Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie, Proszę do mnie nie wysyłać więcej PW POWAŻNIE Różowi przestańcie już
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie, Proszę do mnie nie wysyłać więcej PW POWAŻNIE to samo chciałem napisać... dajcie sobie spokój Panowie bo nie będę codziennie skrzynki opróżniał nie krzyw się tak bo zmarszczek dostaniesz
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:33_________________________________________________Somes wyślij mi na PW numer tel. do siebie
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:33_________________________________________________Somes wyślij mi na PW numer tel. do siebie PW poszło kogo mam zabić?
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia Niedoczekanie twoje Ale pomarzyć możesz że do Ciebie będzie ktoś pisał na PW
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia Niedoczekanie twoje Ale pomarzyć możesz że do Ciebie będzie ktoś pisał na PW Nie każdy ma w skrzynce 1 wiadomość tak jak ty [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________Ps. I się nie bój jak muszą to piszą
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Spoko do tego wystarczy tylko dobra górka i odpowiednie warunki ..... narty i reszta to juz kolejny dodatek :gwizdanie: A idzie się na tym wogóle zatrzymać, jak się zatrzymuje ? :gwizdanie: Tak na końcu górki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Spoko już zrozumiałem, napisałem to zanim obejrzałem filmik do końca. Sugerowałem się tym pierwszym filmikiem z nartami, tam wszystko wyglądało bardziej hardcorowo, bo były drzewa i skały :gwizdanie: I wiatr praktycznie mocno non stop podwiewał spadochron.
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia Niedoczekanie twoje Ale pomarzyć możesz że do Ciebie będzie ktoś pisał na PW Nie każdy ma w skrzynce 1 wiadomość tak jak ty [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________Ps. I się nie bój jak muszą to piszą Bo ja kasuje a ty zostawiasz bo chciałbyś mieć chociaż raz skrzynkę pełną :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia Niedoczekanie twoje Ale pomarzyć możesz że do Ciebie będzie ktoś pisał na PW Nie każdy ma w skrzynce 1 wiadomość tak jak ty [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________Ps. I się nie bój jak muszą to piszą Bo ja kasuje a ty zostawiasz bo chciałbyś mieć chociaż raz skrzynkę pełną :polew: Jak by mi tylko 2 wiadomości na raz do skrzynki wchodziły to też bym kasował
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No moja skrzynka też niedługo będzie kwiczała z przepełnienia Niedoczekanie twoje Ale pomarzyć możesz że do Ciebie będzie ktoś pisał na PW Nie każdy ma w skrzynce 1 wiadomość tak jak ty [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:37_________________________________________________Ps. I się nie bój jak muszą to piszą Bo ja kasuje a ty zostawiasz bo chciałbyś mieć chociaż raz skrzynkę pełną :polew: Jak by mi tylko 2 wiadomości na raz do skrzynki wchodziły to też bym kasował Chłopcy wychodzić z tej piaskownicy i mi się już nie kłócić
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no i co tutaj się dzieje? a może zrobimy sobie kulig? Miron odpali 3.0 tdi, jedna para sanek, i rura :>
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 no i co tutaj się dzieje? a może zrobimy sobie kulig? Miron odpali 3.0 tdi, jedna para sanek, i rura :> Z tym kuligiem to nie głupi pomysł
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tylko macie żeby za 1000zł Mironowi zalać?
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 koło Mirona jest fajna prostka, szeroko...zero autek :> mówił mi wczoraj że tam kuligi się robi jak by tak do 60 km/h pojechał to było by wesoło Somes, chyba nie wiesz jak to mało pali
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tylko będziemy cali okopceni :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 tylko będziemy cali okopceni :gwizdanie: No fakt przecież to kopci jak świeca dymna
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 koło Mirona jest fajna prostka, szeroko...zero autek :> mówił mi wczoraj że tam kuligi się robi jak by tak do 60 km/h pojechał to było by wesoło Somes, chyba nie wiesz jak to mało pali przecież żartuję spalanie tam jest jak u mnie wiem bo prześwietlam ostatnio ten silnik i ten 3.0d z Bavarek [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 18:53_________________________________________________ tylko będziemy cali okopceni :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 eee tam, czy biali czy czarni to jeden kit, impreza wyborowa
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 eee tam, czy biali czy czarni to jeden kit, impreza wyborowa
Rekomendowane odpowiedzi