DOGI Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 trzeba korzystać ze śniegu ja dziś uderzam na pierwsze nauki jazdy Q
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 trzeba korzystać ze śniegu ja dziś uderzam na pierwsze nauki jazdy Q już wiem że będziesz miał rogal od ucha do ucha
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pucek to może nie trenuj w drodze na spota bo fajnie by było jak byś dojechał do nas
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pucek to może nie trenuj w drodze na spota bo fajnie by było jak byś dojechał do nas A co tylko Ty mozesz latać bokami Niech potrenuje co by wstydu na spocie nie było
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Pucek to może nie trenuj w drodze na spota bo fajnie by było jak byś dojechał do nas A co tylko Ty mozesz latać bokami Niech potrenuje co by wstydu na spocie nie było Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 15:24_________________________________________________Ej lookajcie jaki koleś http://www.a4-klub.pl/smf/ile_warte_jest_moje_b7-t107495.0.html;msg1249500#msg1249500 Rozje*ał mnie na maxa normalnie :polew: Jeździ B5 ADP i od razu znalazł 3 "wielkie" minusy w B7 :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 15:25_________________________________________________Ech nie ma to ja ciężko pracować
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać I całę sczęście
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać I całę sczęście Oki jak tam chcesz ........ więc zostaniemy na etapie że będę Ci tylko dogryzał :decayed:
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać I całę sczęście Oki jak tam chcesz ........ więc zostaniemy na etapie że będę Ci tylko dogryzał :decayed: Twoje dogryzanie to wiesz dla mnie to tak jak by mi chusteczka spadła z biurka na podłogę
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać I całę sczęście Oki jak tam chcesz ........ więc zostaniemy na etapie że będę Ci tylko dogryzał :decayed: Twoje dogryzanie to wiesz dla mnie to tak jak by mi chusteczka spadła z biurka na podłogę Ojjj grzebiesz w bombie
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ty czytaj ze zrozumieniem jak chcesz ze mną pisać Ale ja nie chce z Tobą pisać I całę sczęście Oki jak tam chcesz ........ więc zostaniemy na etapie że będę Ci tylko dogryzał :decayed: Twoje dogryzanie to wiesz dla mnie to tak jak by mi chusteczka spadła z biurka na podłogę Ojjj grzebiesz w bombie Powiało grozą [br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 15:53_________________________________________________Ale nie, serio teraz się wystraszyłem :polew:
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli :doh1:
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli :doh1: Ech no widzisz coś narobił
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli :doh1: Ech no widzisz coś narobił Spoko ponabijają się z Ciebie ze dwie strony i pójdzie w zapomnienie
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli :doh1: Ech no widzisz coś narobił Spoko ponabijają się z Ciebie ze dwie strony i pójdzie w zapomnienie Oby
Skydiver Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 witam panowie widze że dużo radochy sprawił wam ten biały puszek ... slizganko było?,,,, Tylko Guruguru się pochwalił że latał dziś bokami :oklaski: Reszta się jeszcze ślizga ..... w korkach
Patrikos28 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nikogo tu nie ma :gwizdanie: chyba wszyscy bokiem latają
Bulik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 z wieczorka Oki ze względu na ilość PW od Ciebie ...... Niech Ci będzie I musiałeś tak pisać żeby zaraz wszyscy wiedzieli :doh1: Ech no widzisz coś narobił Spoko ponabijają się z Ciebie ze dwie strony i pójdzie w zapomnienie widze ze tu uczuciowo sie robi przed świetami :polew:
Rekomendowane odpowiedzi