keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ? albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść ja mogę jechać bo mam sprawne auto :polew: a gdzie to ściganko ;> na ścianke nie na ściganko niedaleko mnie , 15zł wejście , także bier trampki i wpadaj ja ide za jakieś 30minut , także możemy rezać koło 19tej jak Ci pasi , albo jutro z rana.
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek...Ty tutaj a latam na forum za moim partnerem Moskalem Poziu od nas jedzie nie mała ekipa na zimowy i bardzo chcą Cię poznać Obiecałem im że Cię przedstawię - tylko proszę Cię, specjalnie z tej okazji nie musisz się myć, czesać, uczyć wyrażania bez przekleństw - bądź naturalny
krolu Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Patrz, tylko o nim wspomniałem już online -> kto Ci dzwonił ? albo ustawmy sie popołudniu , bo teraz chyba sobie na ścianke pójde, chyba ze też chcesz iść ja mogę jechać bo mam sprawne auto :polew: a gdzie to ściganko ;> na ścianke nie na ściganko niedaleko mnie , 15zł wejście , także bier trampki i wpadaj ja ide za jakieś 30minut , także możemy rezać koło 19tej jak Ci pasi , albo jutro z rana. E to muszę w okulary zainwestować bo czytanie mi nie idzie... A tam się trzeba męczyć... to nie idę, dziś mi się nie chce byłem już na zakupach mam dość... możemy rezac jutro
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja pamiętam, że jak było głosowanie na Moskala to byłem na NIE :kox: nikt nie głosował na "nie" :naughty: :naughty: :naughty: Prezes cie okłamał :kox: wszystkim tak mówi dokładnie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 14:58_________________________________________________ uczyć wyrażania bez przekleństw - bądź naturalny :shocked: jak to ? a to się tak da ? :decayed:
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak to ? a to się tak da ? :decayed: nie idzie
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak to ? a to się tak da ? :decayed: nie idzie tym bardziej ze ślunzokami
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 jak to ? a to się tak da ? :decayed: nie idzie tym bardziej ze ślunzokami poczekaj do zlotu................ niejednego Cię nauczą
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 poczekaj do zlotu................ niejednego Cię nauczą "To" , to my juz potrafimy ale z dziewczynami :naughty:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 poczekaj do zlotu................ niejednego Cię nauczą Miron a robią w portki tak jak ty w Evo ?? :gwizdanie: :kox:
gregory Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Apropo dawnych czasów, niedawno natrafiłem gdzieś na peryferiach mojego dysku w komputerze zapis strony z bardzo.. bardzo dawna. Widząc to wyraźniej widać jak wiele się zmieniło, szok Mirek to były czasy jak się B5-tką jeździło co Tylko nie wiem jak wkleić teraz na forum kompletną stronę zapisaną na dysku.
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a co to Warszawka atakuje? Miron, że nawaliłeś w gacie to się nie chwaliłeś
gregory Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 a co to Warszawka atakuje? Miron, że nawaliłeś w gacie to się nie chwaliłeś Spoko, Evo ma pewnie samo czyszczące fotele, bo takie rzeczy tam dzieją się częściej :>
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ciekawe jak to Evo jeździ... Poziek ile flaszek trzeba postawić żeby się przejechać na fotelu pasażera? Moskal, widzę że prosisz o prezenty
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Spoko, Evo ma pewnie samo czyszczące fotele, bo takie rzeczy tam dzieją się częściej :> nie, Evo ma w bagażniku pieluchy dla pasażerów :kox:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________ Poziek ile flaszek trzeba postawić żeby się przejechać na fotelu pasażera? ostatnio wystarczyło być na parkingu w sobotę rano oczywiście od mirona skasowałem 11,90 za zużytą pieluchę
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 ciekawe jak to Evo jeździ... to nie jeździ , to zapier.dala
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 no to ja w piątek nie piję Moskal, no mogę się domyślić
moskal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moskal, no mogę się domyślić ja Evka nie jechalem , ale miałem przyjemność być pasażerem w siwym i powiem Ci ze było ostro no a Evka jeszcze mocniejsza
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moskal, widzę że dostałeś swój prezencik tylko troche nie taki o jaki prosiłeś :>
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Moskal, widzę że dostałeś swój prezencik tylko troche nie taki o jaki prosiłeś :> no z bonusikiem
gregory Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Spoko, Evo ma pewnie samo czyszczące fotele, bo takie rzeczy tam dzieją się częściej :> nie, Evo ma w bagażniku pieluchy dla pasażerów :kox: Czy oby Miron na pewno zdążył założyć [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 15:27_________________________________________________ no to ja w piątek nie piję Taaaa...........
Rekomendowane odpowiedzi