SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie ma sprawy nie obejdzie się też bez odpowiednich narzędzi ale to już potem będziemy myśleć
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak jest słaby psychicznie to niech się obraża :> do wtorku mu przejdzie jasne, jak cie wepchnę w las z boku trasy to mi przejdzie Ty to mi jedynie możesz polizać jajka
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 najbardziej ten czeka co gipsem w istebnej handluje hahaha :laghing2:
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak jest słaby psychicznie to niech się obraża :> do wtorku mu przejdzie jasne, jak cie wepchnę w las z boku trasy to mi przejdzie Ty to mi jedynie możesz polizać jajka
krolu Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 jak jest słaby psychicznie to niech się obraża :> do wtorku mu przejdzie jasne, jak cie wepchnę w las z boku trasy to mi przejdzie Ty to mi jedynie możesz polizać jajka Pamiętaj ja jeżdżę na nartach mam w ręku 2 kijki to mogę w bilarda nimi pograć :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nie ma sprawy nie obejdzie się też bez odpowiednich narzędzi ale to już potem będziemy myśleć narzedzia mam w garazu takze spoko a i takie rozgrzewajace tez bedziemy mieli :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No nic trzeba się wreszcie wyspać więc wszystkim
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 No nic trzeba się wreszcie wyspać więc wszystkim nara
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 nigdy na żywo nie widziałem Małysza, a we wtorek będziemy mogli Go oglądać :> królu, lepiej zacznij się rozciągać bo ta Twoja boazeria nogi Ci pokrzywi
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja też spadam - mam nadzieje że rano bedzie biało
Pucek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja też spadam - mam nadzieje że rano bedzie biało
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 ja też spadam - mam nadzieje że rano bedzie biało to spadaj nara
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 narzedzia mam w garazu takze spoko a i takie rozgrzewajace tez bedziemy mieli :gwizdanie: tak co byśmy nie pozasypiali w tym garażu mam nadzieje że rano bedzie biało ja nie chcę :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________Miron i tak tu jeszcze godzine będzie więc po co kapelusze?
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Miron nie mozliwe tak szybko poszedl może Dorota zła na niego i szlaban ma
SoMeS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spadam spać też.. chcę się już jutro normalnie czuć
diman Opublikowano 1 Stycznia 2010 Opublikowano 1 Stycznia 2010 spadam spać też.. chcę się już jutro normalnie czuć nara spij dobrze
Rekomendowane odpowiedzi