diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Diman, jak by to ktoś inny napisał to okej, ale TY? mamy Ci coś przypomnieć??? CHŁOPAKI, JA IDĘ NA CHWILĘ SIĘ KIMNĄĆ... ja też mam czarny pas, skórzany w gaciach nosze :> budzika se nie nastawilem dobra dobra, zobaczymy na zimową twoją formę slaba nic nie trenuje :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uwaga uwaga, Gwiazda z Warszawy Nas obserwuje...
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 was porabalo ze spamem tyle do czytania Trzeba bywać częściej na forum
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 oo Siemka Egon co, z lampami Ci już przeszło?
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uwaga uwaga, Gwiazda z Warszawy Nas obserwuje...
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 tu jest oo Siemka Egon co, z lampami Ci już przeszło? tu jest dylemat coraz bardziej mnie na FL przekonujecie i reszte do chipa dolozyc
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uwaga uwaga, Gwiazda z Warszawy Nas obserwuje... pamiętaj że Jesteś w "gościach" :gwizdanie:
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uwaga uwaga, Gwiazda z Warszawy Nas obserwuje... no z dziury wyszedl a tu taki slownik
Patrikos28 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 tu jest oo Siemka Egon co, z lampami Ci już przeszło? tu jest dylemat coraz bardziej mnie na FL przekonujecie i reszte do chipa dolozyc wrzucaj polifta na przod , a na program ugadamy kilka sztuk i skoczymy razem
Guregoru Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 uwaga uwaga, Gwiazda z Warszawy Nas obserwuje... no z dziury wyszedl a tu taki slownik
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon, FL i nic innego, naprawde, nie będziesz żałował potem zmienisz ten felunek i będzie dobrze
diman Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon, FL i nic innego, naprawde, nie będziesz żałował potem zmienisz ten felunek i będzie dobrze felunek mowisz a on go dopiero kupil :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon, FL i nic innego, naprawde, nie będziesz żałował potem zmienisz ten felunek i będzie dobrze przy Borbetach juz zostaje mi sie podobaja i niechce nic wiekszego niz 17" ale wiem ze te fele co mam zabieraja mi predkosci ;(
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bo Poziek tylko myśli o dziurach, jeździ tym Evo to musi dziury omijać :> Egon, każde letnie kółka zabierają na prędkości, chyba że kupisz OZ superleggera która są lekkie jak piórko
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 bo Poziek tylko myśli o dziurach, jeździ tym Evo to musi dziury omijać :> Egon, każde letnie kółka zabierają na prędkości, chyba że kupisz OZ superleggera która są lekkie jak piórko ale tyl mi wystaje poza obryz i rancie robia sie zawirowania a co Ty chcesz od moich Borbetow :bicz3:
poziek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 chyba że kupisz OZ superleggera która są lekkie jak piórko miałem 19" w swojej A4 były lżejsze niż 17" od S4
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon, tyle to nawet nie czujesz najlepiej to jeździć na stali to weź to obniż bo za wysoko Ci te auto stoi, do tych felg musi byc mega gleba
egon47 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Egon, tyle to nawet nie czujesz najlepiej to jeździć na stali to weź to obniż bo za wysoko Ci te auto stoi, do tych felg musi byc mega gleba wlasnie mysle zeby przod obnizyc na -60 ale pozyjemy zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi