Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ludzie, mam propozycje, może byśmy się w tygodniu wybrali na te narty? to nie będzie tyle ludzi, a ja wezmę sobie dzień zaległego urlopu, Gregory by też jechał (w Polsce jest do 7 stycznia) Mironowi zawsze pasuje, no a Diman to jedyny problem :gwizdanie: co Wy na to? bo jakoś się nakręciłem a i SoMeSowi pasuje Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? POJEBAŁO?
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 nie nadarzam z kręceniem scroolem :decayed: wyluzujcie...(chyba nie mam na co liczyć... ;()
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ludzie, mam propozycje, może byśmy się w tygodniu wybrali na te narty? to nie będzie tyle ludzi, a ja wezmę sobie dzień zaległego urlopu, Gregory by też jechał (w Polsce jest do 7 stycznia) Mironowi zawsze pasuje, no a Diman to jedyny problem :gwizdanie: co Wy na to? bo jakoś się nakręciłem a i SoMeSowi pasuje Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? POJEBAŁO? jestem za podaj termin i gonimy
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja piernicze, 2 na 3 posty to ... A co nie podoba się
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ludzie, mam propozycje, może byśmy się w tygodniu wybrali na te narty? to nie będzie tyle ludzi, a ja wezmę sobie dzień zaległego urlopu, Gregory by też jechał (w Polsce jest do 7 stycznia) Mironowi zawsze pasuje, no a Diman to jedyny problem :gwizdanie: co Wy na to? bo jakoś się nakręciłem a i SoMeSowi pasuje Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? POJEBAŁO? można pomyśleć
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja oczywiście że chętny... (Pucek priv )
Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky jak ty tak skaczesz jak piszesz to ja nie mam pytań tempo mega wyskakujesz w środę lądujesz w czwartek Skoro tu tyle :spam: :spam: na minutę to się nie ma co dziwić ......... ja nie tylko na forum siedzę a nie jest łatwo nadrobić za wszeym :spam:
bakuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ludzie, mam propozycje, może byśmy się w tygodniu wybrali na te narty? to nie będzie tyle ludzi, a ja wezmę sobie dzień zaległego urlopu, Gregory by też jechał (w Polsce jest do 7 stycznia) Mironowi zawsze pasuje, no a Diman to jedyny problem :gwizdanie: co Wy na to? bo jakoś się nakręciłem a i SoMeSowi pasuje Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? POJEBAŁO? Ja teeeeeeeeż chcęęęęęęęęęęę..... :beksa:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky jak ty tak skaczesz jak piszesz to ja nie mam pytań tempo mega wyskakujesz w środę lądujesz w czwartek Skoro tu tyle :spam: :spam: na minutę to się nie ma co dziwić ......... ja nie tylko na forum siedzę a nie jest łatwo nadrobić za wszeym :spam: E tam nowicjusz z ciebie tak jak masz w profilu
Tomi1218 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky nie było srebrnych gumek do zdjecia...?? :polew:
bakuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja piernicze, 2 na 3 posty to ... A co nie podoba się Nie no, o to chodzi - śmiech to zdrowie, a tu co chwile jest z kogoś polewa....
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky nie było srebrnych gumek do zdjecia...?? :polew:
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no mi to jest jedno ważne żeby nie był to poniedziałek a no i mam na noc to tym bardziej mi pasuje o której był by powrót?
Skydiver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky jak ty tak skaczesz jak piszesz to ja nie mam pytań tempo mega wyskakujesz w środę lądujesz w czwartek Skoro tu tyle :spam: :spam: na minutę to się nie ma co dziwić ......... ja nie tylko na forum siedzę a nie jest łatwo nadrobić za wszeym :spam: E tam nowicjusz z ciebie tak jak masz w profilu Ja akurat wole być nowicjuszem niż na Newbiu napinać się na różowo :polew:
Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja piernicze, 2 na 3 posty to ... A co nie podoba się Nie no, o to chodzi - śmiech to zdrowie, a tu co chwile jest z kogoś polewa.... Dlatego tacy zdrowi jesteśmy
Patrikos28 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 ja tez na nartki bym sie pisal jakbym mial akurat ten dzien wolny
Rekomendowane odpowiedzi