miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 czasami cisza się przyda dokładnie, chodź na katowickie idę
bish - kopt Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ...siemka z wieczorka... właśnie wróciłem z Avatara w 3D, niezły film, efekty kapitalne, polecam
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bish ja wlasnie zastanawiam sie czy wybrac sie na ten film, nie jestem zwolennikiem takich filmow fantasy ale Dystrykt 9 bardzo mi sie podobal wiec moze i ten....
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ? bardzo ciekawe rozmowy :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 ? bardzo ciekawe rozmowy :gwizdanie: dla nielicznych :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ? bardzo ciekawe rozmowy :gwizdanie: dla nielicznych :gwizdanie: dla wybranych :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ? bardzo ciekawe rozmowy :gwizdanie: tu jest taka moda
bish - kopt Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bish ja wlasnie zastanawiam sie czy wybrac sie na ten film, nie jestem zwolennikiem takich filmow fantasy ale Dystrykt 9 bardzo mi sie podobal wiec moze i ten.... Dystrykt to kompletnie inny styl, mi sie za***iście podobał bo ja lubie takie filmy, jak sie komuś nowy Star Trek podobał to , to jest jeszcze lepsze
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 cześć ty pamietasz i tych listach na ten komplecik breloczek i dlugopisik ? dopisz tam mnie do śląskiej grupy [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________ pytanko mam kto piwko ostatnio stawiał? bo chciałabym wiedziec ile kupic na spota zeby nie zabrakło wez cala krate i bedzie git :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 cześć ty pamietasz i tych listach na ten komplecik breloczek i dlugopisik ? dopisz tam mnie do śląskiej grupy [br]Dopisany: 02 Styczeń 2010, 22:25_________________________________________________ pytanko mam kto piwko ostatnio stawiał? bo chciałabym wiedziec ile kupic na spota zeby nie zabrakło wez cala krate i bedzie git :gwizdanie: A ILE TO? CAŁA KRATA? 20 sztuk jak ma byc w butelce a jak chcesz w puszce to 24 :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 ile bys nie kupila to i tak sie nie zmarnuje na spotach jest duzo piwoszy
krolu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bish ja wlasnie zastanawiam sie czy wybrac sie na ten film, nie jestem zwolennikiem takich filmow fantasy ale Dystrykt 9 bardzo mi sie podobal wiec moze i ten.... jeśli chodzi o recenzje to mam takiego swojego "guru" nie myślę tu naszym forumowym różowym koledze... i ona bardzo dobrze recenzowała ten film więc się wybiorę :gwizdanie: :gwizdanie: Dystrykt też mi się podobał był taki inny :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi