gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a dzięki dzięki, mam nadzieję że z 5 razy zjadę z tej górki :polew: z czego 2 razy na desce 1 z powrotem krzesełkiem bo zapomni zsiąść, 2 razy na gapę u kogoś na plecach
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos też będzie pierwszy raz na desce :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos też będzie pierwszy raz na desce :gwizdanie: rezanej?
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a co do statystyk - śląskie ostatnio rosną w siłe i Ci ta górze to widzą
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a co do statystyk - śląskie ostatnio rosną w siłe i Ci ta górze to widzą może kiedyś będziemy silniejsi niż warszawka
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a co do statystyk - śląskie ostatnio rosną w siłe i Ci ta górze to widzą może kiedyś będziemy silniejsi niż warszawka dawno jesteśmy :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:51_________________________________________________chyba że zaczniemy się żreć między sobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:51_________________________________________________ :thumbdown:
tymonA4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 zaczniecie/my taka to nasza polska tradycja
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 :gwizdanie: dobrze że sie w te pyskówki nie mieszasz :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :gwizdanie: dobrze że sie w te pyskówki nie mieszasz :polew: taaa [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:55_________________________________________________ zaczniecie/my taka to nasza polska tradycja a Ty coś tu chciał?
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no patrzcie jak się rozpisali :> tylko rzuciłem temat o moich zjazdach na desce zobaczycie, ZAWSTYDZĘ turbodynamomena :kox:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 chyba że zaczniemy się żreć między sobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:51_________________________________________________ :thumbdown: Najważniejsze to mieć czyste sumienie, jak trza to dać se po szlagu potem się po tyłkach poklepać i zaś jest spokój na jakiś czas
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 no patrzcie jak się rozpisali :> tylko rzuciłem temat o moich zjazdach na desce zobaczycie, ZAWSTYDZĘ turbodynamomena :kox:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no patrzcie jak się rozpisali :> tylko rzuciłem temat o moich zjazdach na desce zobaczycie, ZAWSTYDZĘ turbodynamomena :kox: bo turbodynamomen zjeżdża bez deski wiesz o tym?
tymonA4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a wpadłem na chwile jeszcze tyle działów :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 chyba że zaczniemy się żreć między sobą :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 14:51_________________________________________________ :thumbdown: Najważniejsze to mieć czyste sumienie, jak trza to dać se po szlagu potem się po tyłkach poklepać i zaś jest spokój na jakiś czas
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Najważniejsze to mieć czyste sumienie, jak trza to dać se po szlagu potem się po tyłkach poklepać i zaś jest spokój na jakiś czas Ty byś tylko po tyłkach chłopaków klepał
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Patrikos będzie pierwszy raz, Królu czyli "malysz" też pokaże co potrafi :> no patrzcie jak się rozpisali :> tylko rzuciłem temat o moich zjazdach na desce zobaczycie, ZAWSTYDZĘ turbodynamomena :kox: bo turbodynamomen zjeżdża bez deski wiesz o tym? cicho a może mi się odepnie i też zjadę bez deski :> na brzuchu
Rekomendowane odpowiedzi