miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek byłem wczoraj w Makro - już wiem skąd te niskie ceny tego co kupowałeś ;( to był damski dział ;(
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek byłem wczoraj w Makro - już wiem skąd te niskie ceny tego co kupowałeś ;( to był damski dział ;(
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja mam pytanie z innej beczki, mój otwór załadunkowy na narty jest bez możliwości załadunku, tzn podłokietnik opuszczę ale materiał wadzi, nie chcę go ciąć, ale wydaje mi się że nie pozostaje mi nic innego jak wyciąć dziurę a tam wszyć zamek blachy oddzielającej nie mam a siedzenia mam opuszczane
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek byłem wczoraj w Makro - już wiem skąd te niskie ceny tego co kupowałeś ;( to był damski dział ;( :polew: jak on w to wlazl
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek byłem wczoraj w Makro - już wiem skąd te niskie ceny tego co kupowałeś ;( to był damski dział ;( żartujesz? :>[br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 15:24_________________________________________________chociaż, cieszę się, nie jestem taki tłusty
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja mam pytanie z innej beczki, mój otwór załadunkowy na narty jest bez możliwości załadunku, tzn podłokietnik opuszczę ale materiał wadzi, nie chcę go ciąć, ale wydaje mi się że nie pozostaje mi nic innego jak wyciąć dziurę a tam wszyć zamek blachy oddzielającej nie mam a siedzenia mam opuszczane musisz sie rozpędzić z nartami pod pachą - muszą wejść
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 musisz sie rozpędzić z nartami pod pachą - muszą wejść albo wsadź sobie kanape z avanta jak u mnie i będziesz miał auto spuszczanie
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja mam pytanie z innej beczki, mój otwór załadunkowy na narty jest bez możliwości załadunku, tzn podłokietnik opuszczę ale materiał wadzi, nie chcę go ciąć, ale wydaje mi się że nie pozostaje mi nic innego jak wyciąć dziurę a tam wszyć zamek blachy oddzielającej nie mam a siedzenia mam opuszczane musisz sie rozpędzić z nartami pod pachą - muszą wejść dobre, dobre
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a ja mam pytanie z innej beczki, mój otwór załadunkowy na narty jest bez możliwości załadunku, tzn podłokietnik opuszczę ale materiał wadzi, nie chcę go ciąć, ale wydaje mi się że nie pozostaje mi nic innego jak wyciąć dziurę a tam wszyć zamek blachy oddzielającej nie mam a siedzenia mam opuszczane musisz sie rozpędzić z nartami pod pachą - muszą wejść cis jedna narta bedzie latwiej
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozmawiaja "prawdziwe" przyjaciólki. Nagle jedna pyta: Sluchaj, mój maz wzial piec zlotych i powiedzial, ze idzie na dziwki. Nie bylo go u ciebie? :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 w B5 też nie miałem prześwitu
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek byłem wczoraj w Makro - już wiem skąd te niskie ceny tego co kupowałeś ;( to był damski dział ;( :>
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 musisz sie rozpędzić z nartami pod pachą - muszą wejść albo wsadź sobie kanape z avanta jak u mnie i będziesz miał auto spuszczanie Ty to masz zboczenie na punkcie tego automatu, nie dość że skrzynia to jeszcze siedzenia w automacie
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozmawiaja "prawdziwe" przyjaciólki. Nagle jedna pyta: Sluchaj, mój maz wzial piec zlotych i powiedzial, ze idzie na dziwki. Nie bylo go u ciebie? :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozmawiaja "prawdziwe" przyjaciólki. Nagle jedna pyta: Sluchaj, mój maz wzial piec zlotych i powiedzial, ze idzie na dziwki. Nie bylo go u ciebie? :polew: :polew: :polew: :polew:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ty to masz zboczenie na punkcie tego automatu, nie dość że skrzynia to jeszcze siedzenia w automacie tak jest fajnie
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Rozmawiaja "prawdziwe" przyjaciólki. Nagle jedna pyta: Sluchaj, mój maz wzial piec zlotych i powiedzial, ze idzie na dziwki. Nie bylo go u ciebie? :polew: :polew: SoMeS, znasz to z "życia"?
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 Pucek z ciuchami żartowałem że spodnie są w kwiaty nie do razu musi znaczyć są damskie
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 spodnie w kwiaty są cooooolll jeszcze powiedz że różowe
Rekomendowane odpowiedzi