SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, ja staram się oszczędzać, dużo wydatków mnie czeka trza by było też zacząć bo nie dożyję do wyjazdu w takim tempie ok Panowie grzańca nie będzie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 ja się chyba muszę napić żeby się normalnie czuć bo coś mi nie za dobrze Pij ile wlezie a na pewno się wyleczysz Guru, ja staram się oszczędzać, dużo wydatków mnie czeka Ja też oszczędzam.......... tzn tak jak napisałeś "staram się" ale głupota nie zna granic [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 17:36_________________________________________________ Guru, ja staram się oszczędzać, dużo wydatków mnie czeka trza by było też zacząć bo nie dożyję do wyjazdu w takim tempie ok Panowie grzańca nie będzie Pij zimne
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no właśnie wczoraj znów za dużo :gwizdanie:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem Ku**a ten zaś to samo pisze Doprowadź se silnik do sprawności, a nie żal się że ci tyle pożera bo robisz gańbę 1.8T I nie mów że ci znów pojechałem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem Ku**a ten zaś to samo pisze Doprowadź se silnik do sprawności, a nie żal się że ci tyle pożera bo robisz gańbę 1.8T I nie mów że ci znów pojechałem :gwizdanie: klubowicz kropkowicz znów zaszalał
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 cześć wieczorkiem chłopaki ...Rudi jedziesz na narty?
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem Ku**a ten zaś to samo pisze Doprowadź se silnik do sprawności, a nie żal się że ci tyle pożera bo robisz gańbę 1.8T I nie mów że ci znów pojechałem :gwizdanie: Jak byś nie miał kropka to bym ci go załatwił A tak serio to myślę że przy takim męczeniu silnika to akurat czujnik halla nie wpływa znacznie na spalanie (choć z tobą się kłócić nie będę )
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, wszystko wpława na spalanie... zacznij w końcu może dbać o te auto bo załatwimy Ci niebieski status :>
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Guru, wszystko wpława na spalanie... zacznij w końcu może dbać o te auto bo załatwimy Ci niebieski status :> Ta to teraz już się zacząłem bać jak nigdy Guru, wszystko wpława na spalanie... zacznij w końcu może dbać o te auto bo załatwimy Ci niebieski status :> oooooooooo właśnie cześć Guru
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 cześć wieczorkiem chłopaki ...Rudi jedziesz na narty? nie nie umiem jeżdzić pozatym nie mam sprzętu a czemu pytasz? im wiecej tym lepiej, a pare osób tez nie umie i jedzie bez sprzętu
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem Ku**a ten zaś to samo pisze Doprowadź se silnik do sprawności, a nie żal się że ci tyle pożera bo robisz gańbę 1.8T I nie mów że ci znów pojechałem :gwizdanie: A tak serio to myślę że przy takim męczeniu silnika to akurat czujnik halla nie wpływa znacznie na spalanie (choć z tobą się kłócić nie będę ) Ręce opadają, niereformowalny normalnie :doh1: Cześć Rudi
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 E tam kreska ja po niecałych dwóch dniach już prawie cały bak zjeździłem Ku**a ten zaś to samo pisze Doprowadź se silnik do sprawności, a nie żal się że ci tyle pożera bo robisz gańbę 1.8T I nie mów że ci znów pojechałem :gwizdanie: A tak serio to myślę że przy takim męczeniu silnika to akurat czujnik halla nie wpływa znacznie na spalanie (choć z tobą się kłócić nie będę ) Ręce opadają, niereformowalny normalnie :doh1: Cześć Rudi Zawsze byłem uparty Renia Siema lotnik
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Renia siema lotnik ...co ty teraz w zime robisz?
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siema lotnik ...co ty teraz w zime robisz? Jak to co :
bish - kopt Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siema lotnik ...co ty teraz w zime robisz? Jak to co : powaznie? ...i nie zabijesz sie na tym? ...niezłej koordynacji do tego trzeba
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 siema lotnik ...co ty teraz w zime robisz? Jak to co : powaznie? ...i nie zabijesz sie na tym? ...niezłej koordynacji do tego trzeba Tak poważnie to się przymierzam żeby tak polatać
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Sky, to zrobiło na mnie wrażenie :> oooooooo WITAJ Pucuś
Rekomendowane odpowiedzi