Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie była zła - jakiś kolega był u niej :gwizdanie: Miron dla ciebie ważne jest że mogłeś posiedzieć na forum nie
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie na co zwracac uwage przy kupnie b6 ?? napewno bedzie przerobka bo znajomy wraca koncem stycznia... Ty kupujesz czy kumpel? :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 JA o proszę więc AirRide to już przeszłość
boniu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 hehehehehehe...przeciez w b6 tez bedzie mogl byc ,a jak ktos bedzie chcial to moge odsprzedac :;p
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 hehehehehehe...przeciez w b6 tez bedzie mogl byc ,a jak ktos bedzie chcial to moge odsprzedac :;p hehehehehehe...przeciez w b6 tez bedzie mogl byc ,a jak ktos bedzie chcial to moge odsprzedac :;p no w sumie to tak Ja sobie robię pauzę na drzemkę a mi może się uda namówić którąś na flaszkę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Panowie na co zwracac uwage przy kupnie b6 ?? napewno bedzie przerobka bo znajomy wraca koncem stycznia... na wszystko
SoMeS Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ok ja spadam dziś mnie tu już może nie być - a jak będę to nie zwracajcie na mnie uwagi
Guregoru Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ok ja spadam dziś mnie tu już może nie być - a jak będę to nie zwracajcie na mnie uwagi Nie da się za dużo spamujesz
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ale posucha spamerow nie ma i nic sie nie dzieje kazdy sie chyba na te narty szykuje
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 rudi cześć Diman co tu tak cicho? wszyscy narty i deski smaruja
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja byłem na rozgrzewce tzn. poruszać sie trochę przed wtorkiem - wybrałem łyżwy 3 kółka i zadyszka...
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja byłem na rozgrzewce tzn. poruszać sie trochę przed wtorkiem - wybrałem łyżwy 3 kółka i zadyszka... no sie nie dziwie z twoja waga :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 czasami cisza się przyda dokładnie, chodź na katowickie
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 no tak spamerow brak to i nic sie nie dzieje :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi