SoMeS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 spamerzy się zjeżdżają... dzięki za spota Panowie Miron dzięki za uświadomienie... :kox:
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie:
stanley Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 dzięki za przybycie "Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?" kuźwa, spadam stąd
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie: Sam se kulaj Kulaj, kulaj a potem dwie dziury w d*pie
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie: Sam se kulaj Kulaj, kulaj a potem dwie dziury w pupie zazdrościsz??? wiem, bo wtedy jeden brat by nie musiał czekać w kolejce :polew:
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie: Sam se kulaj Kulaj, kulaj a potem dwie dziury w pupie zazdrościsz??? wiem, bo wtedy jeden brat by nie musisz czekać w kolejce :polew: Czekaj jak to Tomkowi powiem to on tobą pokula na spocie
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 to ja może wam nie będę przeszkadzał Spoko jakoś przeżyjemy
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie: Sam se kulaj Kulaj, kulaj a potem dwie dziury w pupie zazdrościsz??? wiem, bo wtedy jeden brat by nie musisz czekać w kolejce :polew: Czekaj jak to Tomkowi powiem to on tobą pokula na spocie a co, tak się wykoksował ten chuderlok?
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 SoMeS, nie krępuj się, wkońcu jesteś gejek numer 3 śląskich
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 cicho k... może tu być 1dzien spokoju? Turlaj dropsa gorol... jak już to KULAJ DROPSA :gwizdanie: Sam se kulaj Kulaj, kulaj a potem dwie dziury w pupie zazdrościsz??? wiem, bo wtedy jeden brat by nie musisz czekać w kolejce :polew: Czekaj jak to Tomkowi powiem to on tobą pokula na spocie a co, tak się wykoksował ten chuderlok? No sam się zdziwiłem jak ostatnio się z nim na rękę siłowałem (choć i tak wdupił ale pare w łapie ma)
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolowi zaś klawiera na kropce stanęła
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolowi zaś klawiera na kropce stanęła nie, somes mnie goni w ilości postów...a nie bardzo jestem w temacie gejostwa wiec stawiam kropki...
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 . trzeba napisać do Huga... Że co że lubi kropki da się zrobić
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 . trzeba napisać do Huga... pisałem już mu na gg... powiedział, że trzeba szanować mniejszości i was za to nie zbanuje ;(
Guregoru Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Krolowi zaś klawiera na kropce stanęła nie, somes mnie goni w ilości postów...a nie bardzo jestem w temacie gejostwa wiec stawiam kropki... Tzn dalej ukrywasz swoją prawdziwą naturę
Rekomendowane odpowiedzi