Bulik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guregoru Ty to budzisz zainteresowanie :buahaha:
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, zróbmy z tym pseudo rezaczem z ośki porządek bo ostatnio się panoszy...
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, zróbmy z tym pseudo rezaczem z ośki porządek bo ostatnio się panoszy... :>
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, zróbmy z tym pseudo rezaczem z ośki porządek bo ostatnio się panoszy... Zobaczymy jak będzie śpiewał w piątek na śniegu z ośką
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, zróbmy z tym pseudo rezaczem z ośki porządek bo ostatnio się panoszy... Zobaczymy jak będzie śpiewał w piątek na śniegu z ośką Guru, poczekaj niech dojdzie mu parę kucy, a nawet nówka zimówki mu nie pomogą, ja nie wiem jak to można jeździć ośką... :laghing2:
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, poczekaj niech dojdzie mi parę kucy, a nawet nówka zimówki mu nie pomogą, ja nie wiem jak to można jeździć ośką... Pucek przecież nie można :polew: w ogóle w zimę przy kontrolach policjanci powinni dawać mandaty jak ktoś ma ośkę
Bulik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 :rant: dobra,dobra......to ustawcie na raz bo niemam czasu :polew: :polew: -- :foch:
miron78 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2009 Guru, zróbmy z tym pseudo rezaczem z ośki porządek bo ostatnio się panoszy... Zobaczymy jak będzie śpiewał w piątek na śniegu z ośką Guru, poczekaj niech dojdzie mu parę kucy, a nawet nówka zimówki mu nie pomogą, ja nie wiem jak to można jeździć ośką... :laghing2: czepiasz się swojego mistrza nie ładnie - Gregor ale masz ucznia
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 czepiasz się swojego mistrza nie ładnie - Gregor ale masz ucznia Gregor się do tego nie zalicza bo on nawet w lato na suchym kręci tak jak ośka na lodzie a w zimę to już w ogóle rusza chyba z czwórki
Pucek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 zgadzam się, ośki to powinny jeździć tylko latem, chociaż to i tak beznadziejny napęd Bulik, ja Ci już mówiłem, na piątek 15 piw... za to że śmiałeś do mnie na gg się odezwać, widzisz, Miron się raz odezwał i musiał mi kupić 1.8TQ Gregor mi to wybaczył już, bo śpi a forum nie czyta
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 co tam dzieci ?? O i następny z porządnym napędem Witaj
Bulik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 :kox: 3ch na 1go, nie ładnie :embarrassed: :embarrassed: wstydzcie sie
Guregoru Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 :kox: 3ch na 1go, nie ładnie :embarrassed: :embarrassed: wstydzcie sie Nie liczy się ilość liczy się napęd :polew:
QRi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 porzadny naped i opony letnie na piatek przyjda dopiero nowe dwie zimowki puki co hamuje wstecznym biegiem
diman Opublikowano 16 Grudnia 2009 Opublikowano 16 Grudnia 2009 siema z wieczorka piersze upalanie zaliczone jest niezle cza sie w piatek gdzies wybrac na spocie cos poupalac na sniegu co pany?
Rekomendowane odpowiedzi