Guregoru Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky jak ty tak skaczesz jak piszesz to ja nie mam pytań tempo mega wyskakujesz w środę lądujesz w czwartek Skoro tu tyle :spam: :spam: na minutę to się nie ma co dziwić ......... ja nie tylko na forum siedzę a nie jest łatwo nadrobić za wszeym :spam: E tam nowicjusz z ciebie tak jak masz w profilu Ja akurat wole być nowicjuszem niż na Newbiu napinać się na różowo :polew: A chciał byś nie :polew:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Pucek w tygodniu można pojechać tak na luzie - bardziej żeby dać Ci lekcje - a jak się wrobisz troche to skoczymy w większym składzie na pośmiganie
bakuś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Sky jak ty tak skaczesz jak piszesz to ja nie mam pytań tempo mega wyskakujesz w środę lądujesz w czwartek Skoro tu tyle :spam: :spam: na minutę to się nie ma co dziwić ......... ja nie tylko na forum siedzę a nie jest łatwo nadrobić za wszeym :spam: E tam nowicjusz z ciebie tak jak masz w profilu Ja akurat wole być nowicjuszem niż na Newbiu napinać się na różowo :polew: Ale go pojechał... HA HAAAAAAAAAA
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no w sumie, ta niedziela bardzo by mi pasowała mam w poniedziałek na noc więc nie ma problemu, a ludzi za to może być mniej
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 no mi to jest jedno ważne żeby nie był to poniedziałek a no i mam na noc to tym bardziej mi pasuje o której był by powrót? 18.00 w domu
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no w sumie, ta niedziela bardzo by mi pasowała mam w poniedziałek na noc więc nie ma problemu, a ludzi za to może być mniej jedziemy b7? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 no w sumie, ta niedziela bardzo by mi pasowała mam w poniedziałek na noc więc nie ma problemu, a ludzi za to może być mniej jedziemy b7? :gwizdanie: możemy
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no mi to jest jedno ważne żeby nie był to poniedziałek a no i mam na noc to tym bardziej mi pasuje o której był by powrót? 18.00 w domu jak 18:00 w domu to może tak piątek? potem odrazu na spota...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 no w sumie, ta niedziela bardzo by mi pasowała mam w poniedziałek na noc więc nie ma problemu, a ludzi za to może być mniej jedziemy b7? :gwizdanie: a jakze b5 duzo pali
miron78 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2009 w niedziele będzie mega dużo ludzi - czyli nie pośmigamy a tymbardziej się nie pouczymy i wracać będziemy 3 godziny bo będą mega korki - wszyscy z sylwka pojadą
Pucek Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 kurw* mi niedziela nie pasuje Ciebie tam nie chcemy
SoMeS Opublikowano 30 Grudnia 2009 Opublikowano 30 Grudnia 2009 moje b5 miało spalanie w granicach 5l teraz... wskazówke mi przez całą drogę nie drgnęła
Rekomendowane odpowiedzi