miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 pisać Cię ? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:01_________________________________________________gogle możesz tam wypożyczyć
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 gogle w cenie sprzętu? nie no to najważniejsze spodnie pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na d*pie a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 http://www.animacje.krzysiek.biz/?f_6239
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 gogle w cenie sprzętu? nie no to najważniejsze spodnie pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na pupie a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować dasz se rade - nie musisz kupować karnetu na cały dzień tylko na zjazdy - nawet lepiej na tym wyjdziesz - a poza tym decyzje zawsze możesz podjąć na miejscu - na czym bedziesz śmigał
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 a i tak w ogóle, to ja mogę moje auto udostępnić, ale wolał bym nim nie kierować bo będę po nocce, czyli w domu będę parę minut po 6 :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 a i tak w ogóle, to ja mogę moje auto udostępnić, ale wolał bym nim nie kierować bo będę po nocce, czyli w domu będę parę minut po 6 :gwizdanie: czyli akurat - zmienisz ciuchy i na Knurów lub Gliwice
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Myślę że w 3 avanty się zbierzemy - chyba że z busem coś wyjdzie
Madas Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU CHŁOPOKI !!!
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU CHŁOPOKI !!! wzajemnie wszystkiego dobrego
diman Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU CHŁOPOKI !!! a ten co sprawdza nas wzrok czy co :gwizdanie:
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja już sprawdziłem sprzęt buty pasują, a tego się obawiałem Pucek ja jestem amatorem - 2 sezony nie byłem wcale na nartach więc nie ma strachu twardym trzeba być nie miętki [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________............. nic tu nie pisze hahahha ........
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja już sprawdziłem sprzęt buty pasują, a tego się obawiałem Pucek ja jestem amatorem - 2 sezony nie byłem wcale na nartach więc nie ma strachu twardym trzeba być nie miętki [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________............. nic tu nie pisze hahahha ........ Pucek ja też - w 2010 będę pierwszy raz
Pucek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wy mi lepiej napiszcie gdzie ja mam jechać w sobotę po te spodnie i kurtkę, oczywiście ceny z głową a nie to co jest w tych wszystkich sportowych, znacie jakieś dobre sklepy gdzie cena mnie nie zabije? :> pamiętajcie że jeszcze nie mam programu i felg
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wróciłem z obiadu moja siora coś tam burka, że też chce jechać Bierz Siorkę, może ze mną jechać ALE muszę kupić te spodnie i kurtkę i gogle :gwizdanie: no i coś mi się wydaje że wypożyczę sobie narty, żeby jakoś sobie radzić :gwizdanie: Pucek googli nie potrzebujesz jak nie będzie sypać śnieg. Ja jeżdżę bez, tylko jakieś okluary sportowe No i w sumie to jeśli się zdecydujesz na narty to myślę, że to będzie dobra decyzja, bo na nartach łatwiej jest zaczynać jak na desce pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na pupie a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować Zapodamy po grzańcu se i ci się nogi rozluźnią Najważniejsze właśnie są spodnie i rękawiczki Potem kurtka, okulary, kask.
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 decathlon lub giełda zimowa w SK w niedziele
krolu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wy mi lepiej napiszcie gdzie ja mam jechać w sobotę po te spodnie i kurtkę, oczywiście ceny z głową a nie to co jest w tych wszystkich sportowych, znacie jakieś dobre sklepy gdzie cena mnie nie zabije? :> pamiętajcie że jeszcze nie mam programu i felg ty jak warszawiak przejmujesz się szczegółami... jedziesz się lansować czy pojeździć ? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:35_________________________________________________Pucek jak coś mam kask rowerowy jak chcesz :polew: Gregory moja siostra jedzie
gregory Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wy mi lepiej napiszcie gdzie ja mam jechać w sobotę po te spodnie i kurtkę, oczywiście ceny z głową a nie to co jest w tych wszystkich sportowych, znacie jakieś dobre sklepy gdzie cena mnie nie zabije? :> Jedź se do makro. Tam kupisz bardzo tanio spodnie i kurtkę narciarską. Taki einfach ale do nauki dobry, bo kto wiec czy nie rozedrzesz :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2009 makro też ma ceny ok Gregor Ty na czym smigasz ? musze listę uzupełnić
Rekomendowane odpowiedzi