SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 jak tam zdrowko Somes? a w sumie nieźle... cały dzień prawie w Katowicach spędziłem a miałem jechać na godzinę generalnie nastawienie niezłe ale ledy mi umarły więc jest żałoba niebawem na spota jadę zobaczyć znowu do Kato...
A-rek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no u mnie w domu atmosfera przedswiateczna i rodzinna bo juz prawie cala rodzinka z zagranicy sie zjechala wiec malo czasu na cokolwiek, z rezania to tylko dolewam plynu do spryskow :> no i w sobote wkoncu wymienilem ten czujnik oleju i juz mnie nie wkurza jeb...y błąd pozdrow ekipe katowicka ja spadam wiec zycze wszystkim zdrowych i spokojnych gdyby mnie juz tu nie bylo
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 no u mnie w domu atmosfera przedswiateczna i rodzinna bo juz prawie cala rodzinka z zagranicy sie zjechala wiec malo czasu na cokolwiek, z rezania to tylko dolewam plynu do spryskow :> no i w sobote wkoncu wymienilem ten czujnik oleju i juz mnie nie wkurza jeb...y błąd pozdrow ekipe katowicka ja spadam wiec zycze wszystkim zdrowych i spokojnych gdyby mnie juz tu nie bylo no to tak jak ja... ograniczyłem się dziś do ustawienia świateł i dolania płynu wzajemnie Arek
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 melduje się ten chory przebywający na L4 ja dzisiaj już nigdzie nia jadę, jak wyjechałem rano na kato to wróciłem przed godziną, oczywiście w drodze powrotnej za szybko skręciłem i musiałem jechać przez zabrze...gliwice czyli stałem godzinę w mega korkach płynu do spryskiwaczy poszło mi 5 litrów, a jak by coś to mieszam najtańszy z cafferoura + auto land a teraz trzeba nadrobić forum..
SoMeS Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nie przejmuj się Pucek ja o 8mej pojechałem do Kato na godzinke i wróciłem po 15tej jakoś
kris_kilt Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 niewiem co się dzisiaj działo , ale wszędzie ogromne korki , jak było pełno śniegu nie było tak źle , jak przy dzisiejszej odwilży
Motte85 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 A panowie to w kazdy piatek takie spotkanko bo jesli tak to musze znalesc odrobine czasu i jesli tylko mozna to zjawic sie w gronie A4-czek
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 A panowie to w kazdy piatek takie spotkanko bo jesli tak to musze znalesc odrobine czasu i jesli tylko mozna to zjawic sie w gronie A4-czek W każdy (nie licząc teraz 2 stycznia a z 25 grudnia jeszcze zobaczymy) Zapraszamy do nas
Motte85 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 hmmm spoko no to po nowym roku sie napewno pjawie
Patrikos28 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 A panowie to w kazdy piatek takie spotkanko bo jesli tak to musze znalesc odrobine czasu i jesli tylko mozna to zjawic sie w gronie A4-czek zapraszamy Tylko uważaj na tego bałego Gluta ( w różowym kubraczku Guregoru )
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Tylko uważaj na tego bałego Gluta ( w różowym kubraczku Guregoru ) Dobra to ty masz zakaz jeżdżenia na spoty do połowy stycznia :bicz3: :polew:
Pucek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 a ja sobie właśnie słucham secików z Qlimax 09 witamy nowego Kolegę, no i kolejne 100 źrebaków z Pyskowic przybyło Patrikos, nie strasz ludzi, ten Guruguru nie jest aż taki jak to napisałeś
Guregoru Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Patrikos, nie strasz ludzi, ten Guruguru nie jest aż taki jak to napisałeś Ale jak się wku*wi to potrafi dać popalić
Rekomendowane odpowiedzi