Patrikos28 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już jest takie "coś" dla osób niepełnosprawnych co rozpoznaje mowę i uruchamia programy i różne funkcje oraz pisze tekst Guru tego używa Z dodatkową funkcją podpowiadania co i jak ma napisać
gregory Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 No u mnie laptop też nie śpi ... Kevina nie oglądam, ale jak by nic nie leciał to szklaną pułapke po raz 20 chętnie Chłopaki oni to specjalnie puszczają w każde święta żeby ludzie przed tv nie siedzieli wiesz, najpierw wyrywasz laske na rury, potem jedziesz z nią w pewne miejsce, pijesz i się bawicie, tak to widzę, w tym roku jakaś mega lipa z domówkami, nikt nic nie organizuje Jak to nikt, ja idę do kumpla do Tarnowskich Gór na prywatko popijawke Qlimax, jak zapuszczam z youtuba filmik z tego roku, to ciary non stop, wiem że to jest właśnie to Czyli coś podobnego jak siedzisz u mnie na fotelu pasażera Takie na komendy głosowe... Dobre by to było, z rozpoznawaniem głosu. dla forum to by nie było dobre :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: powiedziano 100postów , chcesz przesłuchać swoją wypowiedź :polew: Idę na łobiad
keżor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już jest takie "coś" dla osób niepełnosprawnych co rozpoznaje mowę i uruchamia programy i różne funkcje oraz pisze tekst Guru tego używa uważaj , Guru był w Japonii
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 ja niedawno wstałem, no i właśnie wróciłem z obiadu :polew:
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no a ja dopiero smigam na obiad dzisiaj do tesciowej :gwizdanie:
krolu Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już jest takie "coś" dla osób niepełnosprawnych co rozpoznaje mowę i uruchamia programy i różne funkcje oraz pisze tekst Guru tego używa uważaj , Guru był w Japonii tzn co zna kung-fu ?? Ja się go nie boje oglądem wczoraj film z Segalem [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 13:26_________________________________________________ no a ja dopiero smigam na obiad dzisiaj do tesciowej :gwizdanie: uważaj na siebie
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Diman, ja bym się nie bał bo Kaśka jest chyba dobrze przez Ciebie traktowana, więc nie wiem z czym tu Królu wyskakuje :> Diman, to mówisz że w tym 2010 roku 23 listopada atakujemy NL? Arnhem
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Diman, ja bym się nie bał bo Kaśka jest chyba dobrze przez Ciebie traktowana, więc nie wiem z czym tu Królu wyskakuje :> Diman, to mówisz że w tym 2010 roku 23 listopada atakujemy NL? Arnhem spoko mam wtyki u tesciowej wiec luz nic mi nie grozi a co do tego wyjazdu do NL to spoko jestesmy umowieni spoko impreza [br]Dopisany: 26 Grudzień 2009, 13:36_________________________________________________dobra spadam pozniej sie odezwe wezme kompa do tesciowej :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Pucek ma jakiś wstręt do teściowych
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Miron, właśnie że nie, bo teściowa mnie bardzo dobrze traktowała, wiesz, obiady w niedziele jak tam nocowałem i te sprawy
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 no i sie podlaczylem u tesciowej :gwizdanie: a mialem pobyc z tesciami a tu ups forum :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 Guru - jak byś chciał fure modzić to tu masz wzór wiem że to biały a Ty masz "kość słoniową" ale to da się obejść
egon47 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 jest sliczny wklejalem juz fotki jego
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 skad on wezmie fele w kolorze kosci sloniowej
egon47 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 pomaluje na bialo i bedzie dmuchal dymem z fajki
Pucek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 noo biały kox jeszcze jak widzę ma dach w black matt ogólnie bardzo fajny Guru, weź powiedz a przywioze Ci tą farbe do grzejników i sie na spocie pomaluje na taki white :>
diman Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 pomaluje na bialo i bedzie dmuchal dymem z fajki no to jest jakies wyjscie :polew:
egon47 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Opublikowano 26 Grudnia 2009 chlopaki nie jezdzcie mnie za bardzo a co myslicie o tych lampach na przod http://moto.allegro.pl/item861684573_audi_a4_99_01_lampy_reflektory_dayline_czarne.html powiem wam ze mi sie bardzo podobaja no i poliftowe ale poliftowe ma co 2 A czworka
miron78 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2009 chlopaki nie jezdzcie mnie za bardzo a co myslicie o tych lampach na przod http://moto.allegro.pl/item861684573_audi_a4_99_01_lampy_reflektory_dayline_czarne.html powiem wam ze mi sie bardzo podobaja no i poliftowe ale poliftowe ma co 2 A czworka wieś tuning
Rekomendowane odpowiedzi