krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 nie rozumiem tego nie rozumiem tego Bo nie pada Ciekawy sposób cytowania dwa razy To taki nowy stajl :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 królu, a Ty co? królu, a Ty co? Nie wie jak zacytować 2 razy
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 królu, a Ty co? królu, a Ty co? Nie wie jak zacytować 2 razy Klubowicz i daję taki przykład... :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie rozumiecie bo nie pada chłopaki. Oglądajcie do końca: Kabaret Moralnego Niepokoju - "Wyrywanie Lachonów" cz1/2 :polew: leze i kwicze
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 królu, a Ty co? królu, a Ty co? Nie wie jak zacytować 2 razy Klubowicz i daję taki przykład... :gwizdanie: Fakt ty się nie znasz na nowych stylach
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jednak w drugiej części jest ten tekst: Kabaret Moralnego Niepokoju - "Wyrywanie Lachonów" cz2/2
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 buhehehhe "goń się leszczu" taaaleeenty
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kulig mogę Wam zrobić zasnąłeś na kanapie?
krolu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kulig mogę Wam zrobić zasnąłeś na kanapie? nie na klawiaturze...
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 kulig mogę Wam zrobić zasnąłeś na kanapie? rodzine mam a dziś niedziela
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kulig mogę Wam zrobić zasnąłeś na kanapie? rodzine mam a dziś niedziela Tak my wiemy że masz jeszcze rodzinę dało się to zauważyć w piątek
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kulig mogę Wam zrobić zasnąłeś na kanapie? rodzine mam a dziś niedziela taaaa te ściemy z "rodziną" pewnie na zakupach znowu, żebyś mógł jechać na narty :>
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 pewnie na zakupach znowu, żebyś mógł jechać na narty :> Co ty pewnie wrócił w piątek do domu i do Doroty z tekstem: "Wiesz chłopaki wymyślili żeby jechać we wtorek na narty na jeden dzień..... ja się jeszcze nie wpisywałem ale jak nie miała byś nic przeciwko............"
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a Dorota: "pewnie nie chcesz jechać? :cool1:"
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a Dorota: "pewnie nie chcesz jechać? :cool1:"
Rekomendowane odpowiedzi