SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 zobaczcie sobie to: http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_montaz_manetki_przedliftowej_do_polifta_problem_z_kierunkowskazami-t108590.0.html;new#new czy ja na prawdę nie zasługuję na różowy kolor?
bish - kopt Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 siemka wszystkim i... Wesołych Świąt , pomyślności w Nowym Roku... ...żeby wszystkim fury sie same rezały... p.s. jest jutro spot??
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 siemka wszystkim i... Wesołych Świąt , pomyślności w Nowym Roku... ...żeby wszystkim fury sie same rezały... p.s. jest jutro spot?? ja bym przyjechał , tylko nie mam czym , ale jak Mnie S4 KROLU weźmie to jade
krolu Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 siemka wszystkim i... Wesołych Świąt , pomyślności w Nowym Roku... ...żeby wszystkim fury sie same rezały... p.s. jest jutro spot?? ja bym przyjechał , tylko nie mam czym , ale jak Mnie S4 KROLU weźmie to jade Ja nie jadę jutro ...
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 siemka wszystkim i... Wesołych Świąt , pomyślności w Nowym Roku... ...żeby wszystkim fury sie same rezały... p.s. jest jutro spot?? ja bym przyjechał , tylko nie mam czym , ale jak Mnie S4 KROLU weźmie to jade Ja nie jadę jutro ... Krolu się boi za dużo różowych dla niego jak na jednym spocie
egon47 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 siemka wszystkim i... Wesołych Świąt , pomyślności w Nowym Roku... ...żeby wszystkim fury sie same rezały... p.s. jest jutro spot?? ja bym przyjechał , tylko nie mam czym , ale jak Mnie S4 KROLU weźmie to jade Ja nie jadę jutro ... Krolu się boi za dużo różowych dla niego jak na jednym spocie to biez od Krola S4 i wpadaj tylko niewiem czy ogarniesz taka moc
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Właśnie Keżor to bierz auto od Krola i wpadaj [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 14:55_________________________________________________Stołów pięknie ozdobionych. jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam z rodziny. Żadnych sporów, żadnych kłótni i niech nikt nie będzie smutny. Grunt, to dobre wieść pożycie, a karpiowi darujcie życie. I wszystkiego co Wam trzeba, no i może gwiazdkę z nieba. Tego wszystkiego naj, najlepszego życzy Guregoru
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 a ja nie lubię wierszyków itp... Życzę Wam po prostu Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i by przyszły rok był rokiem przesiadek na nowsze modele
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no nic, chciałem tego uniknąć ale chyba wezme avensisa i sie możecie pochować :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no nic, chciałem tego uniknąć ale chyba wezme avensisa i sie możecie pochować :gwizdanie: uważaj żebym ja Ducato nie przyjechał
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no nic, chciałem tego uniknąć ale chyba wezme avensisa i sie możecie pochować :gwizdanie: uważaj żebym ja Ducato nie przyjechał no to możemy na kresce stanąć
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 3.2 na MultiJet i na pusto lżejsze niż moja be piuntka :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Pie*dole to ja nie przyjeżdżam bo będę tylko Audi
Patrikos28 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 No więc .... Zdrowych i Wesołych Świąt dla Wszystkich Gliwickich i nie tylko Życzy Patrikos
keżor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 3.2 na MultiJet i na pusto lżejsze niż moja be piuntka :gwizdanie: avensis waży chyba z 2 tony , bo ma 150kuni , a nie wiem czy bym 1.6 objechał :gwizdanie:a to że Twój ma 3.2 to jeszcze nic nie znaczy , bo ma "cieżarówkową" skrzynie i pewnie mniej mocy kosztem momentu , ale moge sie mylić [br]Dopisany: 24 Grudzień 2009, 15:18_________________________________________________http://www.moto-portal.pl/glowna/Techniczne/Toyota/Avensis/5113 czyli po prostu nie jedzie :gwizdanie: bo waży mnie więcej tyle co moje A4 :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 no tam jest moment za***isty bo mogę biegi co 2 zmieniać i będzie mielić 160-170kuca jakoś jak dobrze pamiętam
gregory Opublikowano 24 Grudnia 2009 Opublikowano 24 Grudnia 2009 nie masz czegos z zegarami, bo nie chce mi sie slupkow liczyc poza tym te o ja pier***e to wyrezyserowane ostatnio jak matke przewiozlem to bylo - przestan bo sie pozygam - i to nie bylo wyrezyserowane Jak siostre przewiozłem to też jej się niedobrze zrobiło więc to żaden miernik przyspieszenia 00:04... myslisz ze patryk zrozumie jak zadzwonie z placzem ze warszawiak mnie objezdza i powiedz Patrykowi, że soft unitronica to się jeszcze bardziej podkurwi Poziek co tam wogóle z siwym, bo nic nie słychać. Nowy właściciel to albo taki małomówny, albo nie korzysta wogóle z internetu Jeździ to wogóle jeszcze ten siwek?? Poziek jak potrafisz mnie przewieźć swoim EVO tak że się wystraszę to masz u mnie kratę piwa Tak mogę zrobic nawet teraz siedzac na forum :polew: :kox: Możemy się założyć że nie dasz rady nawet w Bukowinie Guru Evo to nie biały glut z j**niętym czujnikiem halla To normalnie jedzie Zdrowych i Wesołych Świąt wam życzę
Rekomendowane odpowiedzi