Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisać Cię ?

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:01_________________________________________________gogle możesz tam wypożyczyć :wink4:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gogle w cenie sprzętu? :decayed:

nie no to najważniejsze spodnie :)

pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na d*pie :polew: a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować :naughty:

Opublikowano

gogle w cenie sprzętu? :decayed:

nie no to najważniejsze spodnie :)

pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na pupie :polew: a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować :naughty:

dasz se rade - nie musisz kupować karnetu na cały dzień tylko na zjazdy - nawet lepiej na tym wyjdziesz - a poza tym decyzje zawsze możesz podjąć na miejscu - na czym bedziesz śmigał :wink4:

Opublikowano

a i tak w ogóle, to ja mogę moje auto udostępnić, ale wolał bym nim nie kierować bo będę po nocce, czyli w domu będę parę minut po 6 :gwizdanie:

Opublikowano

a i tak w ogóle, to ja mogę moje auto udostępnić, ale wolał bym nim nie kierować bo będę po nocce, czyli w domu będę parę minut po 6 :gwizdanie:

czyli akurat - zmienisz ciuchy i na Knurów :decayed: lub Gliwice

Opublikowano

a noo :>

Opublikowano

Myślę że w 3 avanty się zbierzemy - chyba że z busem coś wyjdzie :wink4:

Opublikowano

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU CHŁOPOKI !!!

Opublikowano

wzajemnie :hi:

wszystkiego dobrego :wink4:

Opublikowano

a ten co sprawdza nas wzrok czy co :gwizdanie:

Opublikowano

Ja już sprawdziłem sprzęt :decayed: buty pasują, a tego się obawiałem

Pucek ja jestem amatorem - 2 sezony nie byłem wcale na nartach więc nie ma strachu twardym trzeba być nie miętki [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________............. nic tu nie pisze hahahha ........

Opublikowano

Ja już sprawdziłem sprzęt :decayed: buty pasują, a tego się obawiałem

Pucek ja jestem amatorem - 2 sezony nie byłem wcale na nartach więc nie ma strachu twardym trzeba być nie miętki [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:20_________________________________________________............. nic tu nie pisze hahahha ........

Pucek ja też - w 2010 będę pierwszy raz :decayed:

Opublikowano

Wy mi lepiej napiszcie gdzie ja mam jechać w sobotę po te spodnie i kurtkę, oczywiście ceny z głową a nie to co jest w tych wszystkich sportowych, znacie jakieś dobre sklepy gdzie cena mnie nie zabije? :>

pamiętajcie że jeszcze nie mam programu i felg :polew:

Opublikowano

Wróciłem z obiadu :)

moja siora coś tam burka, że też chce jechać :decayed:

Bierz Siorkę, może ze mną jechać :kox:

ALE muszę kupić te spodnie i kurtkę i gogle :gwizdanie:

no i coś mi się wydaje że wypożyczę sobie narty, żeby jakoś sobie radzić :gwizdanie:

Pucek googli nie potrzebujesz jak nie będzie sypać śnieg. Ja jeżdżę bez, tylko jakieś okluary sportowe :wink4: No i w sumie to jeśli się zdecydujesz na narty to myślę, że to będzie dobra decyzja, bo na nartach łatwiej jest zaczynać jak na desce :good:

pytam czy będzie jakiś amator bo nie chce nikogo tam zatrzymywać na stoku jak będę ciągle siedział na pupie :polew: a tak to 2 amatory to jest z kim konkurować :naughty:

Zapodamy po grzańcu se i ci się nogi rozluźnią :kox:

Najważniejsze właśnie są spodnie i rękawiczki :wink4: Potem kurtka, okulary, kask.

Opublikowano

decathlon lub giełda zimowa w SK w niedziele

Opublikowano

Wy mi lepiej napiszcie gdzie ja mam jechać w sobotę po te spodnie i kurtkę, oczywiście ceny z głową a nie to co jest w tych wszystkich sportowych, znacie jakieś dobre sklepy gdzie cena mnie nie zabije? :>

pamiętajcie że jeszcze nie mam programu i felg :polew:

ty jak warszawiak przejmujesz się szczegółami... jedziesz się lansować czy pojeździć ? [br]Dopisany: 31 Grudzień 2009, 15:35_________________________________________________Pucek jak coś mam kask rowerowy jak chcesz :polew: :polew: :polew:

Gregory moja siostra jedzie :cool1:

Opublikowano

Jedź se do makro. Tam kupisz bardzo tanio spodnie i kurtkę narciarską. Taki einfach ale do nauki dobry, bo kto wiec czy nie rozedrzesz :gwizdanie:

Opublikowano

makro też ma ceny ok

Gregor Ty na czym smigasz ? musze listę uzupełnić

Opublikowano

Boa-zeria. :kox: