Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 już wiadomo dlaczego Guru odwiózł wcześniej brata i pozwolił mu papierosa zapalić [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:06_________________________________________________pewnie na spocie nic nie gadał bo juz sobie to wszystko w myślach układał, za to Pucek wygadany był jakby o niczym nie wiedział....czyżby gwałt
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 już wiadomo dlaczego Guru odwiózł wcześniej brata i pozwolił mu papierosa zapalić żeby się chłopak wyluzował i nie myślał o tym
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 już wiadomo dlaczego Guru odwiózł wcześniej brata i pozwolił mu papierosa zapalić żeby się chłopak wyluzował i nie myślał o tym
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i mamy kolejną parę w nowym roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________jeszcze nas na kawalerskie zaproszą
Skydiver Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i mamy kolejną parę w nowym roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________jeszcze nas na kawalerskie zaproszą
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i mamy kolejną parę w nowym roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________jeszcze nas na kawalerskie zaproszą kawalerski razem odprawią
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 no i mamy kolejną parę w nowym roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:11_________________________________________________jeszcze nas na kawalerskie zaproszą kawalerski razem odprawią i będzie striptis oczywiście koleś sie rozbierze
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 byłem w MC na kolacji geje :gwizdanie: i zatankować ale wlałem 54 litry za 244 zł no i po kartę do makro u ciotki Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :>
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 byłem w MC na kolacji geje :gwizdanie: i zatankować ale wlałem 54 litry za 244 zł no i po kartę do makro u ciotki Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :> barbórka już była święta już były Guru Ci zapłacił?
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :> czyli jednak coś było
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :> czyli jednak coś było musiał widzieć
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Pucek gdzie jutro jedziesz na sklepy Sg czy Sr ?
Miszka82 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :> czyli jednak coś było musiał widzieć dokładnie
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 Guru nie jest w moim typie, lubię takie które mają cipki a nie małe parówki :> czyli jednak coś było musiał widzieć
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 mam pełny bak, więc mogę nawet do SG a tak poważnie to jadę najpierw do decathlona do Żor, potem myślałem żeby odwiedzić Makro w Rybniku ale sam nie wiem jak to zrobię :gwizdanie: a co, masz dla mnie jakieś fajne sklepy w SG?[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________no dobra, Guruguru bolała dzisiaj głowa i mi nie chciał dać mendy jedne :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 a co, masz dla mnie jakieś fajne sklepy w SG? w sumie tylko decathlon chyba - niekiedy takie sklepy jak tesco czy real mają ciekawe oferty
Rekomendowane odpowiedzi