gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 tam jest krzesełkowy 4 os. No to lipa, a miał być hardcor
MAJKI Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mirek wpisuj mnie, ja jeszcze zagadam z kolegą moze pozyczy multivana wtedy 7 osób i narty mozan wziasc do jednego auta :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja się pisze jak mnie ktoś zabierze :gwizdanie: bo do mojej eSy na pewno nie zmieszczę mojego sprzętu :gwizdanie: 50 zł + paliwko + herbatę z rumem to nie dużo - oby był śnieg ja bardzo chętnie swoim pojade jak już odbiore także przyjade po Ciebie a sprzęt wejdzie jak sie jedno siedzenie położy
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 tam jest krzesełkowy 4 os. No to lipa, a miał być hardcor właśnie - ja też za pierwszym razem spadłem z orczyka, mimo że jechałem z ojcem a on mnie pół drogi za "szmaty" ciągnął :gwizdanie: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:16_________________________________________________ja mam narty 185 cm i moja siora coś tam burka, że też chce jechać
bish - kopt Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 narty 185? kurde to ile ty masz wzrostu?
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 NAprawdę - decydować czym pojedziemy narazie nie ma sensu - zrobimy to w odpowiednim czasie PROSZE O ZAPISY NA PW - BĘDZIE MI ŁATWIEJ
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 narty 185? kurde to ile ty masz wzrostu? no jak kupiłem nowy sprzęt rok przed pojawieniem się nart carvingowych... :wallbash: i wtedy się takie narty kupowało
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Majki Bus - ale będziemy gadać w odpowiednim czasie
keżor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Krolu k**wa to Ty skakać będziesz czy ki ch.j ?? ale zmierze auto i może sie zmieszczą najwyżej sie je wpół złamie
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Krolu ku***a to Ty skakać będziesz czy ki ch.j ?? ale zmierze auto i może sie zmieszczą najwyżej sie je wpół złamie no mam figurę odpowiednią do skoków Miron jakie pw co to ma byc :polew: :polew: trochę zaangażowania :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Krolu ku***a to Ty skakać będziesz czy ki ch.j ?? ale zmierze auto i może sie zmieszczą najwyżej sie je wpół złamie no mam figurę odpowiednią do skoków Miron jakie pw co to ma byc :polew: :polew: trochę zaangażowania :gwizdanie: NIE JEDZIESZ
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Krolu ku***a to Ty skakać będziesz czy ki ch.j ?? ale zmierze auto i może sie zmieszczą najwyżej sie je wpół złamie no mam figurę odpowiednią do skoków Miron jakie pw co to ma byc :polew: :polew: trochę zaangażowania :gwizdanie: NIE JEDZIESZ :polew: :polew: poszło pw :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:32_________________________________________________proszę zaktualizować listę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 zapisy robione i wszyscy poszli na obiad
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 8. 9. Guregoru + brat + brat + ciocia + wujek + dziadek + kuzyn + parkingowy z roboty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a pies?
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 8. 9. Guregoru + brat + brat + ciocia + wujek + dziadek + kuzyn + parkingowy z roboty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a pies? lepiej skasuję bo jeszcze autobus trzeba będzie zamówić [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:44_________________________________________________a co do samego miejsca jeszcze : Wc - 0zł Parking - 0 zł ( 50m od wyciągu ) Restauracja, griil, pokoje, wypożyczalnia sprzętu ( od A do Z ) Trasa oświtlona, własne ratraki
bish - kopt Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Miron a jak tam z warunkami na tej górce?
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Miron a jak tam z warunkami na tej górce? warunki sa jakie są - śniegu tam troche jest skoro wszystkie trasy czynne [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:50_________________________________________________zresztą info o warunkach będę miał na bierząco - jak już pisałem mój brat jest tam od dzisiaj do niedzieli[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:51_________________________________________________jest tam wyciąg krzesełkowy i orczykowy do nauki - stok bardzo szeroki, stopień trudności zielony/czerwony - ale ogólnie łagodny[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:52_________________________________________________PROSZĘ JESZCZE PODAWAĆ PRZY ZAPISACH NA CZYM ŚMIGACIE - DESKA/NARTY może to być istotne info przy pakowaniu się do aut
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 ja dopiero co wstałem na wtorek się pisze, ALE muszę kupić te spodnie i kurtkę i gogle :gwizdanie: no i coś mi się wydaje że wypożyczę sobie narty, żeby jakoś sobie radzić :gwizdanie: [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 14:55_________________________________________________a tak w ogóle to jedzie ktoś kto jest amatorem tak jak ja???
Rekomendowane odpowiedzi