Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Sky, spam jak spam, ale same VIPy i klubowicze jadą ze spamem :>
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziś ostro przyspamowaliście Tak z umiarem Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa
QRi Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziu...............lećno pod choinke zobaczyć co tam dostałeś jak co roku...rózgę :evil: to Cię mikołaj wychu..ał - a już drugi rok pisałeś o elektryke przednich szyb
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziś ostro przyspamowaliście Tak z umiarem Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa a dasz mu ją w szpitalu
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziś ostro przyspamowaliście Tak z umiarem Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa a dasz mu ją w szpitalu Aż tak dobry nie jest
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziś ostro przyspamowaliście Tak z umiarem Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa a dasz mu ją w szpitalu no jakoś tak wsiadając z Poźkiem do tego auta to już bym miał stracha, a co dopiero potem
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox:
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox: Możemy się założyć że nie dasz rady nawet w Bukowinie
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox: Możemy się założyć że nie dasz rady nawet w Bukowinie Poziek Guru ma rację - z jego wzrostem i tak nic przez deske nie widzi
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox: Możemy się założyć że nie dasz rady nawet w Bukowinie Poziek Guru ma rację - z jego wzrostem i tak nic przez deske nie widzi Jesteś niewiele wyższy
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox: Możemy się założyć że nie dasz rady nawet w Bukowinie Poziek Guru ma rację - z jego wzrostem i tak nic przez deske nie widzi Jesteś niewiele wyższy [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 00:20_________________________________________________no to ja spadam
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 miałeś spadać Nie ma skąd boi się wysokości
Skydiver Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 miałeś spadać Skoro on nie idzie to ja idę
Guregoru Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 miałeś spadać Skoro on nie idzie to ja idę
Pucek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 to spadaj ja też powoli spadam [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 00:37_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi