diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale na sobote bedzie wiecej wiec dajcie se spokoj z tym wtorkiem i dawajcie w sobote
Patrikos28 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 A Ty Pucek na czym będziesz śmigał ? deska czy dwie ?
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 przed sylwkiem bylem na Czantorii i stok byl bialy bo armatki chodzily wiec bedzie ok
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 pucek deska bo na tym jeszcze nie umi jezdzic i chce zebysmy sie smiali
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja na desce przecież śmigam...od 22 lat
Skydiver Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale na sobote bedzie wiecej wiec dajcie se spokoj z tym wtorkiem i dawajcie w sobote Sobotę czyli dziś :tongue4:
Patrikos28 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 pucek deska bo na tym jeszcze nie umi jezdzic i chce zebysmy sie smiali a na nartach umie ? [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:33_________________________________________________ ja na desce przecież śmigam...od 22 lat tak ale klozetowej :polew:
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja na desce przecież śmigam...od 22 lat zapomnialem pucek przeciez ty zawodowiec jestes a co do wyjazdu to sobota ale przyszla wiec jak ktos chce jechac to spoko
Skydiver Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ja na desce przecież śmigam...od 22 lat tak ale klozetowej :polew: :polew:
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no na nartach twierdzi ze jezdzil i se radzi wiec nie ma co mu wiezyc
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a co tak w tygodniu jedziecie? czyzby wszyscy jeszcze wolne macie
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 po prostu lubię wyzwania i chcę się nauczyć jeździć na desce jestem dobrej myśli na nartach umiem, nawet skakać :> Diman, dam na mszę żeby za tydzień w sobotę nie było śniegu
Skydiver Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no na nartach twierdzi ze jezdzil i se radzi wiec nie ma co mu wiezyc Tak ale miał na myśli narty wodne :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no na nartach twierdzi ze jezdzil i se radzi wiec nie ma co mu wiezyc ja na nartach jezdzilem dwa razy w sumie moze 8 godzin wiec jestem zawodowcem teraz chcialbym zostac zawodowcem w jezdzie na desce ( nie klozetowej ta juz mam opanowana) czyli 8 godzin styknie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:38_________________________________________________Tak a pro po to ciągle rozważam ten wtorkowy wyjazd , tylko muszę moją żonkę przekonać , bo coś marudzi ostatnio wiec muszę się starać do niedzieli
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 po prostu lubię wyzwania i chcę się nauczyć jeździć na desce jestem dobrej myśli na nartach umiem, nawet skakać :> Diman, dam na mszę żeby za tydzień w sobotę nie było śniegu spadaj snieg bedzie jeszcze lepszy niz we wtorek [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:40_________________________________________________ no na nartach twierdzi ze jezdzil i se radzi wiec nie ma co mu wiezyc ja na nartach jezdzilem dwa razy w sumie moze 8 godzin wiec jestem zawodowcem teraz chcialbym zostac zawodowcem w jezdzie na desce ( nie klozetowej ta juz mam opanowana) czyli 8 godzin styknie [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 10:38_________________________________________________Tak a pro po to ciągle rozważam ten wtorkowy wyjazd , tylko muszę moją żonkę przekonać , bo coś marudzi ostatnio wiec muszę się starać do niedzieli tak liz dupe moze umyj okna to cie posci :polew:
Pucek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Arek, wiesz jak to jest 1. Miron ( deska ) NIBY PRACUJE ALE KTO TO WIDZIAŁ 2. Majki ( narty ) TU JEST CHYBA URLOP 3. Gregory ( narty ) NA URLOPIE 4,5. Krolu ( narty )+ siostra ( narty ) ROBI HAJS PRZEZ TELEFON Z CHINOLAMI, SIOSTRA STUDENTKA :> 6. Keżor ( deska ) UCZEŃ 7. Bish-kopt ( narty ) TEN CHYBA TEŻ URLOP 8. Pucek ( bez sprzętu ) NOCKI 9. Somes ( bez sprzętu ) EMIGRANT KTÓRY JEST NA URLOPIE tak to wygląda
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Arek, wiesz jak to jest 1. Miron ( deska ) NIBY PRACUJE ALE KTO TO WIDZIAŁ 2. Majki ( narty ) TU JEST CHYBA URLOP 3. Gregory ( narty ) NA URLOPIE 4,5. Krolu ( narty )+ siostra ( narty ) ROBI HAJS PRZEZ TELEFON Z CHINOLAMI, SIOSTRA STUDENTKA :> 6. Keżor ( deska ) UCZEŃ 7. Bish-kopt ( narty ) TEN CHYBA TEŻ URLOP 8. Pucek ( bez sprzętu ) NOCKI 9. Somes ( bez sprzętu ) EMIGRANT KTÓRY JEST NA URLOPIE tak to wygląda najlepsza jest pierwsza pozycja niby robi ale nie robi :polew:
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 aaaa PS: Pucek co do felg to szukaj WRD, bo pytales o cos w design "szprychowych" :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi