SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 to nam się wypad szykuje - jeszcze Somes stawianie zaproponował hehe no nie mogę
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 to nam się wypad szykuje - jeszcze Somes stawianie zaproponował ale dobry z Niego Kolega, My chcieliśmy po jednym a On proponuje po 3 na łeb, PRAWDZIWY KOLEGA
KERCZI Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 to nam się wypad szykuje - jeszcze Somes stawianie zaproponował ale dobry z Niego Kolega, My chcieliśmy po jednym a On proponuje po 3 na łeb, PRAWDZIWY KOLEGA nie będziemy zaprzeczać bo się obrazi - że stawia a nie chcemy
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary Kerczi to nie Kraków, TO ŚLĄSK :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary Kraków widzi że ich gonimy :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:14_________________________________________________Kerczi zerknij w statystyki forum i będziesz wszystko wiedział
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary 50 stron dobrze że zwróciłeś uwagę - chłopaki nie ociągać się - pisać - bo tylko 50 stron przybyło
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja też nie piłem za 1500 i 1600 więc nie bój nic, SoMeS, masz takie wyrezane auto, tyle wsadziłeś kasy a NAM nie chcesz piwek postawić??? jaki z Ciebie przyjaciel... No właśnie jeszcze będziesz nas prosił abyśmy ci w spamowaniu pomogli
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary Kraków widzi że ich gonimy :polew:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:14_________________________________________________Kerczi zerknij w statystyki forum i będziesz wszystko wiedział wytłumacz chłopakowi gdzie to sie klika :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron ile placisz chlopakom za sztuczne nabijanie postow?? Nie bylo mnie tutaj 3 dni i juz j**niete 50stron, nie doqwiary My po prostu jesteśmy żwawi i nie zamulamy
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dobra zapakuje się piwko w któreś b7 na wypad i dajcie mi już spokój
tymonA4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 boże najaktywniejsze osoby w tyg i dzisiaj też Śląsk
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dobra zapakuje się piwko w któreś b7 na wypad i dajcie mi już spokój zabierasz piwo -no i to jest powód jechania multivanem - które B7 tyle piwa zmieści
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 boże najaktywniejsze osoby w tyg i dzisiaj też Śląsk :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:18_________________________________________________ zabierasz piwo -no i to jest powód jechania multivanem - które B7 tyle piwa zmieści tylko jak ja robie imprezkę to nie dojedziemy tam
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kerczi chcesz coś napisać ? zamknąć na chwilke żebyś dał rade wysłać ?
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Kerczi chcesz coś napisać ? zamknąć na chwilke żebyś dał rade wysłać ? :polew:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja chcę grzańce... inaczej przestajesz być Moim Kolegą :> 50 stron? widzę że się rozgrzewamy
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron zrób ankietę do kiedy dogonię Krola [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:20_________________________________________________ ja chcę grzańce... inaczej przestajesz być Moim Kolegą :> 50 stron? widzę że się rozgrzewamy jednego grzańca bo szkoda tego stroju nowego
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kurde nie wiedziałem że woda z cytrynką i lodem mnie tak dzisiaj uszczęśliwiać będzie
Rekomendowane odpowiedzi