gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gregory weź jeszcze profity dla kolegów Poczekam aż się nazbiera i wystawię zbiorczy rachunek
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 mnie jak nie apu to net wykończy, rozdupiłem już modem playa o ścianę bo gupił zasięg, teraz jadę na modemie z orange, a jak się wqurwie to pociągne neta od bracika z neo co tak ucichło? Guru, jutro oczywiście że tak, tylko jak mi pokażesz parę trików, bo dzisiaj to tylko przez las zapitalałem i po głownej, no i za bardzo to się trzyma drogi, no ale fakt, suszara znów świeciła
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 a te suszarki w 1.8t to tak mają świecić? mi po najostrzejszym katowaniu jeszcze nie świeciła
gregory Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 a te suszarki w 1.8t to tak mają świecić? mi po najostrzejszym katowaniu jeszcze nie świeciła Spaliny z benzyny są gorętsze. W Dieslu ciężko rozpalić suszare
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Guru, jutro oczywiście że tak, tylko jak mi pokażesz parę trików, bo dzisiaj to tylko przez las zapitalałem i po głownej, no i za bardzo to się trzyma drogi, no ale fakt, suszara znów świeciła Pokaże parę a w drodze powrotnej wskoczymy na taki fajny mały parking niedaleko mojego osiedla na 20 minut (tam nie ma żadnych latarni ani śmietników choć do największych to ten plac nie należy) i tam dopiero będzie perfidne upalanie
Patrikos28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Moja po montazu gazu tez zaczeła swiecić bardziej niz na PB - ale juz jest zalozony Test Pipe więc powinno być lepiej
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 a te suszarki w 1.8t to tak mają świecić? mi po najostrzejszym katowaniu jeszcze nie świeciła Spaliny z benzyny są gorętsze. W Dieslu ciężko rozpalić suszare o tym nie wiedziałem
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gregor, Patrikos to nie Patryk bo moja suszara jest mocniejsza niż przewiduje producent i mi się grzeje, a pozatym to trza mieć ten dar żeby suszara świeciła Gregor nawet to ledwo potrafi, Guru, tylko że jak ja chce kręcić bączki to mi przód jedzie prosto bo nie umiem obrócić tak auta, choćby przód nie trzymał drogi, a tył przejmuje napęd
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 a właśnie Patrikos, pamiętaj o dymie spod maski ten specyficzny zapach...miioooodzio, nie zapomniany nie mam ESP
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 coś mi się wydaje że Pucek to biedne APU zajedzie nie masz ESP? w polifcie?!
Guregoru Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Guru, tylko że jak ja chce kręcić bączki to mi przód jedzie prosto bo nie umiem obrócić tak auta, choćby przód nie trzymał drogi, a tył przejmuje napęd Pucek tył nie przejmuje napędu bo jest tam stały napęd ale pamiętaj że masz rozłożenie mocy 60/40 % przód/tył dlatego robienie typowych bączków jest prawie nie możliwe (przy tak małym momencie) ale jak dobrze rozkręcisz auto to wszystko się da i tak najlepsze jest chodzenie bokami a nie tam jakieś pospolite bączki
Patrikos28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Gregor, Patrikos to nie Patryk bo moja suszara jest mocniejsza niż przewiduje producent i mi się grzeje, a pozatym to trza mieć ten dar żeby suszara świeciła Gregor nawet to ledwo potrafi, Guru, tylko że jak ja chce kręcić bączki to mi przód jedzie prosto bo nie umiem obrócić tak auta, choćby przód nie trzymał drogi, a tył przejmuje napęd Na drugie mam Patryk
SoMeS Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 to nawet Mirona seria (cześć Mirek ) ma [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:14_________________________________________________też wam forum co chwila pada?
Pucek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 buhehhehe bardzo dobrze że nie mam ESP, na co mi to? Guru, ale żeby fajnie bokami polatać to trzeba mieć wielki parking bo jak dzisiaj troche mnie poniosło to prawie tył wjechał do lasa SoMeS, ja kupiłem Q żeby go używać, no i trochę się pobawić nie mogłem wysłać wiadomości :/
miron78 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2009 to nawet Mirona seria (cześć Mirek ) ma [br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 21:14_________________________________________________też wam forum co chwila pada? jak tak dalej będzie na mnie pisał to znowu forum wyłącze
Rekomendowane odpowiedzi