miron78 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2009 ok - spadam z dzieciakiem na spacer - narazie rezacze
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 ok - spadam z dzieciakiem na spacer - na razie rezacze też spadam się wzdłuż Knurowa przejechać i Dimana poszukac
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 człowiek się położył spać i 6 stron doszło a teraz mam kur*a kolędę :wallbash: :wallbash:
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 kolędę? ja zawsze jak chodzą to z domu wychodze
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dokładnie, wszyscy są, ale nabijają sobie posty w technicznych królu, to siadaj do eSy i jedz pojeździć, co będziesz księdza słuchał?
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dokładnie, wszyscy są, ale nabijają sobie posty w technicznych też bym musiał bo mało mam
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 dokładnie, wszyscy są, ale nabijają sobie posty w technicznych królu, to siadaj do eSy i jedz pojeździć, co będziesz księdza słuchał? to mój kumple z podstawówki przychodzi :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 buheheheh ja jak mam mieć kolędę to zawsze jestem w szkole chociaż się nie uczę :> poprostu, nie lubię księży Królu, najlepsze jest jak ministranci to ludzie których znasz, ja zawsze specjalnie zaczynałem głośno śpiewać a oni sie peszyli i kupa smiechu, ale to jeszcze za łebka :>[br]Dopisany: 27 Grudzień 2009, 16:23_________________________________________________SoMeS, no mało masz tych postów :>
SoMeS Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek wszystko w technicznym prawie bez offtopa
krolu Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek, ja też zawsze opuszczam ten lokal jak przychodzi ksiądz ... kiedyś jeden mi powiedział, że zna mnie z kościoła mimo że od 2 lat tam nie byłem :polew: :polew: A dziś zostaje ze względu an kumpla i tyle potem śmigam esą
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Pucek, ja też zawsze opuszczam ten lokal jak przychodzi ksiądz ... kiedyś jeden mi powiedział, że zna mnie z kościoła mimo że od 2 lat tam nie byłem :polew: :polew: A dziś zostaje ze względu an kumpla i tyle potem śmigam esą To zawitasz jak będziesz chciał zalegalizować swój związek :gwizdanie: chyba że wolisz taki lajtowy tylko w urzędzie , albo z chłopakiem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 oczywiście że najpierw lajtowy a dopiero potem w kościele, a co jak mi zacznie kozaczyć? zresztą teraz są inne czasy, żyją razem, mają dzieci a nie są małżeństwem ja tam narazie żony nie szukam, APU mnie ciągnie z kasy a co dopiero żona
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 oczywiście że najpierw lajtowy a dopiero potem w kościele, a co jak mi zacznie kozaczyć? zresztą teraz są inne czasy, żyją razem, mają dzieci a nie są małżeństwem ja tam narazie żony nie szukam, APU mnie ciągnie z kasy a co dopiero żona widzisz trzeba mieć taką zonke która jeszcze pomaga finansowo przy rezaniu
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 różowy to ja spadam Nareszcie to na razie
Rekomendowane odpowiedzi