Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok to czekam na wiadomości :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Gregor gratki :good:

Opublikowano

Gregor gratki :good:

Opublikowano

jak tam zdrowko Somes?

Opublikowano

jak tam zdrowko Somes?

a w sumie nieźle... cały dzień prawie w Katowicach spędziłem :wallbash:

a miałem jechać na godzinę :blink:

generalnie nastawienie niezłe ale ledy mi umarły więc jest żałoba :tongue4:

niebawem na spota jadę zobaczyć znowu do Kato... :good:

Opublikowano

no u mnie w domu atmosfera przedswiateczna i rodzinna bo juz prawie cala rodzinka z zagranicy sie zjechala wiec malo czasu na cokolwiek, z rezania to tylko dolewam plynu do spryskow :> no i w sobote wkoncu wymienilem ten czujnik oleju i juz mnie nie wkurza jeb...y błąd :decayed:

pozdrow ekipe katowicka :good:

ja spadam wiec zycze wszystkim zdrowych i spokojnych gdyby mnie juz tu nie bylo :hi:

Opublikowano

no u mnie w domu atmosfera przedswiateczna i rodzinna bo juz prawie cala rodzinka z zagranicy sie zjechala wiec malo czasu na cokolwiek, z rezania to tylko dolewam plynu do spryskow :> no i w sobote wkoncu wymienilem ten czujnik oleju i juz mnie nie wkurza jeb...y błąd :decayed:

pozdrow ekipe katowicka :good:

ja spadam wiec zycze wszystkim zdrowych i spokojnych gdyby mnie juz tu nie bylo :hi:

no to tak jak ja... ograniczyłem się dziś do ustawienia świateł i dolania płynu :decayed:

wzajemnie Arek :hi:

Opublikowano

melduje się ten chory przebywający na L4 :polew:

ja dzisiaj już nigdzie nia jadę, jak wyjechałem rano na kato to wróciłem przed godziną, oczywiście w drodze powrotnej za szybko skręciłem i musiałem jechać przez zabrze...gliwice czyli stałem godzinę w mega korkach :disgust:

płynu do spryskiwaczy poszło mi 5 litrów, a jak by coś to mieszam najtańszy z cafferoura + auto land :naughty:

a teraz trzeba nadrobić forum.. :tongue4:

Opublikowano

nie przejmuj się Pucek ja o 8mej pojechałem do Kato na godzinke i wróciłem po 15tej jakoś :wallbash:

Opublikowano

niewiem co się dzisiaj działo , ale wszędzie ogromne korki , jak było pełno śniegu nie było tak źle , jak przy dzisiejszej odwilży :wallbash:

Opublikowano
:hi: wieczorem
Opublikowano

A panowie to w kazdy piatek takie spotkanko :mysli: bo jesli tak to musze znalesc odrobine czasu i jesli tylko mozna to zjawic sie w gronie A4-czek :):hi:

Opublikowano

A panowie to w kazdy piatek takie spotkanko :mysli: bo jesli tak to musze znalesc odrobine czasu i jesli tylko mozna to zjawic sie w gronie A4-czek :):hi:

W każdy :good: (nie licząc teraz 2 stycznia a z 25 grudnia jeszcze zobaczymy) Zapraszamy do nas :good:

Opublikowano

zapraszamy :good:

Tylko uważaj na tego bałego Gluta :polew: ( w różowym kubraczku Guregoru :wink4:)

Opublikowano

Tylko uważaj na tego bałego Gluta :polew: ( w różowym kubraczku Guregoru :wink4:)

Dobra to ty masz zakaz jeżdżenia na spoty do połowy stycznia :bicz3:

:polew: :polew:

Opublikowano

a ja sobie właśnie słucham secików z Qlimax 09 :kox:

witamy nowego Kolegę, no i kolejne 100 źrebaków z Pyskowic przybyło :naughty:

Patrikos, nie strasz ludzi, ten Guruguru nie jest aż taki jak to napisałeś :polew:

Opublikowano

Patrikos, nie strasz ludzi, ten Guruguru nie jest aż taki jak to napisałeś :polew:

Ale jak się wku*wi to potrafi dać popalić :naughty:

Opublikowano

bratu...owszem :polew: