miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 somes a jak skończysz to "turlaj dropsa" a ty Krolu też [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 15:44_________________________________________________ cześć Prezes znowu ten..................
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nudzę się to siedzę tu i popijam kawke
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mirek jak wiesci z gór bo ojeciec teraz wrocil ze Szczyrku i mało śniegu u nas duzo wiecej jest :gwizdanie: Moze do wtorku w górach napada bo wypadzik czuje bedzie MEGA A Pucek robi objazd po sklepach bo widzialem APU na Arenie takze ostro szuka stroju na deche ....
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Sie ma dziewki juz pomalowales łazienke na biało
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mirek jak wiesci z gór bo ojeciec teraz wrocil ze Szczyrku i mało śniegu u nas duzo wiecej jest :gwizdanie: Moze do wtorku w górach napada bo wypadzik czuje bedzie MEGA A Pucek robi objazd po sklepach bo widzialem APU na Arenie takze ostro szuka stroju na deche .... Majki Ciekaw jestem czy kupi różowy kombinezon czy pod kolor APU
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mirek jak wiesci z gór bo ojeciec teraz wrocil ze Szczyrku i mało śniegu u nas duzo wiecej jest :gwizdanie: Moze do wtorku w górach napada bo wypadzik czuje bedzie MEGA A Pucek robi objazd po sklepach bo widzialem APU na Arenie takze ostro szuka stroju na deche .... Majki Ciekaw jestem czy kupi różowy kombinezon czy pod kolor APU Somes Zeby sobie wypasionego stroju nie kupil bo zaraz dziury beda jak bedzie sie uczyl :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Swoją drogą w Silesii jest fajny sklep z takim sprzętem Byłem i przymierzałem fajny kombinezon ale cena mnie trochę zmiotła.. :gwizdanie:
piterra Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ej laski malowanie zamieniłem na gotowanie i teraz podaję do stołu :kox: :kox: pieczone mięcho :naughty: :kox: :kox: :kox:
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ej laski malowanie zamieniłem na gotowanie i teraz podaję do stołu :kox: :kox: pieczone mięcho :naughty: :kox: :kox: :kox: takim kawałkiem to pies by się nie najadł
MAJKI Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ej laski malowanie zamieniłem na gotowanie i teraz podaję do stołu :kox: :kox: pieczone mięcho :naughty: :kox: :kox: :kox: takim kawałkiem to pies by się nie najadł Tym kawałkiem miecha nazywasz ta kiełbaske :polew:
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mirek jak wiesci z gór bo ojeciec teraz wrocil ze Szczyrku i mało śniegu u nas duzo wiecej jest :gwizdanie: Moze do wtorku w górach napada bo wypadzik czuje bedzie MEGA A Pucek robi objazd po sklepach bo widzialem APU na Arenie takze ostro szuka stroju na deche .... Pucek już co trzeba to kupił - razem byliśmy na zakupach A warunki......................... będźmy dobrej myśli - Szczyrk a Istebna to 2 różne światy pogodowe
Rekomendowane odpowiedzi