egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no Witaj Kamil...o rury nie pytam bo wiem że nie masz czasu Egon, kupuj JEDYNIE przez allegro... to poproś Dimana, no i jedzcie tam... on za 50 zł przejedzie taką trase, a przesyłka Cie wyniesie 25 zł ale kurcze na allegro niema zadnego komentarza hmmm co robic [br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 20:42_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item837768409_audi_a4_tylne_lampy_lewy_prawy.html jak wam sie podobaja ??
kris_kilt Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Kris...żebyś teraz w piątek nie wpadł na spota hehe , a to chyba jeden z nielicznych piątków bez uczelni i pracy , ale niestety ... jak pech to pech - ponoć audi się nie psują - takie ploty chodzą ... mi się posypało i to konkretnie - na dts zapaliła mi się kontrolka oleju , chyba ciśnienia nie było.Prawdopodobnie poszła pompa oleju i niewiadomo co jeszcze , jest opcja że panewki też - zaczął się wydobywać dziwny dźwięk spod maski. w środę auto będzie rozbierane i się dowiem na czym stoje :wallbash: ehh , prawdziwym sportowcą zawsze wiatr w oczy p.s. Pucek L4 - na serio , czy ściema na święta ?? :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 egon jak chcesz to podskoczymy do niego ale po poludniu
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 egon jak chcesz to podskoczymy do niego ale po poludniu a kiedy bys mial czas??
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Kris...żebyś teraz w piątek nie wpadł na spota hehe , a to chyba jeden z nielicznych piątków bez uczelni i pracy , ale niestety ... jak pech to pech - ponoć audi się nie psują - takie ploty chodzą ... mi się posypało i to konkretnie - na dts zapaliła mi się kontrolka oleju , chyba ciśnienia nie było.Prawdopodobnie poszła pompa oleju i niewiadomo co jeszcze , jest opcja że panewki też - zaczął się wydobywać dziwny dźwięk spod maski. w środę auto będzie rozbierane i się dowiem na czym stoje :wallbash: ehh , prawdziwym sportowcą zawsze wiatr w oczy Porażka Naprawiaj szybko to może na piątek się wyrobisz
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 egon jak chcesz to podskoczymy do niego ale po poludniu a kiedy bys mial czas?? okolo 15-16 jutro zadzwon do niego i pogadaj to podjedziemy tam
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 egon jak chcesz to podskoczymy do niego ale po poludniu a kiedy bys mial czas?? okolo 15-16 jutro zadzwon do niego i pogadaj to podjedziemy tam okej okej jestes wielki
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jeszcze jutro dam ci znac o ktorej bede mogl jechac dokladnie ale mysle ze 16 bardziej mi pasuje
bakuś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 no Witaj Kamil...o rury nie pytam bo wiem że nie masz czasu Nawet nie chciej wiedzieć... ;(
kris_kilt Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 może uda mi się chodź na chwilkę Sieną ojca podjechać , hehe , 1.2 w benzynie
A-rek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gregor ja mam APU i CB i nic nie slychac zaklocen z silnika bez zadnych filtrow Byc może dla tego że mam Unidena chyba to jednak nie dla tego.... Pucek jak masz wylaczone hid'y to rowniez masz szumy? jednak obstawiam ze to sprawka podlaczenia, zbyt duzo kabli w jednym miejscu a tu jeszcze fotka (specjalnie dla Ciebie Pucek ) tego miejsca gdzie skakałem m.i.n. w scheveningen na tej wieży był postawiony jeszcze sporej wysokości żuraw... ...aż mi się znów zachciało pieknie tam jest i napewno tam wroce :>
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak myslicie beda pasowac u mnie na pupce?? http://moto.allegro.pl/item858346872_audi_a4_b5_sedan_tylne_lampy_led.html w polsce ich jeszcze niemam z dymionym paskiem
A-rek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Diman, nadrobilem kilkanascie stronek i wykorzstalem swoj wolny czas wiec zmykam, trzymaj sie
Guregoru Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Diman, nadrobilem kilkanascie stronek i wykorzstalem swoj wolny czas wiec zmykam, trzymaj sie Żegnaj Arku :polew:
diman Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak myslicie beda pasowac u mnie na pupce?? http://moto.allegro.pl/item858346872_audi_a4_b5_sedan_tylne_lampy_led.html w polsce ich jeszcze niemam z dymionym paskiem a lampki zarabiste dajemy po nie
egon47 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 jak myslicie beda pasowac u mnie na pupce?? http://moto.allegro.pl/item858346872_audi_a4_b5_sedan_tylne_lampy_led.html w polsce ich jeszcze niemam z dymionym paskiem a lampki zarabiste dajemy po nie 3 miesiace czekalem az sie pokaza w polsce bo zobaczylem je na ebayu to jutro dzownie do typa
Rekomendowane odpowiedzi