie
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 To co Panowie i Panie w piątek ostatni spocik przed świętami :gwizdanie: trzeba jakiś opłatek zorganizować , złożyć sobie życzenia tak żeby spełniły się nasze marzenia i tu pytanie jaki wolicie taki tradycyjny? czy nasz klubowy ? Bo w sumie kolej na Dogiego
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 tak w końcu jakiś z Ciebie pożytek, a i podeśli mi obiecane foty bo się najarałem [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 23:43_________________________________________________ nie Pucek wolę tego nie czytać Krolu podaj mi swoje pomysły a ja Ci wykluczę co na pewno odpada czytaj wątek Krolu może poprostu zabiorę laptopa na zlota - nie chce mi się wysyłać tyle zdjęć[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________ To co Panowie i Panie w piątek ostatni spocik przed świętami :gwizdanie: trzeba jakiś opłatek zorganizować , złożyć sobie życzenia tak żeby spełniły się nasze marzenia i tu pytanie jaki wolicie taki tradycyjny? czy nasz klubowy ? Bo w sumie kolej na Dogiego jak tak patrzę na kalendarz to spotkamy sie w piątek a potem dopiero za 3 tygodnie
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 3 tygodnie - czyli wyjdą takie zimowe wakacje od spotów
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 3 tygodnie - czyli wyjdą takie zimowe wakacje od spotów wg moich wyliczeń 3 wakacje się przydadzą
krolu Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Miron może być a co do wakacji to forum powinno tez być wyłączone :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 mam dla Was złą wiadomość, mam do piątku L4, więc będziecie musieli mnie znosić odnośnie przerwy spotowej, to jak najbardziej, zaoszczędzę tyle paliwa że hej
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 mam dla Was złą wiadomość, mam do piątku L4, więc będziecie musieli mnie znosić odnośnie przerwy spotowej, to jak najbardziej, zaoszczędzę tyle paliwa że hej Nic nie zaoszczędzisz , pewnie będziesz sie Lansował na Rybniku
piterra Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 A-rek prezencik fajny tylko nie mogę się zdecydować gdzie go nalepić
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Pitek to masz problem :gwizdanie: najlepiej tak żeby się lansować bo w końcu co Elyta ....to Elyta
egon47 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Dobry Pany... Dzieki za wczorajszego spota chlopy Tylko ze na tym krakowie maja zimno
Rekomendowane odpowiedzi