Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to może takie synchroniczne ślizganie poćwiczymy? w takim razie jeszcze nie zmieniam zderzaków Tak poćwiczmy synchroniczne a później sobie mój blacharz/lakiernik zarobi na wakacje
bakuś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 SoMeS, nie było ci w nią zimno w taki mróz? mówię o pupie w aucie Na serio? A ja myślałem, że o innej...
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej No co ty nie spróbujesz jazdy synchronicznej z nami dlaczego :polew:
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 taaaa jak to będzie w piątek to tak bo nie pojadę specjalnie taki kawał drogi żeby się poślizgać, jak mogę zajechać na tesco Rybnik i wokół latarni pojeździć bokami coś mi się zdaje że te auto mnie zaskoczy i szybciej nim wyląduje w rowie niż ADRem buheheh Miron, a Ty się podobno żegnaleś...
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej wiedziałem że wymiękniesz
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 coś mi się zdaje że te auto mnie zaskoczy i szybciej nim wyląduje w rowie niż ADRem Wcale by się nie zdziwił jak by tak było choć twoja mina jak byś wysiadł musiała by być wtedy bezcenna :polew: (oczywiście ci tego nie życzę )
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 taaaa jak to będzie w piątek to tak bo nie pojadę specjalnie taki kawał drogi żeby się poślizgać, jak mogę zajechać na tesco Rybnik i wokół latarni pojeździć bokami coś mi się zdaje że te auto mnie zaskoczy i szybciej nim wyląduje w rowie niż ADRem buheheh Miron, a Ty się podobno żegnaleś... no w sumie tak.................. bo na inne działy szedłem
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 coś mi się zdaje że te auto mnie zaskoczy i szybciej nim wyląduje w rowie niż ADRem Wcale by się nie zdziwił jak by tak było choć twoja mina jak byś wysiadł musiała by być wtedy bezcenna :polew: (oczywiście ci tego nie życzę )
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej wiedziałem że wymiękniesz Miętka pytka z tego naszego Prezesa i tyle :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej wiedziałem że wymiękniesz wpadnę corsą
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no w sumie tak.................. bo na inne działy szedłem na krakowskie pewnie
Pucek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 mieć Q i co chwile lądować w rowie nie no pamiętajcie że ja mam OC w znaczkach wypłacane, więc na pakiet zderzaków do Sline by nie starczyło
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no w sumie tak.................. bo na inne działy szedłem na krakowskie pewnie No wymienił się z Kerczim :polew:
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 no w sumie tak.................. bo na inne działy szedłem na krakowskie pewnie
SoMeS Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 do corsy to Ty się teraz Prezes nie zmieścisz po niedzieli w fast foodach
Guregoru Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 to ja popatrzę z daleka lepiej wiedziałem że wymiękniesz wpadnę corsą To się nie liczy mieć Q i co chwile lądować w rowie Nie kracz
miron78 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 do corsy to Ty się teraz Prezes nie zmieścisz po niedzieli w fast foodach [br]Dopisany: 14 Grudzień 2009, 23:03_________________________________________________a nie widziałeś że sie oszczędzałem :>
Patrikos28 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Coś tego śniegu nie widać ale może do rana coś spadnie :gwizdanie: Synchroniczne widzę tak : z lewej Guru -Miron w środku - z prawej Somes :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi