keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 na liście jest 10 osób , 7 w multivanie i 3 u mnie (ja, Krolu i siostra) i jest gites majones [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:06_________________________________________________a chyba że jeszcze Diman by jechał
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor z nami by mój kumpel jechał ten z równicy
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor z nami by mój kumpel jechał ten z równicy no to 4 osoby wejdą do mnie , nie wiem tylko jak ze sprzętem :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor z nami by mój kumpel jechał ten z równicy no to 4 osoby wejdą do mnie , nie wiem tylko jak ze sprzętem :gwizdanie: sprzęt damy komuś :gwizdanie:
MAJKI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor z nami by mój kumpel jechał ten z równicy Krolu to kumpla jakos wsadzicie do Kezora a w Zorach my go wezmiemy do siebie jak mu bedzie za ciasno
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Keżor z nami by mój kumpel jechał ten z równicy Krolu to kumpla jakos wsadzicie do Kezora a w Zorach my go wezmiemy do siebie jak mu bedzie za ciasno no jakoś to się rozwiąże ... najwięcej problemu będzie z moimi mega długimi nartami... Keżor masz bagażnik nn dach bo ja mam fajny bagażnik na narty (nie taka trumnę samo takie trzymanie na narty)
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ano bialo chyba wam sie uda niezly dzien na nartach a ja jeszcze nic nie wiem ;(
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 somes kurde ale biało to moja robota :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:38_________________________________________________
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ano bialo chyba wam sie uda niezly dzien na nartach a ja jeszcze nic nie wiem ;( aż się napaliłem na to jeżdżenie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________Pitek
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dziś wieczorkiem podam rozpieske kto z kim i o której multiwan odpada - Majki będziemy w kontakcie [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 12:39_________________________________________________sprzęt na cały dzień to koszt 35zł
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ok koszt fajny mówimy o nartach i butach? czy desce i butach? dlaczego multivan odpada?
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dlaczego multivan odpada? nie wnikaj bo kociej mordki dostaniesz
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dlaczego multivan odpada? nie wnikaj bo kociej mordki dostaniesz :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 dlaczego multivan odpada? nie wnikaj bo kociej mordki dostaniesz dokładnie - proszę mi tu nie mieszkać kto z kim jedzie i kogo zabiera koszt całości sprzętu - nie ważne jakiego
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dlaczego multivan odpada? nie wnikaj bo kociej mordki dostaniesz dokładnie - proszę mi tu nie mieszkać kto z kim jedzie i kogo zabiera koszt całości sprzętu - nie ważne jakiego A gdzie jedzie sprzęt Panie Prezesie ?
piterra Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 dlaczego multivan odpada? nie wnikaj bo kociej mordki dostaniesz dokładnie - proszę mi tu nie mieszkać kto z kim jedzie i kogo zabiera koszt całości sprzętu - nie ważne jakiego A gdzie jedzie sprzęt Panie Prezesie ? DHL'em
Rekomendowane odpowiedzi