Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 a On "wiesz, jak chcesz to nie pojadę - mówi to będąc dawno zapisany na liście"
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 pewnie na zakupach znowu, żebyś mógł jechać na narty :> Co ty pewnie wrócił w piątek do domu i do Doroty z tekstem: "Wiesz chłopaki wymyślili żeby jechać we wtorek na narty na jeden dzień..... ja się jeszcze nie wpisywałem ale jak nie miała byś nic przeciwko............" dodałem jeszcze - nie chcę jechać ale chłopaki nie wiedzą gdzie to jest
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 A Dorota pewnie siedzi obok niego, czyta i: "Mirek a o co im chodzi :?:"
miron78 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 a On "wiesz, jak chcesz to nie pojadę - mówi to będąc dawno zapisany na liście" i ubrany w buty narciarskie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 pewnie na zakupach znowu, żebyś mógł jechać na narty :> Co ty pewnie wrócił w piątek do domu i do Doroty z tekstem: "Wiesz chłopaki wymyślili żeby jechać we wtorek na narty na jeden dzień..... ja się jeszcze nie wpisywałem ale jak nie miała byś nic przeciwko............" dodałem jeszcze - nie chcę jechać ale chłopaki nie wiedzą gdzie to jest [br]Dopisany: 03 Styczeń 2010, 19:51_________________________________________________ a On "wiesz, jak chcesz to nie pojadę - mówi to będąc dawno zapisany na liście" i ubrany w buty narciarskie
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 :polew: :polew: No widzę że rozmowa się rozkręca
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron teraz będzie w butach narciarskich śmieci wyrzucał
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron teraz będzie w butach narciarskich śmieci wyrzucał :polew:
gregory Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Miron teraz będzie w butach narciarskich śmieci wyrzucał "Kochanie po co ci kask i google. A boję się zarazków ,teraz ta świńska grypa szaleje.."
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładnie jedziecie po Mironie :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładnie jedziecie po Mironie :polew: Miron już jest offline :polew: tak krótko to on nigdy na forum chyba nie był :polew:
Skydiver Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładnie jedziecie po Mironie :polew: Miron już jest offline :polew: tak krótko to on nigdy na forum chyba nie był :polew: Dlatego bezkarnie można mu jechać po rajtkach
Pucek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 to sobie znaleźliście temat Miron, KONIEC ZAPISÓW :>
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dlatego bezkarnie można mu jechać po rajtkach a Ty klubowicza chcesz czy co?
Rekomendowane odpowiedzi