Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gregor, chyba to nie było ori turbo, bo nie wierze że taki dźwięk może mieć ta suszarka :mysli:

P8300068.jpg-for-web-large.jpg:slina:

czy to wygląda jak ori suszarka ? :decayed:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie patrzyłem na foty Keżor

teraz widać że to "trochę" większa :decayed:

Opublikowano

hej ludziska

Opublikowano

i ja wróciłem :gwizdanie:

a propos tamtej suszarki to coś pięknego :slina:

Opublikowano

Egon będzie wreszcie miał podłokietnik :decayed:

nie rozumiem jak można bez tego jeździć :tongue4:

Opublikowano

Kamil kiedy będziesz orurowanka robił do icków, masz już jakiś konkretny termin ?[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 21:58_________________________________________________

Egon będzie wreszcie miał podłokietnik :decayed:

nie rozumiem jak można bez tego jeździć :tongue4:

A Ty skad teraz wezmiesz dla siebie ? oddałeś mu swój podłokietnik ?

Opublikowano

Pucek jak będziesz to podlinkuj z alledrogo gościa co brałeś fmica od niego :wink4:

Opublikowano

brałem ze sklepu internetowego RE5PEKT

Opublikowano

oddałem Mu za grosze swój stary w nienajlepszym stanie ale troche pracy i będzie spełniał swoją funkcje :wink4: ja dostałem nowy przy zakupie skóry[br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 22:02_________________________________________________aaa ok dzięki Pucek :wink4: bo potrzebuję kilka kolanek i rurek

Opublikowano

Kamil kiedy będziesz orurowanka robił do icków, masz już jakiś konkretny termin ?[br]

Jak przeniosę się w nowe miejsce. Teraz nie mam totalnie czasu przez to, a na głowie dodatkowo kilka większych zleceń na tydzień temu... :confused4: :confused4: :confused4: ;( ;( ;(

Opublikowano

Kamil kiedy będziesz orurowanka robił do icków, masz już jakiś konkretny termin ?[br]

Jak przeniosę się w nowe miejsce. Teraz nie mam totalnie czasu przez to, a na głowie dodatkowo kilka większych zleceń na tydzień temu... :confused4: :confused4: :confused4: ;( ;( ;(

Wiesz mi też az tak bardzo sie nie śpieszy tzn. myślę ze tak w okolicach konca stycznia i początku lutego było by dobrze :cool1:

Opublikowano

Wiesz mi też az tak bardzo sie nie śpieszy tzn. myślę ze tak w okolicach konca stycznia i początku lutego było by dobrze :cool1:

:polew:

Opublikowano

Przede wszystkim teraz nie mam czasu jechać do Sosnowca po materiał.

Boniu truje :) mi na już, pucek na okolice świąt... Jakoś to ułożymy. :good: